2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
biz geldik minişimle nasılsınız teyzeleri biz iyiyiz çok şükür birazdaz ütü yapıcaz hastane çantamızı hazırlicaz ama önce sizlere selam verelim dedik

arkadaşlar benim de doğumum 1-2 ekim görünüyor, ve şimdilik herşey normal, haftaya çatı muayenesi var, korku var bende..çatımuayenesini yaptıranlar biraz tecrübelerinden bahsetse çok sevinirim...

merhaba çatı muayenesinden bende çok korkuyordum inan ama allah bana yardım ettide erken dogum yaptım :) çatı matı bakamadılar :))

Cnm bende detaylı ultrasona girdim hatta ilk orda göründü.valla Dr larda her biri farklı bişey söylüyor.kilo alımı güzel çok şükür.35+5 di 3.200 çıkmıştı canım.ama kendi de aynı hafta 2.750 çıkarmıştı.sonra elden ele fark eder demişti Dr.sonuçta içerde bi ağırlık birimi uzunluk birimi yok demişti.

Cnm bebeğin ne kadar içerde dursa o kadar iyidir ben o yüzden 10 u gibi düşündüm ben biraz da süt açısından düşünüyorum hem içerde gelişimini daha iyi tamamlıyorlar süt hemen gelmeyebiliyor sezeryanda malesef böyle bir şey var bu hafta doktorum daha net konuşur herhalde
10 ekimde 38+6 olucam kısmetse

Son düzenleme:
arkadaşlar benim de doğumum 1-2 ekim görünüyor, ve şimdilik herşey normal, haftaya çatı muayenesi var, korku var bende..çatımuayenesini yaptıranlar biraz tecrübelerinden bahsetse çok sevinirim...

korkma canım sanırm benıde yarın catı muayenesı yapck doguma gun verck kendını sıkma kasma canın acımaz benm ılkınde acımamısm bu ıkıncı haılelık

slm kızlar biz geceyi acilde geçirdik 2 şişe serum yedik ....ishal ve kusma oldu gece ölüyorum sandımm ama şimdi daha iyiyim
bebişimizide gördük kilosu zayıf gibi geldi bana 2370 dedi kilosuna 34+3 teyiz

Gunaydın kızlar.
Benim bi kac gundur cok fena bel agrım var. ne saga yatabiliyorum uyurken ne de sola belim cok fena sızlıyo. aynı durumu yaşayanlar var mı aranızda ?
off bel ağrısını hiç sorma canım ben ne zamandır yatamıyorum gece kaç kere uyanıyorum bel ağrısından şimdi de bacaklarıma vurdu bel ağrısı yan yatamıyorum bacaklarımın eklem yeri ağrıyor sırt üstü ve yüzüstüde yatamıyorum anlican deliksiz uyku diye birşey yok artık

açsana sen canım ekim anneleri ana sayfasınna girince orda yeni konu aç butonuna tıkla oluyor yeni üyeler de açabiliyor

Kızlar o acının bence ağır kaldirmakla alakası yok.ben hamileligimden beri toz bile almiyorum.esim sagolsun o yapiyor. Ama yine de aciyor işte

canım ben arkadasa acıyla ılgılı dıye yazmadım kı sadece agır kaldırma dıkkat et dedım dr.lar son haftalarda dıkkat edın dıyorlar

slm kızlar biz geceyi acilde geçirdik 2 şişe serum yedik ....ishal ve kusma oldu gece ölüyorum sandımm ama şimdi daha iyiyim
bebişimizide gördük kilosu zayıf gibi geldi bana 2370 dedi kilosuna 34+3 teyiz
zayıf değil gayet güzel maşallah tam normal kilosunda fazla kilolu plu da napacaksınki önemli olan sağlıklı olması endişe etme o yüzden ki endişe edecek bir durum yok için rahat olsun
kızlarrr doktordan gelioruzz bebişimm 2855 gram 50 cmmişş
sizce nasıll

maşallah senin de bebiş çok güzel gelişmiş

Valla insanın aklını karıştırıyorlar iyice araştırmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…