arkadaşlar benim de doğumum 1-2 ekim görünüyor, ve şimdilik herşey normal, haftaya çatı muayenesi var, korku var bende..çatımuayenesini yaptıranlar biraz tecrübelerinden bahsetse çok sevinirim...
Kilo alımı nasıl canım etkılemıyor değil mi bız detaylara gırdık ya tam dolanmış bizimki ve suan cuma günkü pozısyonda değil değiştirdi yine ya bi kere daha doladı diyorum karnımda cuma akşamı ındı bilmiyorum 3 gündür. Ne oluyo içerde
kızlarrr doktordan gelioruzz bebişimm 2855 gram 50 cmmişş
sizce nasıll
gayet güzel bence hayırlısıyla dogum yaparsınız inş..
blk10,
ben de haftaya cuma kısmetse sez.olucam..ben epidural istiyordum..dr um ve anestezi dr u caydırdılar..
bu arada balıksirle bi bağlantın var mı 10 var ya rumuzunda..ben de balıkseirliym.hemşerimiyiz acaba cnm..
evet blk lıyım bende ama orada oturmuyoruz esım asker bızımkı gezmece:)sen neresındensın merkezmı?
:) Evet aynıyız. Dün gittiğimde doktorum 07 ekim de yapabiliriz dedi. Ben de 07 ekim pazartesi haftanın ilk günü kalablaığa gelmeyeyim. salı, çarşamba, peşembe olur mu? dedim. Olur dedi. O zaman 10 gün sonraki kontrolünde günümüzü netlelştirelim dedi. Tamam dedim. Ama eve gelince bu kez 07 si ile başlayan haftaya hiç bulaşmadan 3 gün once 04 ekim cuma günü olsa diye düşündüm. Çünkü bayram oncesi haftaya yoğun olur. Bir hafta sonraki kontrolüm bayrama gelir kimseyi bulamam diye. Tabi bunu doktorumla paylaşmadım. O olmaz derse zorlamam zaten. Bebeğim için en sağlıklı gün hangisi ise o olsun isterim. Sezeryan yontemi olarak genel anestezi düşünüyorum. Uyanayım bebeğim yanımda olsun. Bir şey görmek istemiyorum. Zaman yaklaşıtkca heyecanım artıyor cünkü. Catlak kısmına ben de şaşırıyorum, cünkü ergenlikten kalma catlaklarım var. Annem de doğum catlakları var. Ben de muhakkak catlarım diye bekliyordum. Her ne kadar çatlak meselesi son haftaya kadar belli olmasa da şimdilik şükrediyorum. Fazla kiloya çözüm var da bunun çözümü cok güç. Benim için farketmez ama eşim bu konuya cok hassas.
Hergün Biooil yada medikasol+Bepanten krem karışımım var onları dönüşümlü olarak sürüyorum. Onların faydası olmuş mudur bilemem.
arkadaşlar benim de doğumum 1-2 ekim görünüyor, ve şimdilik herşey normal, haftaya çatı muayenesi var, korku var bende..çatımuayenesini yaptıranlar biraz tecrübelerinden bahsetse çok sevinirim...
off bel ağrısını hiç sorma canım ben ne zamandır yatamıyorum gece kaç kere uyanıyorum bel ağrısından şimdi de bacaklarıma vurdu bel ağrısı yan yatamıyorum bacaklarımın eklem yeri ağrıyor sırt üstü ve yüzüstüde yatamıyorum anlican deliksiz uyku diye birşey yok artıkGunaydın kızlar.
Benim bi kac gundur cok fena bel agrım var. ne saga yatabiliyorum uyurken ne de sola belim cok fena sızlıyo. aynı durumu yaşayanlar var mı aranızda ?
Arkadaslar benim bir fikri var.
Burada cok guzel fikir, bilgi paylasimlarimiz oluyor. Ama farkettigi niz uzere dogum yapan mecburen aramizdan ayriliyor. Aslinda bebek dogduktan sonra da turlu konularda fikir alisverisinde bulunmamiz gerekecek. Atesi cikti, emmedi, kolik oldu. Herkesin farkli bir cozum yolu olacak, bunlari paylasabilecegimiz bir topigimiz olsa guzel olmaz mi ?? Evet ilkzamanlar cok vakit bulamayabiliriz belki ama bu topic simdiden acilirsa hepimiz varligindan haberdar oluruz. Ben cok yeni bir kk kullanicisiyim eger fikrimi mantikli bulduysaniz icinizden biri bunu acip linkini paylasabilir mi ?
Kızlar o acının bence ağır kaldirmakla alakası yok.ben hamileligimden beri toz bile almiyorum.esim sagolsun o yapiyor. Ama yine de aciyor işte
canm bence gayet ıyı maasallah benm kı 36da 2500tu saglıklı olsnda kılo önemlı degıl canm
sizce nasıll
zayıf değil gayet güzel maşallahslm kızlar biz geceyi acilde geçirdik 2 şişe serum yedik ....ishal ve kusma oldu gece ölüyorum sandımm ama şimdi daha iyiyim
bebişimizide gördük kilosu zayıf gibi geldi bana 2370 dedi kilosuna 34+3 teyiz
sizce nasıll
36.cı haftada benımde öyleydı aynıydı kılosu
benim dr um epiduralin daha çok baş ağrısı yaptığını söyledi canım,oysa ki ben netten tam tersini okumuştum..
bunun sigarayla alakası var mı içenlerde daah çok baş ağrısı oluyrmuş diye duydum ne derece doğru bilemeyeceğim...kaldı ki ben sigarayı bu yaşıma kadar ağzıma sokmadım.umarım faydasını görürüm.
bir de spinal olan arkadaşlarımdan kimisi hiç bir sorun yaşamadım başım hiç ağrımadı derken kimisi baş ağrısından duvarlara vurdum neskafe ile falan kendime geldim diyor..
hem kendi dr um hem de anestezi dr u ağız birliği yapmışçasına spinali savundular ama istesem epidural yapabilirler tercihi bana bıraktılar.neden spinali şiddetle savunduklarını çözemedim ama bana epidural sez.daaha uzun sürdüğü için uğraşmak istemiyırlr gibi geldi..ama ben yine de onlar spinal diyor diye gidip ezebere spinal olmam iyice araştırırım huyum kurusun.
şimdi kaçç oldunuz teyzeciikkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?