2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Gebelik şekerinin bebekte kilo dışında zararı var mı acaba

kontrol altına alınmazsa annede kalıcı olabiliyo hatta bebek şeker hastası olarak ile doğabiliyomuş.. ve de en kötüsü bebek ilk doğduğunda anne karnında alışık olduğu yüksek insülin sebebiyle doğar doğmaz kendi şekerini ayarlayamadığından ani olarak ölüm olabiliyo.. ( Allah korusun!) diyabet hemşiresinin bana söyledikleri bunlardı..

cnm bugun gıdecegım kontrole bende bılmıyorum :)

hayırlı haberlerle gel inşş

ben hamile degilim :) kişiye özel tasarımlar hazırlıyorum tesadüfen bakim buralara dedim :)bu arada sizde bebeginize ve kendinize birşeyler hazırlatmak isterseniz yardımcı olabilirim...

pardon.anladımm..ne gibi mesela...siteniz varmı bakardık

Ben doktoruma henüz sormadım ama arkadaşlarımın çoğu spinal sezeryan oldu yani genelde hep böyle duyuyorum.Yine de anestezi uzmanına güvenmek lazım ne bilim Allah yardımcımız olsun...

Ah canım şükür diyeyim az hareket etmese durgunlaşıyorum noldu dıye panıklıyorum napcam ben ezıne ya 22 gün var doğuma ama ben9 doğuruyorum gülüm ya İnan içim darlanıyo korkuyorum

aynı ben de öyleyim sezincim sürekli hareketlerini takip ediyorum özellikle gece olunca bir doğum korkusu sarıyo beni ki anlatamam, hiç hazır hissetmiyorum kendimi hayatımızın dönüm noktası gibi hem çok istemek hem de çok korkmak bilemiyorum napacaz...:18:

selam
dün (36+3gün) kontrole geldim doktoruma ve açılma var mı diye muayene etti. 5 cm açılma varmış.. eve gönderemem seni dedi. 1 gece takip altında kalmak üzere yatış yaptık. 3 saatte bir nst ölçümü yapıldı, sancı çıkmadı. sabaha kadar açılma da olmadı. ama yumuşamayı da sayarsak açılmam 7 cm'e ulaşıyormuş. su kesesine değilebiliyormuş. bugün de müşahade altında tutulmaya devam. şimdi nst bağladılar. yarına kadar doğum kendiliğinden olursa olacak. olmazsa yarın sabah suni sancı ile doğumu başlatacaklar. benim ikinci doğum ve hızlı ilerliyor, o yüzden ne ben ne de doktorum riske atıp eve gitmemi göze alamıyoruz. yarın bebek 36+5 gün olacak ve 37 yi bile görememiş olucam ama hayırlısı, sağlıkla kucağıma alırım inş. benim hatam şu oldu; son 3 haftadır zorunluluktan dolayı market poşetlerini eve kendim taşımıştım ve zaten çok hareketli birisiyimdir. siz mümkünse 36 veya 37yi görmeden çok aktif olmayın.
Allah herkese bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. şimdi doğumhaneye gidiyorum, ne olur ne olmaz diye, dua edin lütfen..

Merhaba, ben çatlaklardan yana çok dertliyim. Ne yaptıysam engel olamadım hatta her geçen gün artıyor...

Geçen hafta madecassol ü duymuştum. Bu kremi sürüp kese yapıyorlarmış. Bir de bunu Acnelyse ile birlikte kullanan var... Sen nasıl kullandın kim tavsiye etti paylaşırsan sevinirim. Yoksa gerçekten depresyona gireceğim, aşırı moralimi bozuyorlar kasıklarımdan göbek deliğime kadar çatladım ben

canım benim sağlıkla gelsin inşallah bebeğin ikiniz için de en sağlıklısı en hayırlısı olsun dularım sizinle

selamlar güzel hamişler bu sabah felaket kalktım ben ellerimin bu kadar uyuşması kemiklerimin bu kadar sızlaması normalmi ya yarın doktor kontrolüm var bakalım ne olacak sabahta alt tarafın agrısından kalkmakta zorlandım gerçi hep zorlanıyorum. sanırım artık sancılarım var

canım sen krem kullanmışmıydın baştan beri ben lierac kullandım henüz çatlak olmadı çok şükür ama son haftalar ne olur bilemem

merhaba çatı muayenesinden bende çok korkuyordum inan ama allah bana yardım ettide erken dogum yaptım :) çatı matı bakamadılar :))

korkma canım sanırm benıde yarın catı muayenesı yapck doguma gun verck kendını sıkma kasma canın acımaz benm ılkınde acımamısm bu ıkıncı haılelık

inşallah benimki de acımaz yaa, rahatça geçer..

uyuşma normaldir herhalde canım bende de bazen oluyor kolumun üstüne yatmadığım halde felaket uyuşmuş olarak uyanıyorum..senin günün de yaklaştı artık o yüzden sancı olması normaldir

Selammm, biz geldikk.. Yemekten önce size bi bakalım dedik, napıyomuş teyzelerimiz

Bizde çok hareketliyiz hala çalışıyorum ve aynı korkuları yaşıyorum...İnşallah herşey yolunda ve istediğiniz gibi gider,,sağlıkla kucağınıza alırsınız miniğinizi...

kimi insan agır geçirir cnm benimde kemiklerim çok agrırdı ...şuan hamile degilim ama unutmadım hala agrılarımı :)...kişiye özel tasarımlar hazırlıyorum ilgilenirsen yardımcı olabilirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…