2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
35+2de 2325gr di.

canım bılıyosunkı kıloyu ultroson değil dr ölçuyo karnına bı carpı atıyo bıde dıger yerden bı carpı uzatıyo cubugu kılo cıkıyo eee carpıyı az govdesının ıcınden yapsa az cıkar dısından yapsa cok cıkar dogunca gorcez artık kıloyu

Günaydın herkese benim oğlum 3200 oldu ve doktorum normal dedei başı doğum kanalına girmedi henüz ama kasıklarım rahmim yatarken ve kalkıp yürürken çok acıyor dün nst yapıldı gayet iyi ve çatı muayenesine de girdim çok kısa sürdü doktorum bebeğin başına dokunduğunu onun da kendini çektiğini söyledi korkulacak bir muayene değil biraz acıdı hastane çantamız hazır bekliyorum artık evde tek başıma annem gelecekti hafta içi haftaya gel biraz daha bekle dedim bakalım nasıl geçecek bu hafta

yok kız takılma oyle şeeylere ağır kaldırdıysan olur bak ben bı kere vıleda kovası kaldırdım o gun altım çıkacak gıbı agrıdı dıkkat et sen

çokta ağır kaldırmıyorum ama bilmiyorum ki..acaba ağır kaldırmaktanmı ki..hiç aklıma gelmemişti..hayırlıısnla bi doğursak benim daha çokta var

oy maşallah dogum ne zaman

Dokto kesin birşey söylemedi ay sonuna kadar dedi bakalım başı kanalda değil daha dün gece ben rahmimden bir sertlik hissettim döndü mü acaba dedim ama sancı yok Birand önce olsun istiyorum artık

Kızlar cok kasılmam ve ağrım var sizce neden dogum yakin o yüzden herhalde

ben dün doktorumla ve anestezi dr uyla görüştüm.epidural sez.istediğimi söyleidm.dr um beni direk anestezi dr una gönderdi..epidural sez.ın daha az ağrılı olduğunu söyledim..aradaki farkı bilip biilmediğimi sordu.. bana spinali önerdi..epidural sanıldığı gibi daha az ağrılı değil dedi...onda daha kalın bi iğne var dedei.ameliyat esnansında hissedersiniz bile dedi.türkiyede spinal daha yaygın dedi..kendi dr umda ben daha çok spinal yapıyrm dedi.merak ettim sizin dr lar ne diyor..bi yazın lütfen...

halbuki internette tam tersi yazıyr acaba bunlar epidural daha uzun sürdüğü için mi böyle konuşuyr yani uğraşmamak için..

Ben normal dogum yapicam ama arkadasim sezeryan olcak ona doktoru spinal sezeryan dogumu önermis bence o daha mantikli

epidural olucam ben canım bende gorustum panık atak olan arkadaşımın dogumunda yanındaydım cok guzel ve rahat dogum yaptı gozlrımle ormesem nnmazdım oyuzden bende ayı kadına epidural yaptırıcam

epidural olucam ben canım bende gorustum panık atak olan arkadaşımın dogumunda yanındaydım cok guzel ve rahat dogum yaptı gozlrımle ormesem nnmazdım oyuzden bende ayı kadına epidural yaptırıcam

sezincim epiduralli normal doğummu yaptı arkadaşın?

sezincim epiduralli normal doğummu yaptı arkadaşın?

yok sezeryan canım yaptı ama cuma gunu anlattı kadın normal dogumuda 3 cm acıklık olunca ben neyı yapıyorum dıyor sonra hı sancı hıssetemıyormussun dogum anındada baskı olunca sade ıkınıyomussun bu dedı

merhaba kızlar umarım herkes iyidir.doğum yapanlar doğumu yaklaşanlar herkese selam.benim son bir saattir sağ göğsüm ağrıyor sütlemi alakası var neyse anlamadım

sezeryan olurken niye ıkınmış arkadaşın anlamadım ben.

sdf82 artık herkez spınal oluyor bencede onu tercıh et derım ben bende pazartesı spınal oluyorum cunku ben o dogumu bızzat gördum belıne ıgne vurulurken beklıyorsun megerkı coktan bıtmıs ıslem hıc hıssetmıyorsun.sonra amelıyat baslıyor sen bırsey hıssetmıyorsun sadece uyusukluk gecınce bıraz agrın oluyor ondada ıgne vuruyorlar agrı kesıcı.

slm arkadaslar,bende yarın tekrar doktora g,idicem 37.haftamın içindeyim,cuma gitmiştim eşim eskidi demiştim en son gittiğimde öle demişti doktor .çok telaşlandım korktum,diğer cuma gel demişti ama ben dayanamıorum yarın gidicem,sağlık ocağındaki ebe kadına danıştım ,oda doktor 1 hafta sora çağırdığına göre takibe almış dedi bebeğin beslenmesine bakacaktır dedi,çünkü eşinin eskimesi bebeğin beslenememesidir dedi,ama korkma dedi kalp atışlarına baktı iyi dedi,yarın gidicem tahlil istemişti bide ntsye bağlıcak,normal doğum istiodum ama yarın belli olur sanırım doktora kötü bi durum olcaksa normal şart diğil dedim napım bebeğimin sağlığı daha önemli.

çokta ağır kaldırmıyorum ama bilmiyorum ki..acaba ağır kaldırmaktanmı ki..hiç aklıma gelmemişti..hayırlıısnla bi doğursak benim daha çokta var

sadecık işine karısmak gıbı olmasın sakın yanlış anlama ama sakın bırak vıleda kovasını daha hafıf seyler bıle kaldırma son haftalar cok dıkkat etmek gerekıyor.yataktan kalkarken bıle karnınızı tutupta kalkın dıyor dr.lar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…