Bende ekim annelerine üyeyim ama galiba eylül annesi olucam cok sancım var doktorum 2 cm açılma oldugunu söledi cok beklemiycek bebisim galiba be dersiniz?
35+2de 2325gr di.
hoşgldın canım demenkkı kolay bır dogumun olucak şanslısın bence
yok kız takılma oyle şeeylere ağır kaldırdıysan olur bak ben bı kere vıleda kovası kaldırdım o gun altım çıkacak gıbı agrıdı dıkkat et sen
inan neyle alakalı bılmıyorum canım ama sonra az aldı mesela bu hafta 3 bklerken 2750 cıktı donem donem artıyo donm donem aynı klıyo ben 3 u bı gorsem anıden bışey olsa barı 3 olsun
Günaydın herkese benim oğlum 3200 oldu ve doktorum normal dedei başı doğum kanalına girmedi henüz ama kasıklarım rahmim yatarken ve kalkıp yürürken çok acıyor dün nst yapıldı gayet iyi ve çatı muayenesine de girdim çok kısa sürdü doktorum bebeğin başına dokunduğunu onun da kendini çektiğini söyledi korkulacak bir muayene değil biraz acıdı hastane çantamız hazır bekliyorum artık evde tek başıma annem gelecekti hafta içi haftaya gel biraz daha bekle dedim bakalım nasıl geçecek bu hafta
Ben normal dogum yapicam ama arkadasim sezeryan olcak ona doktoru spinal sezeryan dogumu önermis bence o daha mantikliben dün doktorumla ve anestezi dr uyla görüştüm.epidural sez.istediğimi söyleidm.dr um beni direk anestezi dr una gönderdi..epidural sez.ın daha az ağrılı olduğunu söyledim..aradaki farkı bilip biilmediğimi sordu.. bana spinali önerdi..epidural sanıldığı gibi daha az ağrılı değil dedi...onda daha kalın bi iğne var dedei.ameliyat esnansında hissedersiniz bile dedi.türkiyede spinal daha yaygın dedi..kendi dr umda ben daha çok spinal yapıyrm dedi.merak ettim sizin dr lar ne diyor..bi yazın lütfen...
ben dün doktorumla ve anestezi dr uyla görüştüm.epidural sez.istediğimi söyleidm.dr um beni direk anestezi dr una gönderdi..epidural sez.ın daha az ağrılı olduğunu söyledim..aradaki farkı bilip biilmediğimi sordu.. bana spinali önerdi..epidural sanıldığı gibi daha az ağrılı değil dedi...onda daha kalın bi iğne var dedei.ameliyat esnansında hissedersiniz bile dedi.türkiyede spinal daha yaygın dedi..kendi dr umda ben daha çok spinal yapıyrm dedi.merak ettim sizin dr lar ne diyor..bi yazın lütfen...
epidural olucam ben canım bende gorustum panık atak olan arkadaşımın dogumunda yanındaydım cok guzel ve rahat dogum yaptı gozlrımle ormesem nnmazdım oyuzden bende ayı kadına epidural yaptırıcam
sezincim epiduralli normal doğummu yaptı arkadaşın?
yok sezeryan canım yaptı ama cuma gunu anlattı kadın normal dogumuda 3 cm acıklık olunca ben neyı yapıyorum dıyor sonra hı sancı hıssetemıyormussun dogum anındada baskı olunca sade ıkınıyomussun bu dedı
ben dün doktorumla ve anestezi dr uyla görüştüm.epidural sez.istediğimi söyleidm.dr um beni direk anestezi dr una gönderdi..epidural sez.ın daha az ağrılı olduğunu söyledim..aradaki farkı bilip biilmediğimi sordu.. bana spinali önerdi..epidural sanıldığı gibi daha az ağrılı değil dedi...onda daha kalın bi iğne var dedei.ameliyat esnansında hissedersiniz bile dedi.türkiyede spinal daha yaygın dedi..kendi dr umda ben daha çok spinal yapıyrm dedi.merak ettim sizin dr lar ne diyor..bi yazın lütfen...
çokta ağır kaldırmıyorum ama bilmiyorum ki..acaba ağır kaldırmaktanmı ki..hiç aklıma gelmemişti..hayırlıısnla bi doğursak benim daha çokta var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?