2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Canim ayni sorun bende de vardi gerci hala sabahlari oluyor ama.doktor magnezyum eksikligindendir dedi bana magnezyum ilaci verdi onu kullaniyorum.sana da ayni seyi diyecektir doktor. Gecmis olsunn

Merhaba kızlar, bende daha yeni uyandım. İnanır mısınız!! Kargo gelmeseydi herhalde daha da uyurdum.
Hala rahatsızim. Terlemesim. Vücudumu yıkadım hemen. Simdi birşeyler yiyeceğim insallah.
Boğaz yanmam gecti gibi, ama öksürük falan da basladi bu sefer.
Allah hepimize şifa versin biran once insallah.
O kadar cok rüya gördüm ki gene bugun. Hem hormonlar hemde hastalığın herhalde.
Bu arada son iletide elinde uyuşma olmuştu birinin galiba bir ona göz atabildim. Benim de oluyor. Hatta sabah sagıma yatmışim, sol elim uyuşmuştu. Soluma dondüm hemen.
Gecti gibi.

Son düzenleme:
uyuşma normaldir herhalde canım bende de bazen oluyor kolumun üstüne yatmadığım halde felaket uyuşmuş olarak uyanıyorum..senin günün de yaklaştı artık o yüzden sancı olması normaldir
galiba bakalım yarın ne olacak doktor demesin doguma gidiosun diye hazırlıksızım daha ben
şu agda işi çok karıştırıo kafamı ya yarına jilete vurupmu gitsem çatı muaynesi yaparmıki
yoksa yarını bi şekil atlatıp agdamı yaptırsam bilemedim
jiletle iki güne vurmam lazım ama onu tek başıma yapamıyorum artık ama agda yaptırsam 1 ay idare eder dogumu bile atlatırım belki
Selammm, biz geldikk.. Yemekten önce size bi bakalım dedik, napıyomuş teyzelerimiz

kendime gelmeye çalışıyorum yeni kalktık sayılır

Kızlar ya ben acayip korkuyorum nasıl anne olacam bilmem,kordon dolanması olduğu için muhtemelen sezeryan olacak. Annem ve benim arkadaşlarım sezeryan ol zaten ne acı çekecen diyolar,kayınvalidemler de normal yapsan en iyisi diyo doktorun yalan söyleyip sezeryan yapacak seni diyo. Ben de dua etmiştim Allah'ım bu kararı bana bırakma diye ve kordon dolanması oldu doktor verecek kararı. Korktuğum şey spinal ya da epidural sezeryan olması,nasıl bir duygudur uyanıkken kesilmek bacaklarının uyuşmasına dayanmak hissetmemek öffffffffff aklım almıyor.:18: Geceleri hep bunun senaryosunu hayal ediyorum uyuyamıyorum.Hamile kalmadan önce tüplerim tıkalıydı laporoskopi yöntemiyle açılacaktı,günler öncesinden korka korka anam ağladı,genel anestezi olmak istedim çünkü görmek duymak istemedim,korktuğum kadar değilmiş hatta bişey yoktu ama doğumda genel anesteziyi tavsiye etmiyor drlar hem bebeğin ilk anını görmek hem de ağrıları daha kolay atlatmak için. Eşime anlatıyorum bunları güldürüyo beni valla bi şekilde çıkacak o bebek ordan istesen de tutamazsın diyo. Ben de günah olmasa iki tek atim sarhoş olayım azıcık gitmeden sezeryana diyorum,şaka tabi.Allah'ım yardım et.:18:

Merhabalar,nasılsınız kızlar?Ben şimdilik evdeyim,bir iki saate çarşıya gidicem kuzuma belki bişeyler alırım,siz napıyosunuz?

sakin olun annişler...hayatınızın dönüm noktası evet çok güzel bir varlık dünyaya getiriyorsunuz hayatınızın merkezi olucak artık korku ve sevinç ikisini bir arada yaşamak sizi endişelendirmesin...bol bol dua edin ve bebeginizin gelicegi günü bekleyin...allah yardımcınız olsun....

Canim ayni sorun bende de vardi gerci hala sabahlari oluyor ama.doktor magnezyum eksikligindendir dedi bana magnezyum ilaci verdi onu kullaniyorum.sana da ayni seyi diyecektir doktor. Gecmis olsunn
saol iraz azalsa mutfakta hiç bi iş yapamıyorum gün boyu

canım benim üstüne yatmaktan falan olmuyo gün boyu sürüo kemiklerim sızlıo ve uyuşuo

inşallah benimki de acımaz yaa, rahatça geçer..
Çatı muayenesini ilk kez geçen cuma yaptırmış biri olarak biraz bilgi vermek istedim,öncelikle felaket heyecanlandıran bir durum, ama inanın 20-30 saniye gibi kısa süren bir durum, çatala otururken ki heyecanınız hepsi okadar, takibinde dr.unuz yada asistanı önce koltuğun yükseklik ayarını yapıyor sonra aşağıya mümkün olduğunca inmenizi istiyor ve doğru pozisyon duruşu için sizi yönlendiriyor,,sonra acı değil ama fitil kullandığın anki gibi garip bir his oluyor çok çok kısa 20 sn gibi, sonra aynı anda devamlı konuştuğum dr.a bittimi diye sordum,,düşünün okadar kısaki anlamadım bile :)
umarım biraz aydınlatıcı olmuştur tekrar kesinlikle korkulacak birşey yada acı hissi yok diyebilirim :)

Canım ben nasıl olsa çatlarım diye boşu boşuna pahalı kremlere para vermeyeyim diye çıktım yola. Sonuçta çatlayacaksan catlıyorsun, bu böyle. Ama dedim cok da pahalı olmayan yontemlerle yine de önlemlerimi alayım. Araştırdım. Biooil yeni bir şey, iyi diyorlar ama bilemiyoruz. diğer yandan uzman eczacı birinin ozelikle oluşmuş çatlakların iyileşmesine yardımcı en iyi formülün Bepanten+Medikasol kremleri bir kabın içinde karıştırarak düzenli olarak sürülmesi tavsiyesini okudum. Evde vardı zaten bir krem kutusunda karıştırdım başlarda düzenli sürmüyordum ama son haftalarda daha düzenli olmak üzere hergün sürüyorum. Örneğin sabah krem sürüyorsam akşam biooil sürüyorum.Yada tam tersi. Ama artık hergün sürüyorum, nasıl olsa evdeyim artık üşenmiyorum. Bu durumu halen eczacı olan görümcemle de paylaştım. O da cok iyi ediyorsun devam et dedi. Ben de ediyorum.
Şimdi senin oluşmuş catlakların için en ideali bu krem karışımı görünüyor, denemeni öneririm. Her iki kremde bilenen cok faydalı hamilelere yan etkisi olmayan kremler. O nedenle bir şey kaybetmessin. Cünkü catlaklar henüz kırmızı iken böyle müdahalelerle
iyişilemesi ve daha az kalıntı bırakmasını sağlıyormuş.
Ama beslenmeyle de ilgili olabilir, cünkü benim hiç midem bulamadığından hep yedim, yerşeyi yedim. Özellikle süt ve süt ürünlerini baştan beri cok tükettim. Sonra şeker cıktı.Dieytisyene gittim. Şahane bir diyet listem var. Herşeyi yine yiyiorum. Üstüne kan hapım, vitamin hapım. Haliyle diyorum hani karın kaslarım, cildim daha iyi beslendi, esnekliği arttı çatlamadı diye düşünüyorum. Cünkü ergenlikten bacak içlerimde, popomda koca koca catlaklar var, annemin karnı harita gibi. Allah'ım inşallah son 3 haftamda bir şey olmasın diye dua ediyorum. Hiç belli olmazmış çünkü. Ama sen de şu aşamada alacağın önlemlerle kalacak izleri hafifletebilirsin, krem karışımını ihmal etme derim.

geçmiş olsun canım havaların kararsızlığı bizi hemen hasta edebiliyor malum iki can taşıyoruz bünye zayıf düşüyor dikkat etmek lazım iyiki de uyumuşsun tadını çıkarmak lazım son günlerin
belki çatı muayenesi yapar belli olmaz sen yine de tedbirli git derim ben zaten çok sürmez hemen uzar o zaman da ağda yaparsın
korkma canım ben daha önce başka bir sebepten lokal anestezi alıp ameliyat oldum çok rahatttı ben genel anesteziden korkuyorum uyanıkken ne oluyor ne bitiyo biliyorsun hem minişi ilk sen görürsün daha güzel o anı yaşamalısın bence
Merhabalar,nasılsınız kızlar?Ben şimdilik evdeyim,bir iki saate çarşıya gidicem kuzuma belki bişeyler alırım,siz napıyosunuz?

benim de çıkasım var ama bacak ve bel ağrısı beni mahvetti yarın çıkarım olmazsa neler alıcan kızına

Son düzenleme:

bu arada kişiye özel tasarımlar yapıyorum ilgilenirseniz yardımcı olabilirim...

Ay ne güzel ya çarşıya çıkabilecek halin var arkadaşım benim için de gez. Ben evde tek başına bir enkaz bir yatağa gidiyorum bir mutfağa geliyorum çok canım sıkılıyo

kızlar çok hastayım grip oldum yataktan kalkamıyorum burun akıntısı baş ağrısı boğaz ağrısı ve doğumuma tam 10 gün kaldı çok moralim bozuk ya iyileşemezsem nasıl doğuma gircem bebeğimede bulaştırırsam :

doktordan geldik dedim ya kızlar
hani eskiden vajıliydim normal yapmicam die bebek ters die onun arkasına sığınıyodum
ama bebişim dönmüşş doğm pozisyonuna

dogru diosun canım en iyisi ben tedbirli gidiyimde ne olur ne olmaz
Bugün benim doğum günüm

dogum günün kutlu olsun canım nice senelere mutlu huzurlu

Kesinlikle sana katılıyorum. Doğru düşünüyorsun. Bayram tatilinden dolayı teknik bir hesaptı benimki. Doktorum 4 ekim cuma olmaz, erken derse, ben de otomotik olarak 10/10/13 yapacağım. hem içerde bir hafta daha gelişir, hemde doğum günü için güzel bir tarih. :))
Ama bakalım bebecikler ne düşünüyor. "Bir gece ansızın gelebiliriz" şarkısını söylüyor olmasınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…