hayırlı geceler kızlar
13eylülde minnak paşamı kucağıma aldım henüz 36+3tükçok acele etti paşam doğum sancılarıyla gittim ve doktorum acil sezeryana karar verdi ilk doğumda sezeryan olduğu için 1 gece yattık şimdi evimdeyim çok yoğun geçiyo dua bekliyorum kuzum 2.5kg doğdu sağlıkla büyür inş çok şükür küveze girmedik şimdi koşturuyorum evde sezeryanda ii geçti zorlanmıyorum çok fazla hiç yatmadım zaten sürekli ayaktayım bi bebişle bi diğer bebişimle Allah hepinize hayırlı kolay doğumlar versin duanızda bizide unutmayın
kızlar sizlerde ne var ne yok bakalım
misafirim vardı yeni gönderdim oturdum şimdi
5.nci bebiş gelmiş sıra bizlere gelio yavaş yavaş
sabırsızlık var benimkide erken gelecekmiş gibi bi his var içimde karnımda düşmüş öle diolar
hayırlı geceler kızlar
13eylülde minnak paşamı kucağıma aldım henüz 36+3tükçok acele etti paşam doğum sancılarıyla gittim ve doktorum acil sezeryana karar verdi ilk doğumda sezeryan olduğu için 1 gece yattık şimdi evimdeyim çok yoğun geçiyo dua bekliyorum kuzum 2.5kg doğdu sağlıkla büyür inş çok şükür küveze girmedik şimdi koşturuyorum evde sezeryanda ii geçti zorlanmıyorum çok fazla hiç yatmadım zaten sürekli ayaktayım bi bebişle bi diğer bebişimle Allah hepinize hayırlı kolay doğumlar versin duanızda bizide unutmayın
hadi geçmiş olsun diyim o zaman umarım çok yorulmamışsındır..karnın düşünce nasıl oluyor yaa beni de kaç gündür o merak sardı nasıl görüntü oluyor benimki düşmüş mü yoksa hala aynı mı diye
orulmadım eltimler geldi saolsun iş yaptırmadı bana dogru düzgün
bacaklarıma baskı yapıo baya benim gögüs altındanda baya bi boşluk var göbegime dogru rabbim saglıkla huzurla mutlulukla kucagımıza almayı nasip etsin evlerimize huzur getirsin
bugünlerde eşim gözüme pek bi batıo didişip duruyoruz çarşamba gidicem kalsın tek başınada aklı başına gelsin dogumada yetişebilirmi bilmiorum stresten annem gelene kadar dogurmasam bari
Nereye gıdıcen kız oğlun geliyo ya attın adamın pabucunu demi gerılıyoruz zaman gectıkçe onlara catıyoz nazımız onlara gecıyo
orulmadım eltimler geldi saolsun iş yaptırmadı bana dogru düzgün
bacaklarıma baskı yapıo baya benim gögüs altındanda baya bi boşluk var göbegime dogru rabbim saglıkla huzurla mutlulukla kucagımıza almayı nasip etsin evlerimize huzur getirsin
bugünlerde eşim gözüme pek bi batıo didişip duruyoruz çarşamba gidicem kalsın tek başınada aklı başına gelsin dogumada yetişebilirmi bilmiorum stresten annem gelene kadar dogurmasam bari
kızlar şimdi annemle konuştum alışveriş listemi söyledim eksik var mı diye de ne eksiği fazlası vardı çıkarttı sağolsun kendisi bebek bezine varana kadar almış bir tek ordan göndermesi kaldı dayım gelecek onla gönderecek ama o da şansımızdan bir türlü gelemedi istanbula, bana listeden kala kala sadece 2-3 tane çıtçıtlı body ve penye yelek kaldı
durduk yere degil canım be bazı şeyler varda orta yol bulamıyoruziyi bari yoran misafir değilmiş neden kız eşin gözüne batıyor hormonlar mı tavan yaptı sende benim de bazen öyle oluyor durduk yere adam gıcık oluyorum kendimi zor tutuyorum valla
kızlar şimdi annemle konuştum alışveriş listemi söyledim eksik var mı diye de ne eksiği fazlası vardı çıkarttı sağolsun kendisi bebek bezine varana kadar almış bir tek ordan göndermesi kaldı dayım gelecek onla gönderecek ama o da şansımızdan bir türlü gelemedi istanbula, bana listeden kala kala sadece 2-3 tane çıtçıtlı body ve penye yelek kaldı
Ohh iyisin hadi anneler. İşte duygulandım bende ne guzel
durduk yere degil canım be bazı şeyler varda orta yol bulamıyoruz
oh ne güzel benim kalan eksikleride annem alacak öle konuştuk
inşallah bir orta yol bulursunuz neyse zaten bebiş olunca herşeyi unutup ona odaklanırsınız paşa size iyi gelir
benimki de sizin tam tersiniz annemden kalan eksikleri ben tamamlicam
hayırlı geceler kızlar
yaa böylede hem iyi hem değil ben merak ediyorum heves ediyorum ama elimden gelen birşey de yok annem taa nerde ben nerde dayım kamyon şöförü istanbula ne zaman yük getirirse o zaman getirecek de işte şansımızdan o da bugünlerde hiç bu tarafa yük almıyor bense meraktan çatlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?