2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Canimm benimm gözün aydin rabbim anali babali büyütmeyi nasip etsin cok sevindim biraz acele etmis kuzu ama hayirlisi böyleymis tatlim hic canini sikma kiloyuda alir cabuk toparlanir insaallah dualarim sizinle rabbim bizlerede bu duyguyu yasamayi nasip etsin insaallah senide minik pasayida öpüyorum

kızlar sizlerde ne var ne yok bakalım

misafirim vardı yeni gönderdim oturdum şimdi
5.nci bebiş gelmiş sıra bizlere gelio yavaş yavaş
sabırsızlık var benimkide erken gelecekmiş gibi bi his var içimde karnımda düşmüş öle diolar

misafirim vardı yeni gönderdim oturdum şimdi
5.nci bebiş gelmiş sıra bizlere gelio yavaş yavaş
sabırsızlık var benimkide erken gelecekmiş gibi bi his var içimde karnımda düşmüş öle diolar

hadi geçmiş olsun diyim o zaman umarım çok yorulmamışsındır..karnın düşünce nasıl oluyor yaa beni de kaç gündür o merak sardı nasıl görüntü oluyor benimki düşmüş mü yoksa hala aynı mı diye

Allah analı babalı büyütsün canım ismi ne bebişin

orulmadım eltimler geldi saolsun iş yaptırmadı bana dogru düzgün
bacaklarıma baskı yapıo baya benim gögüs altındanda baya bi boşluk var göbegime dogru rabbim saglıkla huzurla mutlulukla kucagımıza almayı nasip etsin evlerimize huzur getirsin
bugünlerde eşim gözüme pek bi batıo didişip duruyoruz çarşamba gidicem kalsın tek başınada aklı başına gelsin dogumada yetişebilirmi bilmiorum stresten annem gelene kadar dogurmasam bari

Nereye gıdıcen kız oğlun geliyo ya attın adamın pabucunu demi gerılıyoruz zaman gectıkçe onlara catıyoz nazımız onlara gecıyo

Nereye gıdıcen kız oğlun geliyo ya attın adamın pabucunu demi gerılıyoruz zaman gectıkçe onlara catıyoz nazımız onlara gecıyo

annemin yanına gidicem canım orda beklicem dogumu eşimde doguma gelicek çalışıo
damda kalsın onun papucu gerek yok oglum gelsin yüzünemi bakıcam acaba

iyi bari yoran misafir değilmiş neden kız eşin gözüne batıyor hormonlar mı tavan yaptı sende benim de bazen öyle oluyor durduk yere adam gıcık oluyorum kendimi zor tutuyorum valla

kızlar şimdi annemle konuştum alışveriş listemi söyledim eksik var mı diye de ne eksiği fazlası vardı çıkarttı sağolsun kendisi bebek bezine varana kadar almış bir tek ordan göndermesi kaldı dayım gelecek onla gönderecek ama o da şansımızdan bir türlü gelemedi istanbula, bana listeden kala kala sadece 2-3 tane çıtçıtlı body ve penye yelek kaldı

Ohh iyisin hadi anneler. İşte duygulandım bende ne guzel

iyi bari yoran misafir değilmiş neden kız eşin gözüne batıyor hormonlar mı tavan yaptı sende benim de bazen öyle oluyor durduk yere adam gıcık oluyorum kendimi zor tutuyorum valla
durduk yere degil canım be bazı şeyler varda orta yol bulamıyoruz

oh ne güzel benim kalan eksikleride annem alacak öle konuştuk

Ohh iyisin hadi anneler. İşte duygulandım bende ne guzel

yaa böylede hem iyi hem değil ben merak ediyorum heves ediyorum ama elimden gelen birşey de yok annem taa nerde ben nerde dayım kamyon şöförü istanbula ne zaman yük getirirse o zaman getirecek de işte şansımızdan o da bugünlerde hiç bu tarafa yük almıyor bense meraktan çatlıyorum

durduk yere degil canım be bazı şeyler varda orta yol bulamıyoruz

oh ne güzel benim kalan eksikleride annem alacak öle konuştuk

inşallah bir orta yol bulursunuz neyse zaten bebiş olunca herşeyi unutup ona odaklanırsınız paşa size iyi gelir
benimki de sizin tam tersiniz annemden kalan eksikleri ben tamamlicam

inşallah bir orta yol bulursunuz neyse zaten bebiş olunca herşeyi unutup ona odaklanırsınız paşa size iyi gelir
benimki de sizin tam tersiniz annemden kalan eksikleri ben tamamlicam

inşallah canım
Rabim başımızdan eksik etmesin varlıkları bile yeter annelerimizin

ooo gözün aydın canım dualarımız senın ve minnik bebeğinle Allah sağlık versin aceleci paşaya

Slm kızlar tahlil sonuçlsrını slmak için tekrar acile gittim idrar. Yılu enfejsiyonu da çıkmadı vücutta su eksikliği çıktı koca bir serum yedim daha sonra tekrar nst ce bu sefer sancım çıktı yine öğlen gittiğimde sancı çıkmamıştı ((( sonra istirahat dedi dr artık pzt rapor alcam hiç okula başlamıycam sürekli yatış artık(( annemde yarın geliyor dua edin kızlar 38 görelim(((

ya kızlar sürekli şikayet etmekten bıktım ama hergün bişey çıkıyo ya naapacağımı şaşırdım mide ekşimesi gözkararması bayılma ,uykusuzluk bel ağrısı derken şimdide kolumun üstüne yatmışım tutuldu omzumdan itibaren çok ağrıyokrem sürdük yok banamısın demio midem berbak şaşırdım anlayacağınız yaaa

Bizdemi böyle anne olucaz acaba ben olsam bende 4gözle beklerdım bebiş eşyaları heyecanlandırıyo insanı pazar da çıkıcaz dıyodun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…