2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

İsyaaaaan Allah'ın gücüne gıtmesın dıye bütün şikayetlerımı dıle getiremiyorum ama bu akşam bende çatlıcam sanki

Geçmiş olsun canm înş 38 î bekliyorlar bebişin annesı yatınca oda yatar senle ohh

Canım gecmıs olsun bol bol dinlenmene bak bebişlerın gelmesı yaklaşıyor

Canım benımde kol cok uyusuyor hatta bazen hıc oynatamıyorum ustune yatdığımızdan oluyor açılır sıkma canını mıden ıcın dr bırsey önerdımı bana maden suyu ıyı gelıyordu az bıraz ıcıyordum.

Çok sağol cnm serum yemek biraz tedirgin ediyor ama napalım(evt ben yatınca mecbur oda yatacak hoş beş dk durmuyor ams bakalım nolcak 38 bi olsa ((0

Tedırgın olma canım onlar için sonuçta okadar hareketli de olsun canım da aceleci olmasın sen uzat bacaklarını keyifine bak artık gün say

Biz aldık casual cadillac canım.
Benim pek sizi falan da olmadı canım. Artık bilemiyorum galiba öyle rahat ediyor bizimki. Çünkü bende ne sancı ne sizi hic bir agri türü yok.

Hadi hayırlı olsun canım. Maasallah bebeğine de. Kilosu da gayet iyi.
Doğumdan sonra hem bebegi hem evi görsünler vallah benim arkadaslarım, cevrem hepsi Mevlüt'e bıraktı gelmeyi. Hamileliğimde hic gelmediler neredeyse. Hep beni çağırdılar.
Gittin demek mağazaya canım.
Bizim aldığımız yerde de taksiyle fiyati öyleydi canım. İndirim zamanıydi. Pesine alınca 520ye düştüler. Belki sizin de öyle olabilir.
Sanırım gogus ucu olmayanlar icin de kullanılıyor canım. Bir de açıkinca geceliğe falan sürtünmesin diye de kullanılıyor. Bende sipariş ettim gelecek bakalım.

Hayırlı uğurlu olsun canım. Allah analı babalı büyütsün. Bebgin de alır guzel guzel kiloları insallah. Sen hic merak etme.

Gecmis olsun canım. Bundan sonra bol bol istirahat.

kizalr selam herkese. 33+1 im ve gobek ile gogus aram bastan beri bos gibi. Bu karnin yukari cikip sonra inmesi hangi haftalarda.. Yasayanlar yardim ederse sevinirim..

İlk öncelikle hayırlı doğumlar olsun, sling hayat kurtarır selim 1 aylıkdı kullanmaya başladığımda ilk aylarda oğlumla mutfakta yemek yapmışlığım bile var çünkü slingle eller serbest :)), 2. Ayında dışarı çıktık ilk defa işte ozaman rahatlığın daha bir farkına vardım alışveriş yaptım yemek yedim ve sling içinde emzirdim bile :) hala evde ve dışarıda kullanıyorum kullanıyorum selim şuan 6 aylık ve hala mutlu içinde çünkü anne ile temas çok önemli, birde duş havuz slingi var onuda yaklaşık 2 aydır birlikte duş almak için kullanıyorum yani anlıyacağın hayatımın her alanında sling var :)), sling hem anne hem bebek için çoo önemli olduğunu düşünüyorum ve ekliyorum sling hayat kurtarır hiç geçikmeden temin et bende neko klasik almıştım

Tekrardan hayırlı sağlıklı doğumlar olsun

Çok sağol canım evt yaklaştı artık gelmeleri hayırlısıyla gelsinlerde:))))

gunaydınn kımse gelmemıs ılk gunaydın benden olsunn bu sabahh

bende hem sabırsızlanıyorum hemde ıkı hafta daha kalsın 37 gorelım kuvezde kalmasın ıstıyorum ama son zamanlar hıc gecmıyor 8 ayı nasıl gecırdık hıc aklım almıyorr

6 ayda basladı ve hala devam eıdyor doguma kadar surecek sanırsam

canım 30 dan sonraa başlıyor sanırım yedıklerımle alakalı ekşi ve asitlılrde ciğ sebzeler yıyınce oluyoo

Bebegin asagi inmesiyle geciyor deniliyor. Ozaman sizlerin bebekler nezaman dondu dogum pozisyonuna bas altta, ayaklar ustte mi?

gece o kadar sancılandım ki.. bir ara doğum sancısı böyle oluyor herhalde diye düşündüm. şu anda da karnım öne doğru bi toplandı bi şekil. neler oluyor bana :S

Bebegin asagi inmesiyle geciyor deniliyor. Ozaman sizlerin bebekler nezaman dondu dogum pozisyonuna bas altta, ayaklar ustte mi?

Benim önceden de vardı ama iki haftadır acayip sukuştırıyor benim kuz ters duruyor onunla alakadı car mu bilmiyorum ama sürekli şurup içiyorum ben

gece o kadar sancılandım ki.. bir ara doğum sancısı böyle oluyor herhalde diye düşündüm. şu anda da karnım öne doğru bi toplandı bi şekil. neler oluyor bana :S

Karnın sertlaştimi canım bebiş hareket ediyor mu bide sancı gelince tuvaleyin gelmiş gibi oluyor var mı böle bişi

yok gecmedı benım hatta bı kac gun once 3 gunn boyunca aralıksız cektım hıc bısey fayda etmedı farklı olarak uzum kaynatmstım onu ıcmıstım 3 gun ondan oldugunu dusundum bıraktım sımdı ara arada olsada var benım oglum dogum pozısyonunda bayadırda oyle asagı ınıce hafıfleyebılır cunku mıde de gıttıkce asagı ınıcek ama tam anlamıyla doogumda gecer gıbıme gelıyor

canımm gecmıs olsun azda kalmıs senın boyle sancıların olması normaldır uzan allah sıfa versın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…