ya kızlar sürekli şikayet etmekten bıktım ama hergün bişey çıkıyo ya naapacağımı şaşırdım mide ekşimesi gözkararması bayılma ,uykusuzluk bel ağrısı derken şimdide kolumun üstüne yatmışım tutuldu omzumdan itibaren çok ağrıyokrem sürdük yok banamısın demio midem berbak şaşırdım anlayacağınız yaaa
Slm kızlar tahlil sonuçlsrını slmak için tekrar acile gittim idrar. Yılu enfejsiyonu da çıkmadı vücutta su eksikliği çıktı koca bir serum yedim daha sonra tekrar nst ce bu sefer sancım çıktı yine öğlen gittiğimde sancı çıkmamıştı((( sonra istirahat dedi dr artık pzt rapor alcam hiç okula başlamıycam sürekli yatış artık (( annemde yarın geliyor dua edin kızlar 38 görelim (((
Canım gecmıs olsun bol bol dinlenmene bak bebişlerın gelmesı yaklaşıyorSlm kızlar tahlil sonuçlsrını slmak için tekrar acile gittim idrar. Yılu enfejsiyonu da çıkmadı vücutta su eksikliği çıktı koca bir serum yedim daha sonra tekrar nst ce bu sefer sancım çıktı yine öğlen gittiğimde sancı çıkmamıştı((( sonra istirahat dedi dr artık pzt rapor alcam hiç okula başlamıycam sürekli yatış artık (( annemde yarın geliyor dua edin kızlar 38 görelim (((
ya kızlar sürekli şikayet etmekten bıktım ama hergün bişey çıkıyo ya naapacağımı şaşırdım mide ekşimesi gözkararması bayılma ,uykusuzluk bel ağrısı derken şimdide kolumun üstüne yatmışım tutuldu omzumdan itibaren çok ağrıyokrem sürdük yok banamısın demio midem berbak şaşırdım anlayacağınız yaaa
Geçmiş olsun canm înş 38 î bekliyorlar bebişin annesı yatınca oda yatar senle ohh
Çok sağol cnm serum yemek biraz tedirgin ediyor ama napalım(evt ben yatınca mecbur oda yatacak hoş beş dk durmuyor ams bakalım nolcak 38 bi olsa ((0
Biz aldık casual cadillac canım.iyi canım senin pek bişey kalmadı.bibeyon çok pahalı ewt ama o markayı orasıda satıyo ya dedim bakarım orda ne kadar aklımda kalmasın.odayı 4000 e aldık biz.bende dedim iç yatağını ver hediye vermedi yok yatak bilmem nekadarmış. öbürlerinide alırsam güzel bişey ayarlıcakmış yokya...o teşhirdeki ürünleri 3200 e sattıklarına göre pek de indirim yapmadı bize.ewt int. her zaman daha ucuz oluo.bende bebek arabasını casual almayı düşüyorum travel. sen aldınmı araba?
Benim pek sizi falan da olmadı canım. Artık bilemiyorum galiba öyle rahat ediyor bizimki. Çünkü bende ne sancı ne sizi hic bir agri türü yok.jasemincim benim de çocuk aşağıya inmiş gibi hissediyorum. dün sabah öğleye kadar aşağıda sızı hissetmiştim. bugün de karnım biraz küçüldü gibi geldi bana. hani bebek doğum kanalına girince karın küçülüyormuş ya. pazartesi gidicem doktora muayene edecekti 37 deyken. tabii o da söyler ne durumda olduğunu. sende de sızı olmuş muydu? sanki içeride bebek aşağıya doğru basınç yapıyor, o yüzden sızı oluyormuş gibi. doğum başlayacak diye korktum ama sancı filan yok tabii.. ara sıra karnımda kasılma veya karnımın bir yanında sertleşme oluyor. bugün sızı veya kasılma yok, normale döndüm çok şükür. kaçıncı hamilelik olursa olsun bir acemilik, endişe oluyor sanırım :)
Hadi hayırlı olsun canım. Maasallah bebeğine de. Kilosu da gayet iyi.Kızlar selam
Bugün kontrolüm vardı.. Herşey çok güzel gidiyor, kızım 3 kg olmuş.. Mışıl mışıl uyuyordu.
Ben sezeryan düşündüğüm için günümüzü aldık. 1 ekimde hayırlısıyla kavuşuyoruz birbirimize.
Daha erken gelmeye niyetlenirse o zaman artık duruma bakıcaz..
Sancılar kasılmalar oluyor ara ara, düzensiz olduğu sürece sorun yok dedi doktor..
Doğumdan sonra hem bebegi hem evi görsünlerBu eve yeni geçtim sayılır,hayırlı olsuna gelmek istiyorlar bir de kızımın odasını eşyalarını falan merak ediyorlar..Birisi ist dan gelecek,orada evli bu nedenle canım..Kahvaltı için aman aman hazırlık yapmam sanırım,ev de temiz zaten inş. onu da atlatırız..Şu durumumda kusura bakmasınlar zaten di mi
Gittin demek mağazaya canım.bizde casualı begendık orda da var hatta 750 dedı burda jasemın aynısını 520 e almuş aradakı farka bakarmısın sağoolsun araştırmış kemeraltında bebitof dıye magazaza varmış orası satıyormuş gıt bak dedı bana bende dun hastane cıkısı gıttım oraya ellerinde yoktu sıpariş uzere getırıyorlarmış fıyatına 596 dedı taksıtlı fıyatı peşinde ne olur bılemem bız yatagı işbirden aldık canım
Sanırım gogus ucu olmayanlar icin de kullanılıyor canım. Bir de açıkinca geceliğe falan sürtünmesin diye de kullanılıyor. Bende sipariş ettim gelecek bakalım.Kızlar ben de tüm hazırlıkları bitirdim derken hastaneden birtakım şeyler istediler. İstedikleri bazı şeyleri almamıştım, şimdi onları alacağım.
Listede anne için ped, göğüs kremi, göğüs kalkanı, tek kullanımlık kilot var.
Göğüs kalkanını doğum yapar yapmaz ne amaçla kullancaz ki anlamadım
Hayırlı uğurlu olsun canım. Allah analı babalı büyütsün. Bebgin de alır guzel guzel kiloları insallah. Sen hic merak etme.hayırlı geceler kızlar
13eylülde minnak paşamı kucağıma aldım henüz 36+3tükçok acele etti paşam doğum sancılarıyla gittim ve doktorum acil sezeryana karar verdi ilk doğumda sezeryan olduğu için 1 gece yattık şimdi evimdeyim çok yoğun geçiyo dua bekliyorum kuzum 2.5kg doğdu sağlıkla büyür inş çok şükür küveze girmedik şimdi koşturuyorum evde sezeryanda ii geçti zorlanmıyorum çok fazla hiç yatmadım zaten sürekli ayaktayım bi bebişle bi diğer bebişimle Allah hepinize hayırlı kolay doğumlar versin duanızda bizide unutmayın
Slm kızlar tahlil sonuçlsrını slmak için tekrar acile gittim idrar. Yılu enfejsiyonu da çıkmadı vücutta su eksikliği çıktı koca bir serum yedim daha sonra tekrar nst ce bu sefer sancım çıktı yine öğlen gittiğimde sancı çıkmamıştı((( sonra istirahat dedi dr artık pzt rapor alcam hiç okula başlamıycam sürekli yatış artık (( annemde yarın geliyor dua edin kızlar 38 görelim (((
günaydın herkese,
sling veya kanguru almayı düşünen var mı? özellikle slinglerin yenidoğan için faydalı olduğunu söylüyorlar. kolik ağlamalarına iyi geliyormuş. ben şu modeli almak istiyorum ama başka fikirlere de açığım :)
Neko Klasik Wrap Sling Neko Klasik Wrap Sling Tuniko.com
Tedırgın olma canım onlar için sonuçta okadar hareketli de olsun canım da aceleci olmasın sen uzat bacaklarını keyifine bak artık gün say
Canım gecmıs olsun bol bol dinlenmene bak bebişlerın gelmesı yaklaşıyor
Canım benımde kol cok uyusuyor hatta bazen hıc oynatamıyorum ustune yatdığımızdan oluyor açılır sıkma canını mıden ıcın dr bırsey önerdımı bana maden suyu ıyı gelıyordu az bıraz ıcıyordum.
amin inşallah ben de o sabırsızgillerdenim bir an önce doğsun istiyorum ama bazı sparişlerim var onlar gelmedi doğuma kadar anca yetişirmiş onu düşünüp vaz geçiyorum sonra tekrar sabırsızlanıyorum
Kizlar gebelik reflunuz hangi haftada basladi ve biten var mi?
Kizlar gebelik reflunuz hangi haftada basladi ve biten var mi?
6 ayda basladı ve hala devam eıdyor doguma kadar surecek sanırsam
canım 30 dan sonraa başlıyor sanırım yedıklerımle alakalı ekşi ve asitlılrde ciğ sebzeler yıyınce oluyoo
Bebegin asagi inmesiyle geciyor deniliyor. Ozaman sizlerin bebekler nezaman dondu dogum pozisyonuna bas altta, ayaklar ustte mi?
gece o kadar sancılandım ki.. bir ara doğum sancısı böyle oluyor herhalde diye düşündüm. şu anda da karnım öne doğru bi toplandı bi şekil. neler oluyor bana :S
Bebegin asagi inmesiyle geciyor deniliyor. Ozaman sizlerin bebekler nezaman dondu dogum pozisyonuna bas altta, ayaklar ustte mi?
gece o kadar sancılandım ki.. bir ara doğum sancısı böyle oluyor herhalde diye düşündüm. şu anda da karnım öne doğru bi toplandı bi şekil. neler oluyor bana :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?