2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Kızlar ben de tüm hazırlıkları bitirdim derken hastaneden birtakım şeyler istediler. İstedikleri bazı şeyleri almamıştım, şimdi onları alacağım.
Listede anne için ped, göğüs kremi, göğüs kalkanı, tek kullanımlık kilot var.

Göğüs kalkanını doğum yapar yapmaz ne amaçla kullancaz ki anlamadım :30:

göğüs kalkanı bebek emdıkten sonra damlayan sutu raya boşaltıyorlarmış canım boşa gitmesin süt dıye hanı gogus pedı koyucaz ya msela gelen sut gogus pedınde cpe gidicek o içine bırıkıyomuşş bıldıgım kadarıyla

Kızlar ben de tüm hazırlıkları bitirdim derken hastaneden birtakım şeyler istediler. İstedikleri bazı şeyleri almamıştım, şimdi onları alacağım.
Listede anne için ped, göğüs kremi, göğüs kalkanı, tek kullanımlık kilot var.

Göğüs kalkanını doğum yapar yapmaz ne amaçla kullancaz ki anlamadım :30:

ne güzel bizde babaımız götürürse yarın bebiş için alışvarişe gidicez çok heyecanlıyım:46:
göğüs kalkanını napıcaksın ki ilk etapta o kadar süt gelmiyorki hatta hiç gelmiyor emzire emzire geliyor süt

ben burdayımmm benim bugün yemek derdim yok eşim düğüne gitti geç gelir ben de kahvatılık yedim gerçi dünden yemeğim vardı ama hiç canım çekmiyor mide yanmasından korktuğum için:31:

ayyy suan aynı durumdayız benım de esım düğüne gitti ilk defa bensız gitti yaaaa bız cok güzel halay cekerdık esımle böle düğünleri kaynatırdık diyorumkı sakın bensız halaya kalkma :20: evde yanlızım bugün benım de kendimi ıvırzıvıra veresim var can sıkıntısından:52:

canım acile gittin mi bilemedim ama benimde bazen adet sancısı gibi sancılarım oluyo, bazende karnım acayip sertleşiyo zor hareket ediyorum. sağ tarafımda da kramp gibi bi sancı oluyo belden başlıyo kasığa kadar..

aynen canım :1:

mrb cnm hoşgeldin, hiç sıkma canını, seninle haftamız aynı ve o dediğin sancı bende de oluyo.. hem adet olucakmısım gibi oluyo hem wc ye gidesim geliyo hemde makata doğru bi baskı oluyo sanki.. erkende gelse korkma canım, ben artık her an her saniye tetikte duruyorum. her gören karnın aşağı inmiş dedi dün ama diyorum benim karnım hiç yukarda olmadı diye... Allah hayırlısını nasib etsin, sağlıcakla kavuştursun hepimizi, stres yapmak fayda etmiyo :)

doğru diyosun canım ya insan korkuyo işte ilk olunca nasıl olacak gercek sancı mı değil mı nezaman gelecek stres oluyo ister istemez:18:

ayyy suan aynı durumdayız benım de esım düğüne gitti ilk defa bensız gitti yaaaa bız cok güzel halay cekerdık esımle böle düğünleri kaynatırdık diyorumkı sakın bensız halaya kalkma :20: evde yanlızım bugün benım de kendimi ıvırzıvıra veresim var can sıkıntısından:52:

aynı durumdayız desene kız bir de beni eşim boğazda düğüna gitti boğaz turu filan olacakmış teknede düğün nasıl içim gtti anlatamam ama eşim beni götürmedi tabi benim için yorucu olur diye ki haklı da yaa
bu arada bence sen yoruluyorsun o yüzden sancın oluyor bende de oluyor adet sancısı gibi sanki her an adet olacakmışım gibi ama bir sorun olmadı şimdiye kadar 1.5 haftadır böyle devam ediyor o yüzden sen de korkma

oooo boğazda düğün de iyiymiş :23: ben de yorulduğum için olduğunu düşünüyorum canım nezaman yatıp dinlensem bi sıkıntı yok ama yorarsam kendimi kesin sancım oluyo ama ne yapayım canım yapmadan da olmuyor kı yemekdi çamasırdı ütüydü annem yakın bana ama ahatsız olduğu için kendi işini zor yapıyo kv de uzak pek bı faydası yo eee eşimle bn kaldık bı basımıza Allahtan yardım edıyo ama ben fazla titizim illa bı elım değecek:34:

oooo boğazda düğün de iyiymiş :23: ben de yorulduğum için olduğunu düşünüyorum canım nezaman yatıp dinlensem bi sıkıntı yok ama yorarsam kendimi kesin sancım oluyo ama ne yapayım canım yapmadan da olmuyor kı yemekdi çamasırdı ütüydü annem yakın bana ama ahatsız olduğu için kendi işini zor yapıyo kv de uzak pek bı faydası yo eee eşimle bn kaldık bı basımıza Allahtan yardım edıyo ama ben fazla titizim illa bı elım değecek:34:

sen yine de kendini fazla yorma bebiş beklesin içerde gününü hem erken doğum belirtisi filan olsaydı dinlenince geçmezdi o yüzden içini rahat tut

Günaydınnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrr... Hepimiz için güzel bir haftasonu olsun inşallahhh :21:
Dün doktoruma tahlil sonuçlarını gösterdim, akıntı ve korku için fitil verdi.. mixovul fitil kullanan var mı aranızda.?
bir de krem yazdı, kaşıntı olduğu zamanlarda kullan dedi..
Bu arada doğumda özellikle benim getirmem gereken şeyler neler diye sordum, gecelik ve hasta bezi mutlaka olmalı dedi hemşiresi..
Doğumdan sonra devamlı kontroller olduğu için genellikle hastaneler gecelik giyilmesini uygun görüyolarmış.
Dün giremediğim için haberlerden haberim yok :1: var mı yeni gelişmeler ?

Merhaba canimm bugun hep disardaydim, gecmisten basladim okumaya... bana da donaxyl fitil ile travazol krem verdi. Alttan muayene etti, tahlil yapmadi bile, asiri derece enfeksiyon var tahlilde lokosit fazlan cikacak dedi. Dun ilk kez kullandim tek sefer bile rahatlamama yetti.

günaydın cnm bana da verdi ama ben fitil zararlı değilmi zaten kasılmam var deyince zararlı değil 2 tane kullan dedi. ama doğuma bir etkisi yok mantarın bebeğe de zararı yok fitili sadece rahatlaman için veriyorum dedi ben de o zaman kalsın kullanmıyım dedim. zeytinyağı sürdüm dün kaşıntım kalmadı ama akıntı var tabi..

merhaba, doktorun mantar olduguna nasil karar verdi ? Yani akinti olunca hem enfeksiyon olma hem mantar olma olasiligina karsi ikisi icin de ilac veriyorlar. bu enfeksiyon degil mantar diyebilmesi icin kultur almasi gerek. enfeksiyon ilerlerse erken dogumun tetikcisi olurmus. Senin durumunu net bilmiyorum farkli bisi de olablir tabiki benimki sadece bildiklerimi paylasma...

hayırlı geceler kızlar
13eylülde minnak paşamı kucağıma aldım henüz 36+3tük:(çok acele etti paşam doğum sancılarıyla gittim ve doktorum acil sezeryana karar verdi ilk doğumda sezeryan olduğu için 1 gece yattık şimdi evimdeyim çok yoğun geçiyo dua bekliyorum kuzum 2.5kg doğdu sağlıkla büyür inş çok şükür küveze girmedik şimdi koşturuyorum evde sezeryanda ii geçti zorlanmıyorum çok fazla hiç yatmadım zaten sürekli ayaktayım bi bebişle bi diğer bebişimle Allah hepinize hayırlı kolay doğumlar versin duanızda bizide unutmayın

hayırlı geceler kızlar
13eylülde minnak paşamı kucağıma aldım henüz 36+3tük:(çok acele etti paşam doğum sancılarıyla gittim ve doktorum acil sezeryana karar verdi ilk doğumda sezeryan olduğu için 1 gece yattık şimdi evimdeyim çok yoğun geçiyo dua bekliyorum kuzum 2.5kg doğdu sağlıkla büyür inş çok şükür küveze girmedik şimdi koşturuyorum evde sezeryanda ii geçti zorlanmıyorum çok fazla hiç yatmadım zaten sürekli ayaktayım bi bebişle bi diğer bebişimle Allah hepinize hayırlı kolay doğumlar versin duanızda bizide unutmayın
Canımmm çok sevindim gözünüz aydın,minnağını kucağına almışsın ne güzel:nazar::emir_bebek:Allah anneli babalı büyütsün ,sizlere bağışlasın inşallah:16:Darısı bizlerin başına:23:

hayırlı geceler kızlar

sana da hayırlı geceler canım..
Allah evlatlarını bağışlasın, gözünüz aydın :) sezeryandan sonra çabuk toparlanmışsın sanırım, maşallah canım.. benimde sezeryan ihtimalim var, ağrım acın çok olur diye korkuyorum sonrasında :(

hayırlı geceler kızlar

canım maşallah Allah nazarlardansaklasın hayırlı ugurlu hayırlı evlat etsin analı babalı büyüsün inşallah darısı bizlerin başına

hayırlı geceler kızlar

maşallah canım hayırlı olsun kuzucun sağlıklı büyüt inşallah:nazar: 5. miniş de geldi desene bakalım sırada kim var

hayırlı geceler kızlar

Canım gözün aydın saglıcakla kavusmussun ne guzel RABBİM analı babalı buyutsun :nazar::nazar:

hayırlı geceler kızlar
canim gozun aydin allah anali babali buyutsun
5.bebegimizde geldi kizlar darisi bizlere ins

canim gozun aydin allah anali babali buyutsun
5.bebegimizde geldi kizlar darisi bizlere ins

amin inşallah ben de o sabırsızgillerdenim bir an önce doğsun istiyorum ama bazı sparişlerim var onlar gelmedi doğuma kadar anca yetişirmiş onu düşünüp vaz geçiyorum sonra tekrar sabırsızlanıyorum :31:

Back
X