2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
20li günlere düşmüşüm 37nci haftanın içindeyiz az kaldı dogumları okudukça telaş yapıyorum ya stres basıo

bu arada herkese iyi pazarlar

kız esas sımdı gecıyo ya dr her hafa olunca ben anlamıyorum nezamn gectı bı bakıyorum dıger randevu gelmişşş az kaldı az benım dogum 9 ekımde Alltan bişey cıkmazsa

Selam kızlarrr , iyi pazarlarr...
Gece uyandığımdan beri midemle uğraşıyorum, öyle bi yanıyo öyle bi ekşiyoki anlatamam Hiçbişey fayda etmedi, kan ilacımıda sabah akşam içmeye başladım temelli dokundu sanırım ama mecburum kan değerlerimin düşmemesi için. Banada göbeğin habire değişiyo aşağıda inmiş en fazla 15 gün durur diyolar, bugün bebişim gerçekten aşağıda gibi duruyo ama oturduğum zaman mideme doğru bastırdığını farkediyorum. Ama sanki çıkıcak gibi de geliyo uff.. Ne olduğumu ben de şaşırdım iyice ya.. Bi de geçmişe bakim dedim, bi bebiş daha gelmiş

Beşinci bebikimizde gelmiş hoşgelmişşşş
Allah sizlere bağışlasın canım, analı babalı büyümek nasib etsin
Darısı sağlıcakla bizlerin başına inşallah, dualarımız sizinle..

Selam herkese...bugün temizlik yaptık ama bittik resmen oğluşumla... daha da yapamayız herhalde..hamiş hamiş son temizlikti...

merhaba canım sanada ıyı pazarlarrr

Selam herkese...bugün temizlik yaptık ama bittik resmen oğluşumla... daha da yapamayız herhalde..hamiş hamiş son temizlikti...

yapm artık yapma serapcım az once ben kahve yapıcktım fıncanı ve bardag dusurdumm yalnızımda alektrıklı supurgeyı zorla tasıdım mutfaga supurdum vee karnım sepsert şuan egıldım parcaları topladım oncede suan harektlerını beklıyorum korkuyorum kordondanda :18:

selam canım, temizlik yapıcamız sıra bi enerji geliyo ama sonrası kötü oluyo dün de ben hafiften yaptım kv ile ama bugün hiç tadım yok.. dediğin gibi artık son vermenin vakti geldi de geçiyo bile..

ay ev berbattı canım ya...eşimde bugün hazır evde yok dedim giriştim işlere...bu son temizliktir yaptığım..annem gelecek sonra işleri ona devrederim..ütüm de var ama kalacak gibi duruyo..

selam canım, temizlik yapıcamız sıra bi enerji geliyo ama sonrası kötü oluyo dün de ben hafiften yaptım kv ile ama bugün hiç tadım yok.. dediğin gibi artık son vermenin vakti geldi de geçiyo bile..

yemeğim vardı kuzu bari evi accık toplayayım dedim..malum yarın okul var ve erkenden kalkcaz...öğleden sonrada hiç halim olmaz herhalde evi derleyip toplamaya...accık toplayayım derken tam bitirdim işleri...bir büyük balkonum kaldı yıkanacak..onu da eşime yıkattırırım..oturdum ya daha da kalkamam herhalde..

kız esas sımdı gecıyo ya dr her hafa olunca ben anlamıyorum nezamn gectı bı bakıyorum dıger randevu gelmişşş az kaldı az benım dogum 9 ekımde Alltan bişey cıkmazsa

canım ben gecen ayın 21ınde gıttı 3 hafta sonra gel dedı o 3 hafta bı turlu gecmedı benımkıde bu haftadan sonra haftada bıre dusecek belkı ozaman dedıgın gıbı gecer ama ben sabırsızlanıyorum artık

bende yapptım temızlık ama bızde cok yorulduk ne guzel annen gelıyormus canım benımde kız kardesım geleeck ama zamanı bellı deıl yalnızlıktan ıyıce sıkıldım

Ben okula hiç bsşlayamıycam( yarın rapor alcam haftayafa rapor alırım herhalde şimdi herkes okula giderken tuhafıma gidiyor evde kalmak senin ne zamn başlıyor iznin canım

Bugün pazar olunca topik ne kadarda sessizleşti.. Kociş bakkala gitmişken bende bi bakim dedim, geçmişi okumak hiç bu kadar kolay olmamıştı Midem halen yanıyo ve bebiş hareket ettikçe karnıma sancılar giriyooo

biz geldik kızımla babamız ve biz alışverişe çıkmıştık anca geldik beşiğimizi eksik kalan 1-2 iç zıbınımızı va ana kucağı setimizi aldık bezimize kadar herşey tamam yarın da anneannesinin gönderdikleri geliyor biz hazır sayılırız kızımızın keyfini bekliyoruz
siz de ne var ne yok

slmmm hamişler
nasılsınız
biz oğlumla iyiyiz ama artık heyecandan uyuyamıorz.

hoş geldin ben de bugün bebeğimi düşünmekten uyuyamadım heyecan başladı bende de bir an önce zaman geçsin istiyorum ama sanki yerinde sayıyor

hoş geldin ben de bugün bebeğimi düşünmekten uyuyamadım heyecan başladı bende de bir an önce zaman geçsin istiyorum ama sanki yerinde sayıyor

hoşbulduk canımm
demekki yalnız değilim
senn doğum şeklin zmann belli mi benim daha belli değil ama en fazla 20 gün var galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…