Bebegin asagi inmesiyle geciyor deniliyor. Ozaman sizlerin bebekler nezaman dondu dogum pozisyonuna bas altta, ayaklar ustte mi?
20li günlere düşmüşüm 37nci haftanın içindeyiz az kaldı dogumları okudukça telaş yapıyorum ya stres basıo
bu arada herkese iyi pazarlar
gunaydınn kımse gelmemıs ılk gunaydın benden olsunn bu sabahh
bende hem sabırsızlanıyorum hemde ıkı hafta daha kalsın 37 gorelım kuvezde kalmasın ıstıyorum ama son zamanlar hıc gecmıyor 8 ayı nasıl gecırdık hıc aklım almıyorr
Beşinci bebikimizde gelmiş hoşgelmişşşşhayırlı geceler kızlar
13eylülde minnak paşamı kucağıma aldım henüz 36+3tükçok acele etti paşam doğum sancılarıyla gittim ve doktorum acil sezeryana karar verdi ilk doğumda sezeryan olduğu için 1 gece yattık şimdi evimdeyim çok yoğun geçiyo dua bekliyorum kuzum 2.5kg doğdu sağlıkla büyür inş çok şükür küveze girmedik şimdi koşturuyorum evde sezeryanda ii geçti zorlanmıyorum çok fazla hiç yatmadım zaten sürekli ayaktayım bi bebişle bi diğer bebişimle Allah hepinize hayırlı kolay doğumlar versin duanızda bizide unutmayın
merhaba canım sanada ıyı pazarlarrrSelam kızlarrr , iyi pazarlarr...
Gece uyandığımdan beri midemle uğraşıyorum, öyle bi yanıyo öyle bi ekşiyoki anlatamamHiçbişey fayda etmedi, kan ilacımıda sabah akşam içmeye başladım temelli dokundu sanırım ama mecburum kan değerlerimin düşmemesi için. Banada göbeğin habire değişiyo aşağıda inmiş en fazla 15 gün durur diyolar, bugün bebişim gerçekten aşağıda gibi duruyo ama oturduğum zaman mideme doğru bastırdığını farkediyorum. Ama sanki çıkıcak gibi de geliyo uff.. Ne olduğumu ben de şaşırdım iyice ya.. Bi de geçmişe bakim dedim, bi bebiş daha gelmiş
Beşinci bebikimizde gelmiş hoşgelmişşşş
Allah sizlere bağışlasın canım, analı babalı büyümek nasib etsin
Darısı sağlıcakla bizlerin başına inşallah, dualarımız sizinle..
Selam herkese...bugün temizlik yaptık ama bittik resmen oğluşumla... daha da yapamayız herhalde..hamiş hamiş son temizlikti...
selam canım, temizlik yapıcamız sıra bi enerji geliyo ama sonrası kötü oluyoSelam herkese...bugün temizlik yaptık ama bittik resmen oğluşumla... daha da yapamayız herhalde..hamiş hamiş son temizlikti...
yapm artık yapma serapcım az once ben kahve yapıcktım fıncanı ve bardag dusurdumm yalnızımda alektrıklı supurgeyı zorla tasıdım mutfaga supurdum vee karnım sepsert şuan egıldım parcaları topladım oncede suan harektlerını beklıyorum korkuyorum kordondanda :18:
selam canım, temizlik yapıcamız sıra bi enerji geliyo ama sonrası kötü oluyodün de ben hafiften yaptım kv ile ama bugün hiç tadım yok.. dediğin gibi artık son vermenin vakti geldi de geçiyo bile..
kız esas sımdı gecıyo ya dr her hafa olunca ben anlamıyorum nezamn gectı bı bakıyorum dıger randevu gelmişşş az kaldı az benım dogum 9 ekımde Alltan bişey cıkmazsa
bende yapptım temızlık ama bızde cok yorulduk ne guzel annen gelıyormus canım benımde kız kardesım geleeck ama zamanı bellı deıl yalnızlıktan ıyıce sıkıldımSelam herkese...bugün temizlik yaptık ama bittik resmen oğluşumla... daha da yapamayız herhalde..hamiş hamiş son temizlikti...
yemeğim vardı kuzu bari evi accık toplayayım dedim..malum yarın okul var ve erkenden kalkcaz...öğleden sonrada hiç halim olmaz herhalde evi derleyip toplamaya...accık toplayayım derken tam bitirdim işleri...bir büyük balkonum kaldı yıkanacak..onu da eşime yıkattırırım..oturdum ya daha da kalkamam herhalde..
slmmm hamişler
nasılsınız
biz oğlumla iyiyiz ama artık heyecandan uyuyamıorz.
hoş geldin ben de bugün bebeğimi düşünmekten uyuyamadım heyecan başladı bende de bir an önce zaman geçsin istiyorum ama sanki yerinde sayıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?