2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Kııııııııııııııııııııııııızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Nere kayboldu bu hatunlarrrrrr :82:
Amanıııınnn yemek saati gelmiş yine, en nefret ettiğim sahne bu aralar, ne pişircem ben şimcik

hoşgeldin aynen dediğin gibi biri gidip gelince insan ertesi gün değil öğlene kadar akşama kadar da atamıyor..aldıklarınız da hayırlı olsun..gece uykusuzluğu çok kötü ben çekiyorum onu çünkü en fazla 2 saat uyuyorum bel ağrım başlıyor ve uyanıyorum kalkıp dolaşıp geri yatıyorum bu kısır döngü sabaha kadar devam ediyor malesef

ben burdayımmm benim bugün yemek derdim yok eşim düğüne gitti geç gelir ben de kahvatılık yedim gerçi dünden yemeğim vardı ama hiç canım çekmiyor mide yanmasından korktuğum için

Haftaya da yakın arkadaşlarım kahvaltıya gelmek istiyorlar,sanırım son misafirlerim olurlar sonra da doğururum gibi geliyor bana Bu ağrılı sancılı günler de geçecek inş. canım,Allah izin verirse çok az kaldı bebeklerimizi kucaklarımıza almaya,sarıp sarmalamaya,koklamayaAma uykusuzluk geçmeyecek daha da artacak,buna hazırlıklı olmamız lazım..

hosgeldin canımcımmm.. şu misafir işi insanı mahvediyo yav, sende ben gibi dinlenememişsin.. Dediğin gibi ev işleri malum.. Gece uykusu sağa sola dönemedikçe işkence oluyo malesef .. bu arada hayırlı olsun aldıkların, güle güle kullanın inşallah

hoşgeldiniz analı kızlı afiyet bal şeker olsun, yarasın minik kuzuşuma

Çok sağol canım ya bi ara çantaları alıp gitmeyi düşündüm beline burmaya başamıştı ağrı çok korktum ama şükür:)) senin durumun daha zormuş canım çok geçmiş olsun sanada ben enfekdiyona razıyım yeterki erken gelmesin kızımm:)))

ben burdayımmm benim bugün yemek derdim yok eşim düğüne gitti geç gelir ben de kahvatılık yedim gerçi dünden yemeğim vardı ama hiç canım çekmiyor mide yanmasından korktuğum için
Benim de midem çok yanıyor,özellikle akşam yemeklerinden sonra ve afedersiniz geğirme sorunu başlıyor bir de yatana kadar sürüyor..Hergün düzenli soda içiyorum artık..Ama yemek zorundayız,bebeklerimizin hızlı kilo aldığı bir dönemdeyiz,sabır...

Geçmiş olsun canım,bol bol su iç..Önceleri az mı içiyordun?Ben elimden yarım kiloluk bardağımı eksik etmiyorum,su ve tuvalet ile bütünleştik artık Yine de çantalarımız artık çok yakınlarımızda olması lazım ne olur olmaz..

ohh iyisin bugün kuzu.. bende dün iyiydim ne güsel ama bugün iş başa düştü yine mide tam bi felaket, bende yemeğime dikkat ediyorum ama bu kezde ekşimesi bulanması bitmiyo.. illa bişi olcak
Yav onlar size gelceğine davet etselerdi de siz gitseydiniz daha iyi değil miydi
insan tedirgin oluyo cnmcım ne yapcan işte :) ben alıştım artık taş düşürmeye, o yüzden kumun acısı pek etkilemiyo şükür

Hoşbulduk canım,teşekkür ederim Eksiklerim nerdeyse bitti gibi bişey,aslında alsak çoook şey alırız da zarurileri ve lazım olabilecekleri aldım mümkün olduğunca..Bebek sektörü de baya genişmiş..Sen nasılsın ne durumlardasın?

Güzel annelerimmmm biz kaçıyoruz artık, mutfak bizi bekler, sonra da kociş gelir zaten.
Kendinize ve minişlerime çoookk iyi bakın, hayırlı akşamlar

haftaya son misafirlerin olur inşallah doğuma kadar çok yoruyor çünkü hem arkdaşların seni çağırsın yaa kahvaltıya sen hamişsin onlar hazırlicak yapacak edecek seni çağırıacaklar o daha uygun olur..gece uykusuzluğuna antrenmanlı olduk canım artık vız gelir bize
teşekkür ederiz teyzesi kzıma da yaricak bişey değil ama napim çok çekti canım keşke abur cubur istemee canım faydalı şeyler istese nolur ki

hiç sevmediğim sodayı ben de neredeyse düzenli içer oldum özellkle 1 haftadır aslında bu haftalarda mide yanması azalır diyorlar nette filan ama benim yanmayan midem yanar oldu

Bu eve yeni geçtim sayılır,hayırlı olsuna gelmek istiyorlar bir de kızımın odasını eşyalarını falan merak ediyorlar..Birisi ist dan gelecek,orada evli bu nedenle canım..Kahvaltı için aman aman hazırlık yapmam sanırım,ev de temiz zaten inş. onu da atlatırız..Şu durumumda kusura bakmasınlar zaten di mi

Benimde aynı canımcım birkaç parça bişi kaldı sadece, onlarda genelde bulabilceğim şeyler zaten.. Hakkaten bebekler için düşünülmeyen bişey kalmamış neredeyse.. çok harika şeyler gördüm bende dün.. ben idare ediyorum şükür, fitil ve krem verdi dr akıntı ve koku için.. dün ona başladım, inşallah işe yarar.. şimdide yemek telaşesindeim mutfağa getirdim bilgisayarı iletini görünce cevap yazmadan çıkamadım..

Dikkat et kendine canım..Benim de mutfağa gitmem lazım artık,sana kolay gelsin canım..Akşam görüşürüz yine kızlarr görüşürüz

evt canım benmde ama ister stemez panık oluym bende bazen cok cesaretlı oluym bazen yok yapamm dıyom belkıde sancıdan hıc aklımıza gelmez gece degıl bu gun oldu ya sıcak bişeyler içym de belkı faydası olur bazen elımde olmuyo işte hemen carpıntılar baslıyo stres yapınca korkunca rahat olmaya calısym ama zaman daralıyo

Kızlar ben de tüm hazırlıkları bitirdim derken hastaneden birtakım şeyler istediler. İstedikleri bazı şeyleri almamıştım, şimdi onları alacağım.
Listede anne için ped, göğüs kremi, göğüs kalkanı, tek kullanımlık kilot var.

Göğüs kalkanını doğum yapar yapmaz ne amaçla kullancaz ki anlamadım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…