Kızlar selam
Bugün kontrolüm vardı.. Herşey çok güzel gidiyor, kızım 3 kg olmuş.. Mışıl mışıl uyuyordu.
Ben sezeryan düşündüğüm için günümüzü aldık. 1 ekimde hayırlısıyla kavuşuyoruz birbirimize.
Daha erken gelmeye niyetlenirse o zaman artık duruma bakıcaz..
Sancılar kasılmalar oluyor ara ara, düzensiz olduğu sürece sorun yok dedi doktor..
Kızlar selam
Bugün kontrolüm vardı.. Herşey çok güzel gidiyor, kızım 3 kg olmuş.. Mışıl mışıl uyuyordu.
Ben sezeryan düşündüğüm için günümüzü aldık. 1 ekimde hayırlısıyla kavuşuyoruz birbirimize.
Daha erken gelmeye niyetlenirse o zaman artık duruma bakıcaz..
Sancılar kasılmalar oluyor ara ara, düzensiz olduğu sürece sorun yok dedi doktor..
hayırlı olsun canım sat günümüz aynı sanırım benimde sezeryan olcak 27 eylüle gün verdiler bana tam olarak kaçsın şuan ?
hayırlı olsun canım sat günümüz aynı sanırım benimde sezeryan olcak 27 eylüle gün verdiler bana tam olarak kaçsın şuan ?
Tam olarak 36+1 bugün benim.. Doktorum diyor ki 38+0 dan sonra istendiği zaman alınabilirmiş. O yüzden senin 27sidir çünkü 27sinde tam 38+0 olıyorum ben. Ama doktorum cuma çalışmıyor. Cumartesi pazar da geçsin, haftasonu nöbetçi ekibe kalmayalım istedik. O nedenle 1 ekim olsun dedik.
benimde bugün 36+3 ben özellikle cuma istedim ctesi eve çıkayım ablamlar falan rahat gelsinler haftasonu :) epidural mi yaptırıcaksın ben epidurale karar verdim eşimde giricek doğuma
canım acile gittin mi bilemedim ama benimde bazen adet sancısı gibi sancılarım oluyo, bazende karnım acayip sertleşiyo zor hareket ediyorum. sağ tarafımda da kramp gibi bi sancı oluyo belden başlıyo kasığa kadar..Kızlar sabahtan beri adet olacakmışım gibi ağrım var hiç geçmedi napsam hitsem mi acile ya özl soş tarafım çok ağrıyor( nspsam bilemedim
aynen canımOoo sinirden o enerji desene :))
Neyse dediğin gibi en azından isin bitmiş :))
mrb cnm hoşgeldin, hiç sıkma canını, seninle haftamız aynı ve o dediğin sancı bende de oluyo.. hem adet olucakmısım gibi oluyo hem wc ye gidesim geliyo hemde makata doğru bi baskı oluyo sanki.. erkende gelse korkma canım, ben artık her an her saniye tetikte duruyorum. her gören karnın aşağı inmiş dedi dün ama diyorum benim karnım hiç yukarda olmadı diye... Allah hayırlısını nasib etsin, sağlıcakla kavuştursun hepimizi, stres yapmak fayda etmiyo :)merhaba kızlar nasılsınız ben cuma günü işten bikaç saat erken cıkmak zorunda kaldım adet sancısı gibi özellikle belime vuran bi ağrı yüzündenKorkuyorum kızlar sanki bu kız erken gelecek gibi bi his var içimde:18::18::18:
benimde bugün 36+3 ben özellikle cuma istedim ctesi eve çıkayım ablamlar falan rahat gelsinler haftasonu :) epidural mi yaptırıcaksın ben epidurale karar verdim eşimde giricek doğuma
kızlar biz 38 le gıdyz az kaldı carsamba kontrl var heyecan korku düşünnce panik yapıym düşünmemeye calısym ama gelsn istym artk ya cok zorlanym artk oturnca kemıklerı batıyo resmen fazla kıloda almadm ama zorlanym artk sızler nasılsnz 3 kısıden baska doguran var mı gıremdm ne zamandr kızn okul basladı bu hafta okulda kızı bekledm hep fırsat bulamdm yazmaya
maşallah canım 38i gördünkızlar biz 38 le gıdyz az kaldı carsamba kontrl var heyecan korku düşünnce panik yapıym düşünmemeye calısym ama gelsn istym artk ya cok zorlanym artk oturnca kemıklerı batıyo resmen fazla kıloda almadm ama zorlanym artk sızler nasılsnz 3 kısıden baska doguran var mı gıremdm ne zamandr kızn okul basladı bu hafta okulda kızı bekledm hep fırsat bulamdm yazmaya
az kaldı canım heyecan başladı artık,bende artık zorlanıyorum çünkü bebeğin hareketleri çok sertleşti az önce öyle bir vurdu ki kendimi tutamayıp bağırdım doktor hareketleri azalır artık yeri daralıyor dedi ama tam tersi 3 gündür durmadan oynuyor gece uyutmuyor hiç .sanırım başka doğuranımız yok
maşallah canım 38i gördünsona yaklaştıkça insan da korku olmasa da mutlaka endişe oluyo.. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.. Bu arada 4. aereninannesi oldu, doğum hikayesinide yazmış bakabilirsin :)
canım acile gittin mi bilemedim ama benimde bazen adet sancısı gibi sancılarım oluyo, bazende karnım acayip sertleşiyo zor hareket ediyorum. sağ tarafımda da kramp gibi bi sancı oluyo belden başlıyo kasığa kadar..
aynen canım
mrb cnm hoşgeldin, hiç sıkma canını, seninle haftamız aynı ve o dediğin sancı bende de oluyo.. hem adet olucakmısım gibi oluyo hem wc ye gidesim geliyo hemde makata doğru bi baskı oluyo sanki.. erkende gelse korkma canım, ben artık her an her saniye tetikte duruyorum. her gören karnın aşağı inmiş dedi dün ama diyorum benim karnım hiç yukarda olmadı diye... Allah hayırlısını nasib etsin, sağlıcakla kavuştursun hepimizi, stres yapmak fayda etmiyo :)
çokk iyi anlıyorum, anksiyeteyle birleşince pa kaçınılmaz oluyo bende de ama bnm genelde doğumdan değil evdeki bazı durumlardan dolayı pa başlıyo.. doğum konusunda ne kadar rahat olursak o kadar iyi olucak bizim için, bir de şunu farkettim, nette bişey araştırırken geriliyorum farkında olmadan ama kendi halime kaldığımda şuan doğum başlasa çok rahat yapabilirim korkmadan diyorum ve onu gerçekten yaşamak istediğimi anlıyorum :) bu arada geçmiş olsun cnm, boğazın özellikle gece kuruyabilir, uyandıkca az da olsa su iç.. ben o şekilde geçirdim.oluyo evet bıde üstüne panık atak gıbı durum olunca allahım yardım etsın düşünnce daha cok oluym akısına bıraktm artk bugunde bogaz agrısı var boazm kuruyo aman hastalanmadan dogurabılsek inş bırgun bızde yazarz dogum hıkayemızı
ohh çok şükür cnm geçmiş olsun.. enfeksiyon olma ihtimali yüksek dediğin gibi. benim şuan enfeksiyon ve kum var.. akıntı ve koku için fitil ve krem verdi dr, o yüzden kumu dökmek ve enfeksiyonu atlatmak sadece su içmek kaydıyla bana düştü.. bu halimizede şükür, zaten gebeliğin son aylarında genellikle olan bişeymiş..
Gittim cnm acile nstye girdim sancım çıkmadı şükür tahlil aldılar onlara bakacaklar büyük ihtimal idrar yolu enfeksiyonu(( olsun samcı çıkmafıya içim rahatladı bi saat sonra tekrR gitcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?