2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Kızlar selam
Bugün kontrolüm vardı.. Herşey çok güzel gidiyor, kızım 3 kg olmuş.. Mışıl mışıl uyuyordu.
Ben sezeryan düşündüğüm için günümüzü aldık. 1 ekimde hayırlısıyla kavuşuyoruz birbirimize.
Daha erken gelmeye niyetlenirse o zaman artık duruma bakıcaz..

Sancılar kasılmalar oluyor ara ara, düzensiz olduğu sürece sorun yok dedi doktor..

Aleykum selam Maşallah bebegine :) hayırlısı olsun canım allah saglıklıca kucagına almayı nasıp etsın. sancılar ve kasılmalar bende de oluyor canım korkma doktorun dedıgı gıbı duzensızse sorun degıl.

hayırlı olsun canım sat günümüz aynı sanırım benimde sezeryan olcak 27 eylüle gün verdiler bana tam olarak kaçsın şuan ?

merhaba kızlar nasılsınız ben cuma günü işten bikaç saat erken cıkmak zorunda kaldım adet sancısı gibi özellikle belime vuran bi ağrı yüzünden Korkuyorum kızlar sanki bu kız erken gelecek gibi bi his var içimde:18::18::18:

hayırlı olsun canım sat günümüz aynı sanırım benimde sezeryan olcak 27 eylüle gün verdiler bana tam olarak kaçsın şuan ?

Tam olarak 36+1 bugün benim.. Doktorum diyor ki 38+0 dan sonra istendiği zaman alınabilirmiş. O yüzden senin 27sidir çünkü 27sinde tam 38+0 olıyorum ben. Ama doktorum cuma çalışmıyor. Cumartesi pazar da geçsin, haftasonu nöbetçi ekibe kalmayalım istedik. O nedenle 1 ekim olsun dedik.

kızlar biz 38 le gıdyz az kaldı carsamba kontrl var heyecan korku düşünnce panik yapıym düşünmemeye calısym ama gelsn istym artk ya cok zorlanym artk oturnca kemıklerı batıyo resmen fazla kıloda almadm ama zorlanym artk sızler nasılsnz 3 kısıden baska doguran var mı gıremdm ne zamandr kızn okul basladı bu hafta okulda kızı bekledm hep fırsat bulamdm yazmaya

benimde bugün 36+3 ben özellikle cuma istedim ctesi eve çıkayım ablamlar falan rahat gelsinler haftasonu :) epidural mi yaptırıcaksın ben epidurale karar verdim eşimde giricek doğuma

Kızlar sabahtan beri adet olacakmışım gibi ağrım var hiç geçmedi napsam hitsem mi acile ya özl soş tarafım çok ağrıyor( nspsam bilemedim
canım acile gittin mi bilemedim ama benimde bazen adet sancısı gibi sancılarım oluyo, bazende karnım acayip sertleşiyo zor hareket ediyorum. sağ tarafımda da kramp gibi bi sancı oluyo belden başlıyo kasığa kadar..

Ooo sinirden o enerji desene :))
Neyse dediğin gibi en azından isin bitmiş :))
aynen canım
mrb cnm hoşgeldin, hiç sıkma canını, seninle haftamız aynı ve o dediğin sancı bende de oluyo.. hem adet olucakmısım gibi oluyo hem wc ye gidesim geliyo hemde makata doğru bi baskı oluyo sanki.. erkende gelse korkma canım, ben artık her an her saniye tetikte duruyorum. her gören karnın aşağı inmiş dedi dün ama diyorum benim karnım hiç yukarda olmadı diye... Allah hayırlısını nasib etsin, sağlıcakla kavuştursun hepimizi, stres yapmak fayda etmiyo :)

benimde bugün 36+3 ben özellikle cuma istedim ctesi eve çıkayım ablamlar falan rahat gelsinler haftasonu :) epidural mi yaptırıcaksın ben epidurale karar verdim eşimde giricek doğuma

Bu arada sezeryande 2 gece yatırıyorlar, cuma olursa cumartesi çıkabilecek misin onu sordun mu?

az kaldı canım heyecan başladı artık,bende artık zorlanıyorum çünkü bebeğin hareketleri çok sertleşti az önce öyle bir vurdu ki kendimi tutamayıp bağırdım doktor hareketleri azalır artık yeri daralıyor dedi ama tam tersi 3 gündür durmadan oynuyor gece uyutmuyor hiç .sanırım başka doğuranımız yok

maşallah canım 38i gördün sona yaklaştıkça insan da korku olmasa da mutlaka endişe oluyo.. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.. Bu arada 4. aereninannesi oldu, doğum hikayesinide yazmış bakabilirsin :)

evt canım gece uyuym allahtan uyku problemmz yok ne güzel onlar kavustu bebişlerıne erkende olsa alahım bızlerede nasıp etsn inş. benkıde hareketlı dedıgn gıbı bazen can acıtıyolar

maşallah canım 38i gördün sona yaklaştıkça insan da korku olmasa da mutlaka endişe oluyo.. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.. Bu arada 4. aereninannesi oldu, doğum hikayesinide yazmış bakabilirsin :)

oluyo evet bıde üstüne panık atak gıbı durum olunca allahım yardım etsın düşünnce daha cok oluym akısına bıraktm artk bugunde bogaz agrısı var boazm kuruyo aman hastalanmadan dogurabılsek inş bırgun bızde yazarz dogum hıkayemızı

Gittim cnm acile nstye girdim sancım çıkmadı şükür tahlil aldılar onlara bakacaklar büyük ihtimal idrar yolu enfeksiyonu(( olsun samcı çıkmafıya içim rahatladı bi saat sonra tekrR gitcem

çokk iyi anlıyorum, anksiyeteyle birleşince pa kaçınılmaz oluyo bende de ama bnm genelde doğumdan değil evdeki bazı durumlardan dolayı pa başlıyo.. doğum konusunda ne kadar rahat olursak o kadar iyi olucak bizim için, bir de şunu farkettim, nette bişey araştırırken geriliyorum farkında olmadan ama kendi halime kaldığımda şuan doğum başlasa çok rahat yapabilirim korkmadan diyorum ve onu gerçekten yaşamak istediğimi anlıyorum :) bu arada geçmiş olsun cnm, boğazın özellikle gece kuruyabilir, uyandıkca az da olsa su iç.. ben o şekilde geçirdim.

Son düzenleme:

Gittim cnm acile nstye girdim sancım çıkmadı şükür tahlil aldılar onlara bakacaklar büyük ihtimal idrar yolu enfeksiyonu(( olsun samcı çıkmafıya içim rahatladı bi saat sonra tekrR gitcem
ohh çok şükür cnm geçmiş olsun.. enfeksiyon olma ihtimali yüksek dediğin gibi. benim şuan enfeksiyon ve kum var.. akıntı ve koku için fitil ve krem verdi dr, o yüzden kumu dökmek ve enfeksiyonu atlatmak sadece su içmek kaydıyla bana düştü.. bu halimizede şükür, zaten gebeliğin son aylarında genellikle olan bişeymiş..

Selamlar,nasılsınız kızlar ne var yok?Ben dünkü misafirlerin yorgunluğunu bugün öğlene kadar uyuyarak atlatabildim ama evde yemek yoktu bu sefer yemek yapmaya koyuldum ama bitmek üzere,bi de 3 posta çamaşırBu ev işleri hiç bitmiyor.. Sezeryan doğumlarımız yaklaştı sanırım,hadi hayırlısı inş. sağlıcakla doğururuz hepimiz.. Ben geceleri uykum olsa da zar zor uyuyorum ya,dönerken her tarafım ağrıyor..Son ay zor olur derlerdi hakikaten öyleymiş..Bu arada beklediğim kargo geldiOyuncaklı emzik tutacağı,ahşap dolap askısı,araba yazısı ve ebebeyn -bebek oyun kitabım geldi

biz geldik kızçemle markete gittik canımızın çektiği birşey vardı onu aldık ama burnumuzun dibindeki markete gitmek için nereleri dolandık inanamazsınız maksat yürüyüş olsun 1-2 dk sürecek yolu 20 dk gidip geldim sizden naber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…