2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
o güne bıraktım artık napıym kuzu yaaa :18: gün yaklaştıkça heyecan tavanda :18:

okuldaki kuzularım canım pazartesi okullar başlıyo ya..20 taneydiler 10 nakil gelmiş olduk 30 kişi...
ceeee eeeee diyip kaçıcan öğrencilerden haberleri var mı

Kızlar bi kadın gördüm, boyu 1,50 ancak var.. kiloda nerden baksan 65 -70 vardır.. Saçları beyazlamış, yüzünde felan gençlikten eser yok ama hamile.. Göbeği yere değecek neredeyse
Dün hastanede de gördüm bi kadın, orta yaşın epey üstünde ama benim doktorumda randevusu var, hamile ve eşiyle geliyo hala
Yav ne hale geldik böyle, çok garip geliyo bu insanlara baktığımda, tövbe yarabbim :44:

inşallah anlaşırım canım bakalım ne bekliyo olacak pazartesi beni...okulda yorulmuyorum canım ama oturtmuyor sıpam beni..oturduğum an totosuyla baskı yapıyo nefesim kesiliyo..okulda bir o taraf bir bu taraf gezip duruyorum...

arkadaşım,valla ben sürekli öylelerini gördüğüm için artık bana garip gelmiyor bu durum..burda 45,50 yaşındaki teyzeler bile hamile

arkadaşım,valla ben sürekli öylelerini gördüğüm için artık bana garip gelmiyor bu durum..burda 45,50 yaşındaki teyzeler bile hamile
aboww ben şimcik kasabada olunca pek kimseyi göremiyorum açıkcası.. merkeze gidince de böyle denk geldi ağzım açık kalmış yav
ben bu ara o coşma dönemini yaşıyorum o zaman...
olabülüüü ya da kan şekerin çabuk düşüyodur kuzucum

tamam ben dogru anlatmışım o zaman:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…