o güne bıraktım artık napıym kuzu yaaa :18: gün yaklaştıkça heyecan tavanda :18:evet canım sen calısmaya basladın yoruluyorsundur buraya gelmeye fırsat kalmaz ben bıle evde bıraz ıs yapınca surda ıkı tusa basmaya mecalım kalmıyor allah yardımcıs olsun butun calısan annelerın...bızımde keyfı yerınde canım felaket hareketlı erkenmı gelecek yoksa dıye dusnmeden edemıyorum...stres yapma canım hayırlısı buymus ıns doktorunla anlasırsın
bende 3.yu begendım
hosgeldın adıge eger sen karar vereceksen sezeryan seklıne epıdural olsun bence o anı yasamalısın bebegını ılk sen gormelısın
hosgeldınn canım
ceeee eeeee diyip kaçıcan öğrencilerden haberleri var mı
okuldaki kuzularım canım pazartesi okullar başlıyo ya..20 taneydiler 10 nakil gelmiş olduk 30 kişi...
kuzu benim bi dönem çok artıyo iştahım, bazende hiç yemesem acıkmıcak kadar oluyorum. anlamadım gitti :44:ay bu son günlerde doymak mı bilmiyoruz ne...
o güne bıraktım artık napıym kuzu yaaa :18: gün yaklaştıkça heyecan tavanda :18:
evet canım sen calısmaya basladın yoruluyorsundur buraya gelmeye fırsat kalmaz ben bıle evde bıraz ıs yapınca surda ıkı tusa basmaya mecalım kalmıyor allah yardımcıs olsun butun calısan annelerın...bızımde keyfı yerınde canım felaket hareketlı erkenmı gelecek yoksa dıye dusnmeden edemıyorum...stres yapma canım hayırlısı buymus ıns doktorunla anlasırsın
benim yanımda minnak kaldın
canım yoğurt istedi..pis seni...bende yoğurt masum diye yoğurt yemiştim ya
Kızlar bi kadın gördüm, boyu 1,50 ancak var.. kiloda nerden baksan 65 -70 vardır.. Saçları beyazlamış, yüzünde felan gençlikten eser yok ama hamile.. Göbeği yere değecek neredeyse
Dün hastanede de gördüm bi kadın, orta yaşın epey üstünde ama benim doktorumda randevusu var, hamile ve eşiyle geliyo hala
Yav ne hale geldik böyle, çok garip geliyo bu insanlara baktığımda, tövbe yarabbim :44:
kuzu benim bi dönem çok artıyo iştahım, bazende hiç yemesem acıkmıcak kadar oluyorum. anlamadım gitti :44:
abowwarkadaşım,valla ben sürekli öylelerini gördüğüm için artık bana garip gelmiyor bu durum..burda 45,50 yaşındaki teyzeler bile hamile
olabülüüü ya da kan şekerin çabuk düşüyodur kuzucumben bu ara o coşma dönemini yaşıyorum o zaman...
olabülüüü ya da kan şekerin çabuk düşüyodur kuzucum
çok iyi anlıyorum serabımbilmiyorum sürekli yiyesim var...ağzım boş durmasın diyorum..ve kalkıp birşeyler yemeye gidiyorum...
canım 10 gün önce benide kırhan bey aşağıdaki ult.dopp. yollamıştı. rahim uzunluğu için.ordaki ölçüyle dün doktorumun ölçüsü o kadar faklı ki. dedim böle fark olur mu.dedi ölçenden ölçene değişir.[/QUOT
evet canım zaten kendılerı carpı koyup ölcuyolarya oyuzden oluyooo artık sağlıklıca dogsunlarrr ıcerde çok karştrdılar ortalııgıodanız kuruldumu nerden aldınız
Spinal ve epidural anestezinin farkı nedir?
Spinal ve epidural anestezinin her ikisinde de belden omuriliğe doğru iğne ile ilaç verilir. Yalnız spinal anestezide ilaç omurilik etrafındaki dura zarı geçilerek daha içeriye sıvının içine verilir. Epidural anestezide ise ilaç zarın dışına verilir, zarın arkasındaki sıvıya kadar ilerlenmez. Spinal anestezide etki hemen başlar, epidural anestezide etki 15-20 dakika sonra başlar. Spinal anestezinin etkisi kısa sürer, ilaç bir defada verilir, tekrar ilaç verilerek etki süresi uzatılamaz. Epidural anestezide etki süresi daha uzun sürebilir, tekrar ilaç verilerek anestezi uzatılabilir. Epidural anestezide hastanın belinde takılı bir kateter (ince boru) kalır ve ameliyattan sonra bu kateterden tekrar ilaç verilebilir böylelikle hasta ağrı hissetmez. Spinal anestezide ise anestezinin uygulandığı bel bölgesi hemen kapatılır ve kateter konulmaz. Spinal anestezide ameliyattan sonra başağrısı görülme riski epidural anesteziye göre daha fazladır.
Bel bölgesinde bir enfeksiyon varsa veya hastada kanama-pıhtılaşma bozukluğu varsa spinal ve epidural anestezi uygulanamaz.
Bazen sezaryende hem epidural hem spinal anestezi birlikte uygulanır. Buna kombine epidural spinal anestezi denir. Hangi anestezi uygulamasının sizin için daha uygun olacağına anestezi uzmanınız karar verecektir.
mrb nuarinimmm hosgeldn tatlımmerhaba güzel anneler
Kizlar bu üc cantadan hangisi güzel sizce??
siyahli beyazli olan arabamin cantasi..aslinda bunu almak istiyorum ama kafam karisti yardim edin kizlar sizce hangisi??
mrb nuarinimmm hosgeldn tatlım
canım 10 gün önce benide kırhan bey aşağıdaki ult.dopp. yollamıştı. rahim uzunluğu için.ordaki ölçüyle dün doktorumun ölçüsü o kadar faklı ki. dedim böle fark olur mu.dedi ölçenden ölçene değişir.[/QUOT
evet canım zaten kendılerı carpı koyup ölcuyolarya oyuzden oluyooo artık sağlıklıca dogsunlarrr ıcerde çok karştrdılar ortalııgıodanız kuruldumu nerden aldınız
ewt banada o ultrasyoncu adamın ölçüsü daha doğru gibi gelio.odamız geldi kuruldu canım kankyden aldık.ama daha uyku seti perde vs hiç bişey almadım. onlarıda bidaha çıkınca alırım inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?