- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selamlar,nasılsınız kızlar ne var yok?Ben dünkü misafirlerin yorgunluğunu bugün öğlene kadar uyuyarak atlatabildim ama evde yemek yoktu bu sefer yemek yapmaya koyuldum ama bitmek üzere,bi de 3 posta çamaşır
Bu ev işleri hiç bitmiyor..
Sezeryan doğumlarımız yaklaştı sanırım,hadi hayırlısı inş. sağlıcakla doğururuz hepimiz..
Ben geceleri uykum olsa da zar zor uyuyorum ya,dönerken her tarafım ağrıyor..Son ay zor olur derlerdi hakikaten öyleymiş..Bu arada beklediğim kargo geldi
Oyuncaklı emzik tutacağı,ahşap dolap askısı,araba yazısı ve ebebeyn -bebek oyun kitabım geldi
![]()
Kııııııııııııııııııııııııızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Nere kayboldu bu hatunlarrrrrr :82:
Amanıııınnn yemek saati gelmiş yine, en nefret ettiğim sahne bu aralar, ne pişircem ben şimcik![]()
Haftaya da yakın arkadaşlarım kahvaltıya gelmek istiyorlar,sanırım son misafirlerim olurlar sonra da doğururum gibi geliyor banahoşgeldin aynen dediğin gibi biri gidip gelince insan ertesi gün değil öğlene kadar akşama kadar da atamıyor..aldıklarınız da hayırlı olsun..gece uykusuzluğu çok kötü ben çekiyorum onu çünkü en fazla 2 saat uyuyorum bel ağrım başlıyor ve uyanıyorum kalkıp dolaşıp geri yatıyorum bu kısır döngü sabaha kadar devam ediyor malesef
hosgeldin canımcımmm.. şu misafir işi insanı mahvediyo yav, sende ben gibi dinlenememişsin.. Dediğin gibi ev işleri malum.. Gece uykusu sağa sola dönemedikçe işkence oluyo malesef ..Selamlar,nasılsınız kızlar ne var yok?Ben dünkü misafirlerin yorgunluğunu bugün öğlene kadar uyuyarak atlatabildim ama evde yemek yoktu bu sefer yemek yapmaya koyuldum ama bitmek üzere,bi de 3 posta çamaşır
Bu ev işleri hiç bitmiyor..
Sezeryan doğumlarımız yaklaştı sanırım,hadi hayırlısı inş. sağlıcakla doğururuz hepimiz..
Ben geceleri uykum olsa da zar zor uyuyorum ya,dönerken her tarafım ağrıyor..Son ay zor olur derlerdi hakikaten öyleymiş..Bu arada beklediğim kargo geldi
Oyuncaklı emzik tutacağı,ahşap dolap askısı,araba yazısı ve ebebeyn -bebek oyun kitabım geldi
![]()
hoşgeldiniz analı kızlıbiz geldik kızçemle markete gittik canımızın çektiği birşey vardı onu aldık ama burnumuzun dibindeki markete gitmek için nereleri dolandık inanamazsınız maksat yürüyüş olsun 1-2 dk sürecek yolu 20 dk gidip geldimsizden naber
ohh çok şükür cnm geçmiş olsun.. enfeksiyon olma ihtimali yüksek dediğin gibi. benim şuan enfeksiyon ve kum var.. akıntı ve koku için fitil ve krem verdi dr, o yüzden kumu dökmek ve enfeksiyonu atlatmak sadece su içmek kaydıyla bana düştü.. bu halimizede şükür, zaten gebeliğin son aylarında genellikle olan bişeymiş..![]()
Benim de midem çok yanıyor,özellikle akşam yemeklerinden sonra ve afedersiniz geğirme sorunu başlıyor bir de yatana kadar sürüyor..Hergün düzenli soda içiyorum artık..Ama yemek zorundayız,bebeklerimizin hızlı kilo aldığı bir dönemdeyiz,sabır...ben burdayımmm benim bugün yemek derdim yok eşim düğüne gitti geç gelir ben de kahvatılık yedim gerçi dünden yemeğim vardı ama hiç canım çekmiyor mide yanmasından korktuğum için![]()
Geçmiş olsun canım,bol bol su iç..Önceleri az mı içiyordun?Ben elimden yarım kiloluk bardağımı eksik etmiyorum,su ve tuvalet ile bütünleştik artıkÇok sağol canım ya bi ara çantaları alıp gitmeyi düşündümbeline burmaya başamıştı ağrı çok korktum ama şükür:)) senin durumun daha zormuş canım çok geçmiş olsun sanada ben enfekdiyona razıyım yeterki erken gelmesin kızımm:)))
ohh iyisin bugün kuzu.. bende dün iyiydim ne güsel ama bugün iş başa düştü yineben burdayımmm benim bugün yemek derdim yok eşim düğüne gitti geç gelir ben de kahvatılık yedim gerçi dünden yemeğim vardı ama hiç canım çekmiyor mide yanmasından korktuğum için![]()
Yav onlar size gelceğine davet etselerdi de siz gitseydiniz daha iyi değil miydiHaftaya da yakın arkadaşlarım kahvaltıya gelmek istiyorlar,sanırım son misafirlerim olurlar sonra da doğururum gibi geliyor banaBu ağrılı sancılı günler de geçecek inş. canım,Allah izin verirse çok az kaldı bebeklerimizi kucaklarımıza almaya,sarıp sarmalamaya,koklamaya
Ama uykusuzluk geçmeyecek daha da artacak,buna hazırlıklı olmamız lazım..
insan tedirgin oluyo cnmcım ne yapcan işte :) ben alıştım artık taş düşürmeye, o yüzden kumun acısı pek etkilemiyo şükürÇok sağol canım ya bi ara çantaları alıp gitmeyi düşündümbeline burmaya başamıştı ağrı çok korktum ama şükür:)) senin durumun daha zormuş canım çok geçmiş olsun sanada ben enfekdiyona razıyım yeterki erken gelmesin kızımm:)))
Hoşbulduk canım,teşekkür ederimhosgeldin canımcımmm.. şu misafir işi insanı mahvediyo yav, sende ben gibi dinlenememişsin.. Dediğin gibi ev işleri malum.. Gece uykusu sağa sola dönemedikçe işkence oluyo malesef ..bu arada hayırlı olsun aldıkların, güle güle kullanın inşallah
hoşgeldiniz analı kızlıafiyet bal şeker olsun, yarasın minik kuzuşuma
![]()
haftaya son misafirlerin olur inşallah doğuma kadar çok yoruyor çünkü hem arkdaşların seni çağırsın yaa kahvaltıya sen hamişsin onlar hazırlicak yapacak edecek seni çağırıacaklar o daha uygun olur..gece uykusuzluğuna antrenmanlı olduk canım artık vız gelir bizeHaftaya da yakın arkadaşlarım kahvaltıya gelmek istiyorlar,sanırım son misafirlerim olurlar sonra da doğururum gibi geliyor banaBu ağrılı sancılı günler de geçecek inş. canım,Allah izin verirse çok az kaldı bebeklerimizi kucaklarımıza almaya,sarıp sarmalamaya,koklamaya
Ama uykusuzluk geçmeyecek daha da artacak,buna hazırlıklı olmamız lazım..
teşekkür ederiz teyzesi kzıma da yaricak bişey değil ama napim çok çekti canım keşke abur cubur istemee canım faydalı şeyler istese nolur kihosgeldin canımcımmm.. şu misafir işi insanı mahvediyo yav, sende ben gibi dinlenememişsin.. Dediğin gibi ev işleri malum.. Gece uykusu sağa sola dönemedikçe işkence oluyo malesef ..bu arada hayırlı olsun aldıkların, güle güle kullanın inşallah
hoşgeldiniz analı kızlıafiyet bal şeker olsun, yarasın minik kuzuşuma
![]()
Benim de midem çok yanıyor,özellikle akşam yemeklerinden sonra ve afedersiniz geğirme sorunu başlıyor bir de yatana kadar sürüyor..Hergün düzenli soda içiyorum artık..Ama yemek zorundayız,bebeklerimizin hızlı kilo aldığı bir dönemdeyiz,sabır...
Bu eve yeni geçtim sayılır,hayırlı olsuna gelmek istiyorlar bir de kızımın odasını eşyalarını falan merak ediyorlar..Birisi ist dan gelecek,orada evli bu nedenle canım..Kahvaltı için aman aman hazırlık yapmam sanırım,ev de temiz zaten inş. onu da atlatırız..Şu durumumda kusura bakmasınlar zaten di miohh iyisin bugün kuzu.. bende dün iyiydim ne güsel ama bugün iş başa düştü yinemide tam bi felaket, bende yemeğime dikkat ediyorum ama bu kezde ekşimesi bulanması bitmiyo.. illa bişi olcak
Yav onlar size gelceğine davet etselerdi de siz gitseydiniz daha iyi değil miydi
insan tedirgin oluyo cnmcım ne yapcan işte :) ben alıştım artık taş düşürmeye, o yüzden kumun acısı pek etkilemiyo şükür![]()
Güzel annelerimmmm biz kaçıyoruz artık, mutfak bizi bekler, sonra da kociş gelir zaten.
Kendinize ve minişlerime çoookk iyi bakın, hayırlı akşamlar![]()
Benimde aynı canımcım birkaç parça bişi kaldı sadece, onlarda genelde bulabilceğim şeyler zaten.. Hakkaten bebekler için düşünülmeyen bişey kalmamış neredeyse.. çok harika şeyler gördüm bende dün.. ben idare ediyorum şükür, fitil ve krem verdi dr akıntı ve koku için.. dün ona başladım, inşallah işe yarar.. şimdide yemek telaşesindeim mutfağa getirdim bilgisayarıHoşbulduk canım,teşekkür ederimEksiklerim nerdeyse bitti gibi bişey,aslında alsak çoook şey alırız da zarurileri ve lazım olabilecekleri aldım mümkün olduğunca..Bebek sektörü de baya genişmiş..Sen nasılsın ne durumlardasın?
Dikkat et kendine canım..Benim de mutfağa gitmem lazım artık,sana kolay gelsin canım..Akşam görüşürüz yine kızlarr görüşürüzBenimde aynı canımcım birkaç parça bişi kaldı sadece, onlarda genelde bulabilceğim şeyler zaten.. Hakkaten bebekler için düşünülmeyen bişey kalmamış neredeyse.. çok harika şeyler gördüm bende dün.. ben idare ediyorum şükür, fitil ve krem verdi dr akıntı ve koku için.. dün ona başladım, inşallah işe yarar.. şimdide yemek telaşesindeim mutfağa getirdim bilgisayarıiletini görünce cevap yazmadan çıkamadım..
![]()
iyi canım senin pek bişey kalmadı.bibeyon çok pahalı ewt ama o markayı orasıda satıyo ya dedim bakarım orda ne kadar aklımda kalmasın.odayı 4000 e aldık biz.bende dedim iç yatağını ver hediye vermedi yok yatak bilmem nekadarmış. öbürlerinide alırsam güzel bişey ayarlıcakmış yokya...o teşhirdeki ürünleri 3200 e sattıklarına göre pek de indirim yapmadı bize.ewt int. her zaman daha ucuz oluo.bende bebek arabasını casual almayı düşüyorum travel. sen aldınmı araba?
bizde casualı begendık orda da var hatta 750 dedı burda jasemın aynısını 520 e almuş aradakı farka bakarmısın sağoolsun araştırmış kemeraltında bebitof dıye magazaza varmış orası satıyormuş gıt bak dedı bana bende dun hastane cıkısı gıttım oraya ellerinde yoktu sıpariş uzere getırıyorlarmış fıyatına 596 dedı taksıtlı fıyatı peşinde ne olur bılemem bız yatagı işbirden aldık canım
çokk iyi anlıyorum, anksiyeteyle birleşince pa kaçınılmaz oluyo bende de ama bnm genelde doğumdan değil evdeki bazı durumlardan dolayı pa başlıyo.. doğum konusunda ne kadar rahat olursak o kadar iyi olucak bizim için, bir de şunu farkettim, nette bişey araştırırken geriliyorum farkında olmadan ama kendi halime kaldığımda şuan doğum başlasa çok rahat yapabilirim korkmadan diyorum ve onu gerçekten yaşamak istediğimi anlıyorum :) bu arada geçmiş olsun cnm, boğazın özellikle gece kuruyabilir, uyandıkca az da olsa su iç.. ben o şekilde geçirdim.
bizde casualı begendık orda da var hatta 750 dedı burda jasemın aynısını 520 e almuş aradakı farka bakarmısın sağoolsun araştırmış kemeraltında bebitof dıye magazaza varmış orası satıyormuş gıt bak dedı bana bende dun hastane cıkısı gıttım oraya ellerinde yoktu sıpariş uzere getırıyorlarmış fıyatına 596 dedı taksıtlı fıyatı peşinde ne olur bılemem bız yatagı işbirden aldık canım
ewt bende onu beğendim orda 750 dedi. 650 mi ne olur dedi. sonra ben int. araştırdım. gitti gidiyorda 599 du. tekrar bidaha girdim baktım 500 yazıodu ama 1 tane kalmıştı alış veriştn kaldırılma süreside 4 dk dı. yetişip alamadım. ama yine farklı sitelerdede baktım vardı 506 dan başlıodu.int. fiyat böle olunca bende kankydeki kıza dedim int fiyat böle dedi olsun bende sana o fiyata veririm 599 a yani.e 750 nerde 600 nerde şişirio fiyatı sonra al bak çok indirim yaptım.ama almıcam ordan başka yerden alıcam.siz yatağınızı kaça aldınız.