2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
canım 10 gün önce benide kırhan bey aşağıdaki ult.dopp. yollamıştı. rahim uzunluğu için.ordaki ölçüyle dün doktorumun ölçüsü o kadar faklı ki. dedim böle fark olur mu.dedi ölçenden ölçene değişir.[/QUOT

evet canım zaten kendılerı carpı koyup ölcuyolarya oyuzden oluyooo artık sağlıklıca dogsunlarrr ıcerde çok karştrdılar ortalııgı:1: odanız kuruldumu nerden aldınız

sezın cantalarını gördum gule gule kullan gec oldu ama sımdı gördum ılk ve son canta cok hos:1:

hoşbulduk güzellik nasılsın ne yaptın gittin mi doktora?? gördün mü meleğini
şükür iyiyim kuzum, gittim doktora fitil ve krem verdi ona başladım hemen.. bebişi göremedim, 2 hafta sonraki kontrolümde görcem inşallah :) sen neler yaptın ?

şükür iyiyim kuzum, gittim doktora fitil ve krem verdi ona başladım hemen.. bebişi göremedim, 2 hafta sonraki kontrolümde görcem inşallah :) sen neler yaptın ?

geçmiş olsun canım, bende kayınvalideleri gönderdim artık bebişin hazırlıklarına başlayacağım Allah nasip ederse....

geçmiş olsun canım, bende kayınvalideleri gönderdim artık bebişin hazırlıklarına başlayacağım Allah nasip ederse....
sağol kuzum, oh misafirlerden kurtulmana sevindim, bebişin hazırlıklarıyla ilgilenmek çokkk iyi gelcek onun üstüne ama kendini fazla yormadan yavaş yavaş yap :)

ewt banada o ultrasyoncu adamın ölçüsü daha doğru gibi gelio.odamız geldi kuruldu canım kankyden aldık.ama daha uyku seti perde vs hiç bişey almadım. onlarıda bidaha çıkınca alırım inş.

çunku o adamın işi o canımm radyolog ya o dıyınce içim bı rahatladı ya gulu gule kullanın canım bızde gecen cumartesı kankyden halı aldık pembe bı halı vardı orda kelebeklı bırde oyun halısı bırde sepet aldıkk perdeyı ben sıpariş verdım angel home dan carşamba getırıcekler benımde uyku setı kaldı onuda teyzesı alıcak yollucak

sağol kuzum, oh misafirlerden kurtulmana sevindim, bebişin hazırlıklarıyla ilgilenmek çokkk iyi gelcek onun üstüne ama kendini fazla yormadan yavaş yavaş yap :)

Kızlar sabahtan beri adet olacakmışım gibi ağrım var hiç geçmedi napsam hitsem mi acile ya özl soş tarafım çok ağrıyor:(( nspsam bilemedim

canım hafta ve kılo olaarak 1 hfata önden gıdıyor sadece bacak ve kafa arasında fark 2 hafta ılk olcumde 3 hafta cıktı dr ıskeleet yapısında sorun varmı dıye detaylı ölçum yaptrdı orda normal çıktı ölçumler ama ben bı kere korkmuştum ben 1.60 eşim 1.77 selvı gıbı beklemıyoz da tek sorun olmasın işte bıde kordon dolanmış dıyınce ben çöktum korkuyorum azcık hareket etmese naparz bişey mı oldu diye sezryan mı olucan sen senın ölçumler nasıl

benim de kordon var ya sezeryan olur diye düşünüyorum ama korkma kordon dolanması öyle korkunç bişey olsab doktorlar yatırıp takip eder erken doğum için daha çok korkuyolar hemen yatırıyolar mesela.Bizim ölçümlerde bacak boyu haftasına göre geriden geliyor 2 hafta dataylı 4 boyutlu ultrasonda bakıldı orda geri değildi sağlık açısından problem yoktu.bacak geriliği tamamen fiziksel dış görünüş dedi doktor yani kısa boylu gibi hani bazı insanların üst bedeni uzundur bazılarının alt bedeni onun gibi dedi ben de korkmuştum şimdi takmıyorum benim boyum 1.55 eşim 1.70 o yüzden normal yani. genelde karın çevresinin geri olması gelişim bozukluğu olabilir demişti doktor çok şükür göbekli bir oğlum olacak.yine de dediğim gibi sezinim ultrason bu sonuçta suyun içinde yapılan ölçümler.Sakat denilen ne bebekler sağlıklı doğuyor Allahın izniyle.Biz Allaha sığınalım doğduklarında herşey düzgün ve normal olacak inşallah..

dün pert olmusum yorgunluktan jasminim, gece de yorgunluktan adam akıllı uyku uyuyamadım döndüm durdum, sabahta huzursuzlukla uyandım bir de üstüne kayınpederin bazı problemleri eklendi.. Anlıcağın enerjiden çok sinirle alakalı bi durumdu.. önceden de sinirli oldum mu bi hışımla yapardım işimi, şimdi o kadar pratik olamasamda en azından işimi gücümü bitirmiş oldum :9:

Ooo sinirden o enerji desene :))
Neyse dediğin gibi en azından isin bitmiş :))

çunku o adamın işi o canımm radyolog ya o dıyınce içim bı rahatladı ya gulu gule kullanın canım bızde gecen cumartesı kankyden halı aldık pembe bı halı vardı orda kelebeklı bırde oyun halısı bırde sepet aldıkk perdeyı ben sıpariş verdım angel home dan carşamba getırıcekler benımde uyku setı kaldı onuda teyzesı alıcak yollucak

hepsi hayırlı olsun canım güle güle kullanın.perden gelince paylaş mutlaka.bende bütün parçaları kankyden almayı planlıyodum ama çok sinir oldum bidaha ordan bişey almıcam dedim. bi hediye bile vermedi. neymiş zaten o kadar indirim yapmış. zaten fiyatları hep şişiriyolar ondan sonrada indirim yaptım oluo.diğer parçalarıda bakim alıyım ondan sonra bana güzel bir hediye ayarlıcakmış. öle vazgeçtim o senin aldığın kidboo halının ürünlerini alıcaktım bende ama aynı marka bibeyonda ve caplonbaada da var oralardan sormayı düşünüyorum bir de int. o markanın ürünlerini satan bir site buldum orda %30 indirimli çok daha uygundu fiyatlar ama bütün modeller yok.bulabilidiğimi ordan bulamadığımı o diğer mağazalardan alcam inş. bide daha kendi odama ilk etapta yatırmak için bişey almadım onuda bakmam lazım. hiç eksiklerin bittiği yok :))

Kızlar sabahtxn beri adet olacakmışım gibi ağrım var özl sol tarafımda napsam acike girsem mi yoksa normal mi bilemedim napsam:((((

Kızlar sabahtxn beri adet olacakmışım gibi ağrım var özl sol tarafımda napsam acike girsem mi yoksa normal mi bilemedim napsam:((((

bendede günde bikaç kez saniyeler süren adet gibi ağrı oluodu ama normaldir die düşündüm.sürekli olmadığı için ama seninki sık sıksa bi nst de baktır istersen için rahat eder.

hepsi hayırlı olsun canım güle güle kullanın.perden gelince paylaş mutlaka.bende bütün parçaları kankyden almayı planlıyodum ama çok sinir oldum bidaha ordan bişey almıcam dedim. bi hediye bile vermedi. neymiş zaten o kadar indirim yapmış. zaten fiyatları hep şişiriyolar ondan sonrada indirim yaptım oluo.diğer parçalarıda bakim alıyım ondan sonra bana güzel bir hediye ayarlıcakmış. öle vazgeçtim o senin aldığın kidboo halının ürünlerini alıcaktım bende ama aynı marka bibeyonda ve caplonbaada da var oralardan sormayı düşünüyorum bir de int. o markanın ürünlerini satan bir site buldum orda %30 indirimli çok daha uygundu fiyatlar ama bütün modeller yok.bulabilidiğimi ordan bulamadığımı o diğer mağazalardan alcam inş. bide daha kendi odama ilk etapta yatırmak için bişey almadım onuda bakmam lazım. hiç eksiklerin bittiği yok :))

evet canım park yatak alıcaz bızde ananesı nı beklıyoruz o alıcak işte bı uyku setı bıde park yaatak kaldı gercekten oyle ne kadara aldınız odayı canım kız patıde vermedı dedım uyku setını hedıye ver vermedı cıbınlıgı ver vermedı cok ındırım yaptım dedı inan eşim oyle dıyooo bız gecen hafta bıtırdık bı bızımılerın alacagı kaldı çeyız gıbı oldu vallaha bız orda anakucagı begenmıstık gırıste soldaydı almaya gıttık satılmış mavılı yeşilli kalmışş çok uzulduk çokbegenmiştik 175 di o gun eve geldık eşim nette dolaşırken gıttıgıdıyorda aynısını bulduu casual marka aldık ordan 135 e yoksa o mavılı yeşilliyiyi alacaktık unisex demıştı kız bıbeyon tam bır kazıkcıı aynı urunu bn breezeden tam 45 lıra daha ucuza aldım hastane cıkısı dısneyın

bendede günde bikaç kez saniyeler süren adet gibi ağrı oluodu ama normaldir die düşündüm.sürekli olmadığı için ama seninki sık sıksa bi nst de baktır istersen için rahat eder.

Yok cnm saniyelik falan değil sabah beşten beri sevam ediyr ben en iyisi hideyim bi acile doğurmadan gelirim inşşşş

evet canım park yatak alıcaz bızde ananesı nı beklıyoruz o alıcak işte bı uyku setı bıde park yaatak kaldı gercekten oyle ne kadara aldınız odayı canım kız patıde vermedı dedım uyku setını hedıye ver vermedı cıbınlıgı ver vermedı cok ındırım yaptım dedı inan eşim oyle dıyooo bız gecen hafta bıtırdık bı bızımılerın alacagı kaldı çeyız gıbı oldu vallaha bız orda anakucagı begenmıstık gırıste soldaydı almaya gıttık satılmış mavılı yeşilli kalmışş çok uzulduk çokbegenmiştik 175 di o gun eve geldık eşim nette dolaşırken gıttıgıdıyorda aynısını bulduu casual marka aldık ordan 135 e yoksa o mavılı yeşilliyiyi alacaktık unisex demıştı kız bıbeyon tam bır kazıkcıı aynı urunu bn breezeden tam 45 lıra daha ucuza aldım hastane cıkısı dısneyın

iyi canım senin pek bişey kalmadı.bibeyon çok pahalı ewt ama o markayı orasıda satıyo ya dedim bakarım orda ne kadar aklımda kalmasın.odayı 4000 e aldık biz.bende dedim iç yatağını ver hediye vermedi yok yatak bilmem nekadarmış. öbürlerinide alırsam güzel bişey ayarlıcakmış yokya...o teşhirdeki ürünleri 3200 e sattıklarına göre pek de indirim yapmadı bize.ewt int. her zaman daha ucuz oluo.bende bebek arabasını casual almayı düşüyorum travel. sen aldınmı araba?

Benimde sancı falan yok canım. Cocuk inmiş ama sancıdan eser yok. Artık bizimkiler bekleyecek son gunünü galiba.
jasemincim benim de çocuk aşağıya inmiş gibi hissediyorum. dün sabah öğleye kadar aşağıda sızı hissetmiştim. bugün de karnım biraz küçüldü gibi geldi bana. hani bebek doğum kanalına girince karın küçülüyormuş ya. pazartesi gidicem doktora muayene edecekti 37 deyken. tabii o da söyler ne durumda olduğunu. sende de sızı olmuş muydu? sanki içeride bebek aşağıya doğru basınç yapıyor, o yüzden sızı oluyormuş gibi. doğum başlayacak diye korktum ama sancı filan yok tabii.. ara sıra karnımda kasılma veya karnımın bir yanında sertleşme oluyor. bugün sızı veya kasılma yok, normale döndüm çok şükür. kaçıncı hamilelik olursa olsun bir acemilik, endişe oluyor sanırım :)

Bence de bol bol yürü canım :) biran ince gelsin.

Sezincim dun gece de yazmıştım sana kopyalıyorum yazdıklarımı.

Sezincim birde simdi gecen haftaki sonuclarıma baktım 1mm bile farklı ölçseler sonuclar cok farkediyor.
Benim gecen haftaki sonuclarım bu sekildeymis. 34+5 iken
BPD 91.62 37w1d
HC 325.81 37w0d
AC 297.46 33w5d
FL 66.81 34w3d

35+6 ise
BPD 92.37 37w4d
HC 317.23 35w5d
AC 313.36 35w2d
FL 65.26 33w5d

Bu durumda FL ve HC kısalmış oluyor. Ama böyle birsey mümkün degil.
Sonuçta mm hesaplar onemli oldugu icin yanlis da çıkabiliyor.
Zaten sonucların yanında "Range" yazıyor. O aralikta olması normal kabil ediliyor.
Benimkinde gecen haftaya dun arasında 1.5 mm fark var yaklaşık 1 hafta fark ediyor.

Kısacası takmayalım arkadaslar. Dua edelim bol bol.

Evet canim yürümek sart..bencede gelsin biran öncee :16:
Canim her cantanin ayri bir ozelligi var, hepsi ayri guzel. O yuzden ben yorumumu yapmiyorum :) Kafan karismasin. Gerci karismis bile sanirim.
Sen kendin arabbanin rengine, kullanimina vs bakarak kendin karar ver canim. Sonucta hepimizin tarzi farkli oldugu icin herkes farkli bir cevap yazabilir :))

Evet kafam karisti acikcasi canimcim bakalim en son neye karar vercem
evet canım sen calısmaya basladın yoruluyorsundur buraya gelmeye fırsat kalmaz ben bıle evde bıraz ıs yapınca surda ıkı tusa basmaya mecalım kalmıyor allah yardımcıs olsun butun calısan annelerın...bızımde keyfı yerınde canım felaket hareketlı erkenmı gelecek yoksa dıye dusnmeden edemıyorum...stres yapma canım hayırlısı buymus ıns doktorunla anlasırsın

bende 3.yu begendım:9:

hosgeldın adıge eger sen karar vereceksen sezeryan seklıne epıdural olsun bence o anı yasamalısın bebegını ılk sen gormelısın

hosgeldınn canım

Sagol kuzu yorumun icin düsünme asamasindayim ;)
3 numara guzelmış:)

Oo 3 numara baya cogaldii :) sagol kuzu

yanı her saatte 10 kere mı sayıcaz canım yanlış mı anladım benımkı çok hareketlı gecen ghafta bı şey yoktu ama durmuyokı bı sağda bı solda haftada yer değiştiriyo en son doladı boynunana işte ama 1 saatte 10 haeket çok bazen uyuyor etıyor hareket ayy dogumuma 3 hafta var kafayı yıcem ben ya

Hayır canım her saatte degıl sabah kahvaltıdan sonra 1 saat ıcınde 10 kere hareket oglende yemekten sonra 1 saatte 10 hareket ozellıkle doyduktan sonra tokken daha hareketlı oluyorlar her saatte deseydı kafayı yerdım heralde zaten pınpırıklıyım habıre durter dururdum cocugu :1:

Back
X