naber göbekli hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
nasılsınız diye sorucam ama herkesin sıkıntıları hat safhada eminim
kızım 23üne kadar ben illa gelicem demezse sezaryen olucam ama belden aşağı uyuşturma ile dayanabilir miyim o heyecana bilmiyorum :18:
adig_emmmm hoşgeldin kuzum....sıkıntılar da olsun artık kuzum..sona yaklaştık resmen..dınım dınımları yaşıyoruz...naber göbekli hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızım 23üne kadar ben illa gelicem demezse sezaryen olucam ama belden aşağı uyuşturma ile dayanabilir miyim o heyecana bilmiyorum :18:
kızlar çantamı aldım nasılll ?
Bence de bol bol yürü canım :) biran ince gelsin.Yapmaya calisiyorum canim..dün mesela doktora kendim gittim 40 dak. Yürümüsüm bide ordan alisveris yaptim hergün az da olsa yürümeye calisiyorum cünkü doktorum nekadar cok oturursan okadar cok gec dogurursun ve bebek kanala yerlesmekte güclük ceker dedi..bende hemen dogurmak istedigim icin oturmak yook :)
kızlar bu ara bebişi çok hıçkırık tutuyor normalmiii
çok şık birşey güle güle kullan
bence ortadaki güzel aparatları filan var kullanışlı olur gbi geldi
bu arada koltugunuda beğendım kızzz modaya uymuşşsun[/QU
sağol cnmkendim yaptırttım onu evime uydu
hiç bilmiyorum doktor da artık gelen 10 hastanın anca 2sini tam uyutuyolar diyoselam canım ben sezerya olsam kesinlikle tam anestezi istemem çünkü bebeğimiin doğuşunu görmek isterim çok güzel bir duygu uyutulunca o kadar zaman içerde taşıdığın bebeği en son sen görüyorsun millet tadını çıkarıyor sen o halde ne olduğunu bile anlamıyorsun bu haksızlıko yüzden o heyecana dayanırsın ve kesinlikle yaşamalısın
hoşbulduk canımm nörüyonnnadig_emmmm hoşgeldin kuzum....sıkıntılar da olsun artık kuzum..sona yaklaştık resmen..dınım dınımları yaşıyoruz...
suan herkes farkli seyler söyledi kafam iyce karisti desem canim
adigecimmmmm ilk önce sen pirtlatcan diye bekliyoduk senden önce davrananlar oldu 5.cimiz sen ol bariii kuzu
canım bende baktım şimdı gecen hata drum ızınde dıye baska dr gıttım onun usg sonucuna baktımda baş 35 bacak 34 dun kendı dr da baş 36 bacak 33 senın dedıgın gıbı cektımı bacaklar gecen hafta 34 bu hafta 33 yanlışlık var ayrıntılı usg de baş 37 bacaklar 35 bucuk oyuzden benı yolladı ya onların makınelerı ve ölçumlerı daha guvenılır dıyeBence de bol bol yürü canım :) biran ince gelsin.
Sezincim dun gece de yazmıştım sana kopyalıyorum yazdıklarımı.
Sezincim birde simdi gecen haftaki sonuclarıma baktım 1mm bile farklı ölçseler sonuclar cok farkediyor.
Benim gecen haftaki sonuclarım bu sekildeymis. 34+5 iken
BPD 91.62 37w1d
HC 325.81 37w0d
AC 297.46 33w5d
FL 66.81 34w3d
35+6 ise
BPD 92.37 37w4d
HC 317.23 35w5d
AC 313.36 35w2d
FL 65.26 33w5d
Bu durumda FL ve HC kısalmış oluyor. Ama böyle birsey mümkün degil.
Sonuçta mm hesaplar onemli oldugu icin yanlis da çıkabiliyor.
Zaten sonucların yanında "Range" yazıyor. O aralikta olması normal kabil ediliyor.
Benimkinde gecen haftaya dun arasında 1.5 mm fark var yaklaşık 1 hafta fark ediyor.
Kısacası takmayalım arkadaslar. Dua edelim bol bol.
hiç bilmiyorum doktor da artık gelen 10 hastanın anca 2sini tam uyutuyolar diyo
bakalım o gün karar vercez heralde :18:
hoşbulduk canımm nörüyonnn
artık kabusladım başladı benim hep olmucak yerlerde bebeğimi doğurmaya çalışıyorum
bu arada koltugunuda beğendım kızzz modaya uymuşşsun[/QU
sağol cnmkendim yaptırttım onu evime uydu
uymuş uymuşş perdelerıne de uymuş
1. olamadım ya artık bi önemi yok büşracımsuan herkes farkli seyler söyledi kafam iyce karisti desem canim
adigecimmmmm ilk önce sen pirtlatcan diye bekliyoduk senden önce davrananlar oldu 5.cimiz sen ol bariii kuzu
hoşbulduk canımm nörüyonnn
artık kabusladım başladı benim hep olmucak yerlerde bebeğimi doğurmaya çalışıyorum
1. olamadım ya artık bi önemi yok büşracım
aman sağlıklı ya herkes problem yok darısı başımıza inş. canım
Hosgeldin adıge. Bende sezeryan olursam korkuyorum epiduralden falan.naber göbekli hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
Benimki de cok hıçkırıyor :))kızlar bu ara bebişi çok hıçkırık tutuyor normalmiii
Orası öyle. Ama bende korkuyorum Allah korusun birsey olur diye.selam canım ben sezerya olsam kesinlikle tam anestezi istemem çünkü bebeğimiin doğuşunu görmek isterim çok güzel bir duygu uyutulunca o kadar zaman içerde taşıdığın bebeği en son sen görüyorsun millet tadını çıkarıyor sen o halde ne olduğunu bile anlamıyorsun bu haksızlıko yüzden o heyecana dayanırsın ve kesinlikle yaşamalısın
canım bende baktım şimdı gecen hata drum ızınde dıye baska dr gıttım onun usg sonucuna baktımda baş 35 bacak 34 dun kendı dr da baş 36 bacak 33 senın dedıgın gıbı cektımı bacaklar gecen hafta 34 bu hafta 33 yanlışlık var ayrıntılı usg de baş 37 bacaklar 35 bucuk oyuzden benı yolladı ya onların makınelerı ve ölçumlerı daha guvenılır dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?