2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Biz de geldikkkkkk.. :emir_bebek:
Sabah komşu geldi, pc kapanmış gitmiş kendi kendine.. Sonrada kv ile temizliğe giriştik, mutfağı topladım, o da kalanları topladı, dip köşe temizlik yapmış kadar olduk.. bi soluk alıp kendi odama girdim, sildim süpürdüm.. bebişimin çantasını hazırladım, kendi eşyalarımı ayırdım ayrı bi çanta yapıcam, hastaneden çıkıştada portbebe kullanmak istiyorum, onuda yerleştirdim güselse. hepsine birer poşete koydum tozlanmasın diye. benim bi tek gecelik ve hasta bezim eksik, bebişiminde bezi ve kremi.
Sizler napıyosunuz bakimmm :6:

hoşgeldin canım...bizlerde iyiyiz ne yesek ne yesek diye düşünüyorum...

aadıloşşşşşşşşş bende buyuk ıhtımalle epidural sezeryan olucm kordon dolandı
sağlık olsun sezincimmm
sen ne planlasan da Allah ne yazdıysa onu yaşıcaz bizim ki boşa konuşma işte :1:

sero kuzum sende hoşgeldin senin yazın göremedim alıntı yapacakkk:27:

nbr kıssss :16:
nörem kuzu ya...tıslayıp duruyorum evin içinde...pazartesi kuzularıma kavuşacağım onun heyecanı var..saat 5 de minnak paşamı görcem onun heyecanı daha da bambaşka...
kuzuların kim serapcımmm ? ikiz mi kız yoksa seninkilerr :27:

Hosgeldin adıge. Bende sezeryan olursam korkuyorum epiduralden falan.

Benimki de cok hıçkırıyor :))

Orası öyle. Ama bende korkuyorum Allah korusun birsey olur diye.

Aynen öyle canım. Çekecek hali yok ki. Bir de mm hesabı oldugu icin yanlis olcme durumu cok yuksek.
O yüzden takmamak en iyisi.
Allah'a emanetler bebislerimiz.

ben her halukarda kızımı görüceğim için heyecanlı olucam yoksa sez. şekli çok da önemli değil ama bilmiyorum bakalım :18:

çok normal çünkü hepimizin zevki birbirinden farklı 2 sçenek olsa en azından daha az karışırdı kafan ama üç seçenekte herkes birşey beğeniyor işin zor ama senin içine sinen vardır mutlaka

evet canim herkesin zevki cok farkli benimde icime 1.si siniyor arabamin cantasi oldugu icin
1. olamadım ya artık bi önemi yok büşracım :27::27::27:
aman sağlıklı ya herkes problem yok darısı başımıza inş. canım

amin kuzu insaallah

Kizlar bu üc cantadan hangisi güzel sizce??

siyahli beyazli olan arabamin cantasi..aslinda bunu almak istiyorum ama kafam karisti yardim edin kizlar sizce hangisi??

Canim her cantanin ayri bir ozelligi var, hepsi ayri guzel. O yuzden ben yorumumu yapmiyorum :) Kafan karismasin. Gerci karismis bile sanirim.
Sen kendin arabbanin rengine, kullanimina vs bakarak kendin karar ver canim. Sonucta hepimizin tarzi farkli oldugu icin herkes farkli bir cevap yazabilir :))

sağlık olsun sezincimmm
sen ne planlasan da Allah ne yazdıysa onu yaşıcaz bizim ki boşa konuşma işte :1:

nbr kıssss :16:

kuzuların kim serapcımmm ? ikiz mi kız yoksa seninkilerr :27:

ben her halukarda kızımı görüceğim için heyecanlı olucam yoksa sez. şekli çok da önemli değil ama bilmiyorum bakalım :18:

napim beya evde yalnızım takılıyom sen napıyon:34::34::34::34:

Biz de geldikkkkkk.. :emir_bebek:
Sabah komşu geldi, pc kapanmış gitmiş kendi kendine.. Sonrada kv ile temizliğe giriştik, mutfağı topladım, o da kalanları topladı, dip köşe temizlik yapmış kadar olduk.. bi soluk alıp kendi odama girdim, sildim süpürdüm.. bebişimin çantasını hazırladım, kendi eşyalarımı ayırdım ayrı bi çanta yapıcam, hastaneden çıkıştada portbebe kullanmak istiyorum, onuda yerleştirdim güselse. hepsine birer poşete koydum tozlanmasın diye. benim bi tek gecelik ve hasta bezim eksik, bebişiminde bezi ve kremi.
Sizler napıyosunuz bakimmm :6:
Maasallah kiz. Ne enerji bu sendeki...
Selam kizlar araniza yeni geldim

Hosgeldin :)

canım bende baktım şimdı gecen hata drum ızınde dıye baska dr gıttım onun usg sonucuna baktımda baş 35 bacak 34 dun kendı dr da baş 36 bacak 33 senın dedıgın gıbı cektımı bacaklar gecen hafta 34 bu hafta 33 yanlışlık var ayrıntılı usg de baş 37 bacaklar 35 bucuk oyuzden benı yolladı ya onların makınelerı ve ölçumlerı daha guvenılır dıye

canım 10 gün önce benide kırhan bey aşağıdaki ult.dopp. yollamıştı. rahim uzunluğu için.ordaki ölçüyle dün doktorumun ölçüsü o kadar faklı ki. dedim böle fark olur mu.dedi ölçenden ölçene değişir.

Maasallah kiz. Ne enerji bu sendeki...
dün pert olmusum yorgunluktan jasminim, gece de yorgunluktan adam akıllı uyku uyuyamadım döndüm durdum, sabahta huzursuzlukla uyandım bir de üstüne kayınpederin bazı problemleri eklendi.. Anlıcağın enerjiden çok sinirle alakalı bi durumdu.. önceden de sinirli oldum mu bi hışımla yapardım işimi, şimdi o kadar pratik olamasamda en azından işimi gücümü bitirmiş oldum :9:

hoşbulduk kuzum denk gelemedik bir türlü..benim bebekin keyfi yerinde..pazartesiyi bekliyoruz tosunumla...bende accık stres var bakalım nasıl geçecek ilk muayenemiz....sen nasılsın ne var ne yok...
evet canım sen calısmaya basladın yoruluyorsundur buraya gelmeye fırsat kalmaz ben bıle evde bıraz ıs yapınca surda ıkı tusa basmaya mecalım kalmıyor allah yardımcıs olsun butun calısan annelerın...bızımde keyfı yerınde canım felaket hareketlı erkenmı gelecek yoksa dıye dusnmeden edemıyorum...stres yapma canım hayırlısı buymus ıns doktorunla anlasırsın

Kizlar bu üc cantadan hangisi güzel sizce??

siyahli beyazli olan arabamin cantasi..aslinda bunu almak istiyorum ama kafam karisti yardim edin kizlar sizce hangisi??

bende 3.yu begendım:9:
1. olamadım ya artık bi önemi yok büşracım :27::27::27:
aman sağlıklı ya herkes problem yok darısı başımıza inş. canım
hosgeldın adıge eger sen karar vereceksen sezeryan seklıne epıdural olsun bence o anı yasamalısın bebegını ılk sen gormelısın

Selam kizlar araniza yeni geldim

hosgeldınn canım

Back
X