Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kı dun normale karar vermiştik canım epiduralle normal olucaktım kadın benı ıkna ettı 3 cm acıklıktan sonra hıc bişey hıssetmıceksın dedıı garantı verıyorum dedı yanında olucam o anda dedı sonra kendı dr la konuştuk tamam ee sonra usg ye gırdık çıktık kordon dolanınca 38. haftada bellı olacak 2 hafta sonra hem dr muayene edıcek açıklıpıma hemde kordon durumuna gore bellı olucak ama kordon çözulmezse 9 ekımde sezeryan olucam oda tutmak için gunu aldık ne olur olmaz dıye yanı hiç bir şey belli değil şuan canım
kızlar çantamı aldım nasılll ?
evt cnm normal çanta ben bez çana takamam alırım boş boş kalır evde diye düşündüm buda büyük baya çok hoş hem kışlık kabanımla aynı renk oğluşumla uyum içinde olalım dedik
sıyah beyaz olan canım bence ortadakıde guzel aparatları falan var sonuncu sunu begenmedım![]()
bende almadım oyle canta benımde 2 tane var dur paylaşyım bende
Kizlar bu üc cantadan hangisi güzel sizce??
siyahli beyazli olan arabamin cantasi..aslinda bunu almak istiyorum ama kafam karisti yardim edin kizlar sizce hangisi??
Kizlaar bende bugün doktordaydim alttan muayene etti ebe..bebegimi göremedim ama nstye baglandim hersey yolunda dedi sanci fln yok gelmeye hic niyeti yok kuzumun..olsun hayirlica sagliklica gelsinde bütün yavrularimiz gec olsun bisey olmaz..neyse doktoruma akintimi ve ic camasirimin su gibi oldugunu söyledim bakti su sizintisi yokmus cok sükür ama fitil verdi akintim kokulu fln diye her ihtimale karsi birde demir hapi verdi demir eksikligi varmis bakalim haftaya cuma tekrar gidecegim yine alttan muayene olcam aciklik fln yokmus bu arada
hoşgeldinizzz canm benmm
Siyi geceler hanımlar
Bugün Dr gittik kızımın gelişimi gayet iyiymiş
Suyu da iyiymiş sadece bebişimin eşi yaşlanmaya
Başlamiş galiba normalmiş merak ettim Dr normal
Dedi normal mi kızım 2843 grm olmuş bende 1 haftada
1 kilo almışımböyle giderse 20 kapatacağım
Haftaya tekrar kontrol var artık haftada 1 gideceğim nst ye
Gireceğim.....
Sezinciğim gecmiş olsun CNm ama bence herşey yolunda
Ayrıca neredeyse her bebekte kordon boyunda oluyormuş
Önemli olan ikinci kez dolanmaması CNm Dr bügün kordona
Baktı ve bir kere dolanması normal dedi.
zullucum bravo valla iyi yakaladın bebeğin kendi gelişimini geri kalıyor diye üzülüyordun bak demekki yiyince ebeğin de gelişiyor bundan sonra böyle devam iyi bak minişe o sana emanet unutma
3. resimdeki kulpluyu beğendim![]()
canımcım bebeğinin iyi olmasına sevindim aslında biz acele ediyoruz o zaten gelişimini tamamlayınca gelecek annesi gelişimini tamamlar tamamlamaz seninle olacak merak etme gecikmez bize öyle geliyor sadece![]()
ilk çanta hastaneye gıderken kızımın kıyafetelerını koydum
ilk çanta hastaneye gıderken kızımın kıyafetelerını koydum
yaaa demek sen 3.yü begendin :44: ne yapsam ki bugün siparis vermeyi düsünüyorum canim
evet cok aceleciyiz tatlim haklisin..ama artik kavusmak istiyorum doktorda daha sanci fln yok deyince ne biliyim benimki yerlesti icerde rahat gibi aslinda annesinin yaninda daha rahat olcak kuzum bi dogsaydi ama evet belkide bana öyle geliyordur haftaya artik gelsin istiyorum![]()
çok şık birşey güle güle kullankızlar çantamı aldım nasılll ?
Kizlar bu üc cantadan hangisi güzel sizce??
siyahli beyazli olan arabamin cantasi..aslinda bunu almak istiyorum ama kafam karisti yardim edin kizlar sizce hangisi??
çok güzeller sonuncuyada bayıldımm tam benlik![]()