2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kı dun normale karar vermiştik canım epiduralle normal olucaktım kadın benı ıkna ettı 3 cm acıklıktan sonra hıc bişey hıssetmıceksın dedıı garantı verıyorum dedı yanında olucam o anda dedı sonra kendı dr la konuştuk tamam ee sonra usg ye gırdık çıktık kordon dolanınca 38. haftada bellı olacak 2 hafta sonra hem dr muayene edıcek açıklıpıma hemde kordon durumuna gore bellı olucak ama kordon çözulmezse 9 ekımde sezeryan olucam oda tutmak için gunu aldık ne olur olmaz dıye yanı hiç bir şey belli değil şuan canım

Hmm anladim canim..ne güzel normal dogum icin moral vermis sana insaallah senin icin hayirlisi neyse o olur kuzum

bende almadım oyle canta benımde 2 tane var dur paylaşyım bende

paylaş cnm bakayım bende daha mantıklı geldi bana böyle valla o bez çantalardanda var evde bende spora giderken kullandıklarıma benzio :) onada kendicicişlerimi koymayı düşünüyorum

Kizlaar bende bugün doktordaydim alttan muayene etti ebe..bebegimi göremedim ama nstye baglandim hersey yolunda dedi sanci fln yok gelmeye hic niyeti yok kuzumun..olsun hayirlica sagliklica gelsinde bütün yavrularimiz gec olsun bisey olmaz..neyse doktoruma akintimi ve ic camasirimin su gibi oldugunu söyledim bakti su sizintisi yokmus cok sükür ama fitil verdi akintim kokulu fln diye her ihtimale karsi birde demir hapi verdi demir eksikligi varmis bakalim haftaya cuma tekrar gidecegim yine alttan muayene olcam aciklik fln yokmus bu arada

canımcım bebeğinin iyi olmasına sevindim aslında biz acele ediyoruz o zaten gelişimini tamamlayınca gelecek annesi gelişimini tamamlar tamamlamaz seninle olacak merak etme gecikmez bize öyle geliyor sadece:34:

Siyi geceler hanımlar
Bugün Dr gittik kızımın gelişimi gayet iyiymiş
Suyu da iyiymiş sadece bebişimin eşi yaşlanmaya
Başlamiş galiba normalmiş merak ettim Dr normal
Dedi normal mi kızım 2843 grm olmuş bende 1 haftada
1 kilo almışım:1::1:böyle giderse 20 kapatacağım:1::1:
Haftaya tekrar kontrol var artık haftada 1 gideceğim nst ye
Gireceğim.....

Sezinciğim gecmiş olsun CNm ama bence herşey yolunda
Ayrıca neredeyse her bebekte kordon boyunda oluyormuş
Önemli olan ikinci kez dolanmaması CNm Dr bügün kordona
Baktı ve bir kere dolanması normal dedi.

zullucum bravo valla iyi yakaladın bebeğin kendi gelişimini geri kalıyor diye üzülüyordun bak demekki yiyince ebeğin de gelişiyor bundan sonra böyle devam iyi bak minişe o sana emanet unutma

ilk çanta hastaneye gıderken kızımın kıyafetelerını koydum

Eklentiler

• $IMG_0270.webp
    $IMG_0270.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 33
  • $IMG_0321.webp
    $IMG_0321.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 34
  • $IMG_0325.webp
    $IMG_0325.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 33
  • $IMG_0327.webp
    $IMG_0327.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 31
3. resimdeki kulpluyu beğendim :1:

yaaa demek sen 3.yü begendin :44: ne yapsam ki bugün siparis vermeyi düsünüyorum canim
canımcım bebeğinin iyi olmasına sevindim aslında biz acele ediyoruz o zaten gelişimini tamamlayınca gelecek annesi gelişimini tamamlar tamamlamaz seninle olacak merak etme gecikmez bize öyle geliyor sadece:34:

evet cok aceleciyiz tatlim haklisin..ama artik kavusmak istiyorum doktorda daha sanci fln yok deyince ne biliyim benimki yerlesti icerde rahat gibi aslinda annesinin yaninda daha rahat olcak kuzum bi dogsaydi ama evet belkide bana öyle geliyordur haftaya artik gelsin istiyorum :27:

yaaa demek sen 3.yü begendin :44: ne yapsam ki bugün siparis vermeyi düsünüyorum canim

evet cok aceleciyiz tatlim haklisin..ama artik kavusmak istiyorum doktorda daha sanci fln yok deyince ne biliyim benimki yerlesti icerde rahat gibi aslinda annesinin yaninda daha rahat olcak kuzum bi dogsaydi ama evet belkide bana öyle geliyordur haftaya artik gelsin istiyorum :27:

sen hangisinde rahat hissedersen onu al cnm 3. benim tarzım ondan ben onu beğendim direkt

naber göbekli hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrrr :49:
nasılsınız diye sorucam ama herkesin sıkıntıları hat safhada eminim :1:
kızım 23üne kadar ben illa gelicem demezse sezaryen olucam ama belden aşağı uyuşturma ile dayanabilir miyim o heyecana bilmiyorum :18:

çok güzeller sonuncuyada bayıldımm tam benlik :1:

sonuncuya hastane için kızımın kıyafetlerını yerlestrdım hemde şık dedıgın gıbı kışın paltolarla dirsege takmaya
diğer pembe evde olan bır cantamdı kıza gıder pembe dedım bırde kırmızıyı aldım şuanda sadece esofman takımlarıyla doşaştıgım için ve dogumdan sonrada spor tkaılacagım için bır sure o yuzden spor bişey aldım Allahım kullanmayı nasıp etsin inş.

Back
X