2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
biliyorum canım sağolasın rahatı ıyı demekkı annesi iyi bakıyo içerde onu merak etme vaktı saatı vardır istesende tutamazın içerde cuma canım benımde

Evet demekki icerisi rahat ama annesi cok sabirsizlaniyor artik bi sanci fln hic birsey yok..insaallah cuma hayirli güzel haberler aliriz kuzum üzülme tmm mi

canım hafta ve kılo olaarak 1 hfata önden gıdıyor sadece bacak ve kafa arasında fark 2 hafta ılk olcumde 3 hafta cıktı dr ıskeleet yapısında sorun varmı dıye detaylı ölçum yaptrdı orda normal çıktı ölçumler ama ben bı kere korkmuştum ben 1.60 eşim 1.77 selvı gıbı beklemıyoz da tek sorun olmasın işte bıde kordon dolanmış dıyınce ben çöktum korkuyorum azcık hareket etmese naparz bişey mı oldu diye sezryan mı olucan sen senın ölçumler nasıl

yanı her saatte 10 kere mı sayıcaz canım yanlış mı anladım benımkı çok hareketlı gecen ghafta bı şey yoktu ama durmuyokı bı sağda bı solda haftada yer değiştiriyo en son doladı boynunana işte ama 1 saatte 10 haeket çok bazen uyuyor etıyor hareket ayy dogumuma 3 hafta var kafayı yıcem ben ya

dun konuştum canım epidural yapıcam ordan da randevumuzu aldık

epıduralle spınal farklı dıye bılıyorum ben spınalde belden ıgne vurup uyusturuyorlar epıduralde belden ınce bır hortum takıp agrı oldukca ordan ılac gonderıyorlar.spınalde dogumdan sonra uyusukluk cabuk gecıyor ama epıduralde katater oldugu ıcın dogumdan sonra agrı kesıcı vermeye devam edıyorlar dogrumu bılıyorum acaba ben?sana epıduralı nasıl anlattı dr.sezın?

Insaallah insaallah
Sezinimmm sen sezeryan mi olcan?tarih verdimi?

kı dun normale karar vermiştik canım epiduralle normal olucaktım kadın benı ıkna ettı 3 cm acıklıktan sonra hıc bişey hıssetmıceksın dedıı garantı verıyorum dedı yanında olucam o anda dedı sonra kendı dr la konuştuk tamam ee sonra usg ye gırdık çıktık kordon dolanınca 38. haftada bellı olacak 2 hafta sonra hem dr muayene edıcek açıklıpıma hemde kordon durumuna gore bellı olucak ama kordon çözulmezse 9 ekımde sezeryan olucam oda tutmak için gunu aldık ne olur olmaz dıye yanı hiç bir şey belli değil şuan canım

epidural belden iğne yapılıyoo canım hortum falan yok iğneyı yapıyo odada sonra amelıyathane ye gıdıyosun belden aşaı uyusuk o anda eger tansıyonun oyna yafda heyecan yaparsa 2 dk bebek çıkana kadar o anda 2 dk leyla yapıyomuş kafayı tamamane anneye gore hareket edıyorum dedı ki arkadaşımın doğumunda bulundm bızzat mayısta o 2 dk bebek çıkıyomuş ve o dr ellerını o bebek çıkarkenkı sallamayı hissettrmıyormuş sen ne ıstersen onu yapıcam dedı ister fıkra anlatırım sana ister şarkı soylerız dedı yanı o atmosferı yaşatmam sana dedı özel olarak para oduyorsun bayana bu bayan baya un salmış bırı burdada

kızlar çantamı aldım nasılll ?

Eklentiler

• $14092013438.webp
    58,2 KB · Görüntüleme: 41
hosgeldiniz
bizde geldik bebisler keyifler nasil hatunlar varmi bugun keske dogursam diyen
hoşbulduk kuzum denk gelemedik bir türlü..benim bebekin keyfi yerinde..pazartesiyi bekliyoruz tosunumla...bende accık stres var bakalım nasıl geçecek ilk muayenemiz....sen nasılsın ne var ne yok...

Spinal ve epidural anestezinin farkı nedir?
Spinal ve epidural anestezinin her ikisinde de belden omuriliğe doğru iğne ile ilaç verilir. Yalnız spinal anestezide ilaç omurilik etrafındaki dura zarı geçilerek daha içeriye sıvının içine verilir. Epidural anestezide ise ilaç zarın dışına verilir, zarın arkasındaki sıvıya kadar ilerlenmez. Spinal anestezide etki hemen başlar, epidural anestezide etki 15-20 dakika sonra başlar. Spinal anestezinin etkisi kısa sürer, ilaç bir defada verilir, tekrar ilaç verilerek etki süresi uzatılamaz. Epidural anestezide etki süresi daha uzun sürebilir, tekrar ilaç verilerek anestezi uzatılabilir. Epidural anestezide hastanın belinde takılı bir kateter (ince boru) kalır ve ameliyattan sonra bu kateterden tekrar ilaç verilebilir böylelikle hasta ağrı hissetmez. Spinal anestezide ise anestezinin uygulandığı bel bölgesi hemen kapatılır ve kateter konulmaz. Spinal anestezide ameliyattan sonra başağrısı görülme riski epidural anesteziye göre daha fazladır.

Bel bölgesinde bir enfeksiyon varsa veya hastada kanama-pıhtılaşma bozukluğu varsa spinal ve epidural anestezi uygulanamaz.

Bazen sezaryende hem epidural hem spinal anestezi birlikte uygulanır. Buna kombine epidural spinal anestezi denir. Hangi anestezi uygulamasının sizin için daha uygun olacağına anestezi uzmanınız karar verecektir.

Kizlar bu üc cantadan hangisi güzel sizce??

siyahli beyazli olan arabamin cantasi..aslinda bunu almak istiyorum ama kafam karisti yardim edin kizlar sizce hangisi??

Eklentiler

• $021005000478_wickeltasche-fashion-white-black-2013_abc-design_detail.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 31
  • $201300000423_wickeltasche-abe-black-beige_hauck_detail.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 36
  • $201300000426_wickeltasche-jay-black-grey_hauck_detail.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 30
Kizlar bu üc cantadan hangisi güzel sizce??

siyahli beyazli olan arabamin cantasi..aslinda bunu almak istiyorum ama kafam karisti yardim edin kizlar sizce hangisi??

sıyah beyaz olan canım bence ortadakıde guzel aparatları falan var sonuncu sunu begenmedım

normal çanta almışsın canım sende bebek cantası gıbı deil değil mi

evt cnm normal çanta ben bez çana takamam alırım boş boş kalır evde diye düşündüm buda büyük baya çok hoş hem kışlık kabanımla aynı renk oğluşumla uyum içinde olalım dedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…