2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
o duyguyu bende tadarım inşallah.. demin dikkatimi çekti geçmişi okuyordum inatçıkeçi sen yozgattamısın:) bende yozgattayım

kızlar benimde reglim 3 gün gecikti sanırım ekim annesi olacam bende
ama cesaret edemiyorum test yapmaya çıkmazsa diye
eger hamişsem
11.10. 13 de doğacak bebeğim
beklenmeyen regl tarihim 31 ocaktı hamd olsun olmadı
kızlar test yapsam çıkarmı çok çok çok korkuyorum çıkmaz diye
çinki 2 yıl 4 aydır istiyoruz olmuyordu

e link açılmıyor

kızlar bi cevap verin test yapsam çıkarmı (((((
bizde yozgatta değiliz iş gereği sivastayız

kızlar bi cevap verin test yapsam çıkarmı (((((
bizde yozgatta değiliz iş gereği sivastayız

bende doktora sivasa gelicem anadolu hastanesine.canım geciktiyse adetin çıkar.bak benim adetten 1 gün önce çıkan ve adet günüm çıkan çizgiler

hayırlısı ile allah isteyen herkese nasip etsin....

Amiin ben de 1-2 hafta içinde kesin sonuç almayı bekliyorum.Gögüslerim acıyo idrara sık çıkmaya başladım biraz iştahım açıldı az buçuk yorgunluk var ve bunları 1 hafta önceden hissetmeye başlamam da garip farkındayım adet gecikmesini bekliyorum az kaldı, beklemek hem de şüpheyle çok abartmamaya çalışarak beklemek zor kimseye de söyleyemiyorum ilk bebegimi 6,5 haftalıkken düşük yapmıştım, bakalım nolacak :)

bende doktora sivasa gelicem anadolu hastanesine.canım geciktiyse adetin çıkar.bak benim adetten 1 gün önce çıkan ve adet günüm çıkan çizgiler

hımmmm akdağmadeni sivasa yakın sanırım nasıl küçük biyer diyolar öylemi
ayyy canım inşallah çıkar allah büyük bakalım

hımmmm akdağmadeni sivasa yakın sanırım nasıl küçük biyer diyolar öylemi
ayyy canım inşallah çıkar allah büyük bakalım

amin canım çıkar inşallah benimde eşim sivaslı :) ben çorumluyum yozgat sorgunda öğretmenlk yapıyrm:) benimde bat salı günü

test yaparsan buyuk bi ihtimalle cikarr cnm bnce hemen bi test yap warsa wardir yoksa yoktur ztnn insallah hamissindir hayirlisi olsun

Son düzenleme:
test yaparsan buyuk bi ihtimalle cikarr cnm bnce hemen bi test yap warsa wardir yoksa yoktur ztnn insallah hamissindir hayirlisi olsun

inşallah vardır canım
evde şuan test yok eşim şimdi görevde 10 da gelecek al dedim yok dedi çıkmazsa çok üzülürsün dedi bende lütfen al dedim oda bakarız dedi inşallah alır ve ben yaparım varsa yazarım size
yada sabah ilk idrarlamı yapsam

sabahi beklemene gerek yok cunku adetin gecmis ztn eyer ki hamileysen en kotu ihtimal silik cikarr test sonucunn... ztn silik cikarsa kan tahlili yaptirirsin orda kesin belli olurrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…