2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
sabahi beklemene gerek yok cunku adetin gecmis ztn eyer ki hamileysen en kotu ihtimal silik cikarr test sonucunn... ztn silik cikarsa kan tahlili yaptirirsin orda kesin belli olurrr

hadi hayırlısı artık eşim gelsinde yapayım testi yazarım buraya inşallah olumlu sonuç alırım
allah büyük

mrb kızlar bende yeni katıldım aranıza bende ayın 30 unda öğrendim henüz doktora gitmedim sağlıklı bebekler inşallah

kızlar benim lekelenmem arttı .ne yapıcağımı bilmiyorum.kan degerıme sadece gebe oldugumu ogrenmek ıcın baktırmıstım bır daha hiç baktırmamıstım.sımdı doktora gıdeyımmı ne yapayım?(((((((

bence git canım ihmal etme gebelik var değilmi?

mrb kızlar bende yeni katıldım aranıza bende ayın 30 unda öğrendim henüz doktora gitmedim sağlıklı bebekler inşallah
hayirli olsun cnmm hayirlisiyla kucagin alirsin insallah

bence ihmal etme doktora gorun cnmm

var kımseyı mesgul etmeyım dıe gıtmıyorum ama 1 haftadır devam edıyo bugun de bıraz arttı gıbı lekelenme .benım tek tupum tıkalı ve ıltıhabım kistim vardı 2. rahhım fılmı ıcın gun almıstım ama gebe oldugumu ıgrendım.ve dıs gebelıkten korkuyorum.sımdı de adet agrım basladı

bebeği çok istiyodumm.hamıle oldugumu ogrenınce once kabullenemedım nıyeyse .ama sımdı cok korkuyorum ya ayrılmak ıstemıyorum

cnm neden doktor gitmiyorsun ya allah korusun bi se olmussa bebegini dusun ve ilk firsatta bi doktora git ihmal etme

sen yat dinlen ama hiç ihmal etme en kısa sürede bi görün güzel haberlerin olur inşallah .çok kötü durumlar bende geçtiğimz martta 8 haftalık kalp atışı oladığı için aldırdım allahım isteyen herkese sağlıklı hayırlı bebekler inşallah. umutlarımızı boşa çıkarmasın rabbim.

kızlar malesef ((
test karşımda ve negatif...
şimdi ne yapmalıyım çok umutluydum çıkar diye
ama yok işte....

kızlar malesef ((
test karşımda ve negatif...
şimdi ne yapmalıyım çok umutluydum çıkar diye
ama yok işte....

cnm kismet degilmis hic uzulme demin sordum cwp wermedin normalde adetin duzenli mi ? ve bundan sonra yapacaginn seyy gelecek ay icin hazirlanmak 2 gunde bir iliskiye girin ve iliskiden sonra ayaga kesinlikle kalkma ayaklarini duwara yasla kalcanin altina yastik koy ve bacaklarini ac yorulana kadar boyle kal yorulduktan sonra ayaklarini indir kalcanin altindaki yastik kalsinn ve o pozisyonda uyu en az 4 saat oyle kal insallah gelecek ay bebisin gelirde yuzunu guldurur

merhaba arkadaşlar, arada uğruyorum konuya, belirsizlikten dolayı birşey yazasım gelmiyor.
pazartesi kan tahlili yaptıracağım. belki aranıza katılırım...

şimdiden pozitif sonuç alanlara hayırlı olsun, diyeyim. Allah bağışlasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…