sabahi beklemene gerek yok cunku adetin gecmis ztn eyer ki hamileysen en kotu ihtimal silik cikarr test sonucunn... ztn silik cikarsa kan tahlili yaptirirsin orda kesin belli olurrr
hadi hayırlısı artık eşim gelsinde yapayım testi yazarım buraya inşallah olumlu sonuç alırım
allah büyük
kızlar benim lekelenmem arttı .ne yapıcağımı bilmiyorum.kan degerıme sadece gebe oldugumu ogrenmek ıcın baktırmıstım bır daha hiç baktırmamıstım.sımdı doktora gıdeyımmı ne yapayım?(((((((
hayirli olsun cnmm hayirlisiyla kucagin alirsin insallahmrb kızlar bende yeni katıldım aranıza bende ayın 30 unda öğrendim henüz doktora gitmedim sağlıklı bebekler inşallah
kızlar benim lekelenmem arttı .ne yapıcağımı bilmiyorum.kan degerıme sadece gebe oldugumu ogrenmek ıcın baktırmıstım bır daha hiç baktırmamıstım.sımdı doktora gıdeyımmı ne yapayım?(((((((
hadi hayırlısı artık eşim gelsinde yapayım testi yazarım buraya inşallah olumlu sonuç alırım
allah büyük
var kımseyı mesgul etmeyım dıe gıtmıyorum ama 1 haftadır devam edıyo bugun de bıraz arttı gıbı lekelenme .benım tek tupum tıkalı ve ıltıhabım kistim vardı 2. rahhım fılmı ıcın gun almıstım ama gebe oldugumu ıgrendım.ve dıs gebelıkten korkuyorum.sımdı de adet agrım basladı
var kımseyı mesgul etmeyım dıe gıtmıyorum ama 1 haftadır devam edıyo bugun de bıraz arttı gıbı lekelenme .benım tek tupum tıkalı ve ıltıhabım kistim vardı 2. rahhım fılmı ıcın gun almıstım ama gebe oldugumu ıgrendım.ve dıs gebelıkten korkuyorum.sımdı de adet agrım basladı
eşim trafik polisi.ben şimdilik çalışmıyorum.
eşim 11 de gelcek lekelenme ve agrı devam ederse doktora gıdıcem bu gece
eşim 11 de gelcek lekelenme ve agrı devam ederse doktora gıdıcem bu gece
kızlar malesef((
test karşımda ve negatif...
şimdi ne yapmalıyım çok umutluydum çıkar diye
ama yok işte....
benim eşimde polis ama karakolda