cnm kese kaçıncı haftada gözüküyor bana 3 haftalık daha dedi kesesi gözüktü ama beni çok sıkıştırdı idrara bende şaşırdım 14 şubata gün verdi o zamana belki kalp atışlarını duyarız dedi..bana tuhaf geldi o zaman ben 5 haftaşık felanım galiba...kafam çok karışık ya siz hiöç yoktan sat tarihine göre hesap yapıyorsunuz benim sat tarihim 3 aralık ve o zamana hesaplarsam 9 haftalık hamile gözüküyorum...
canım bende daha gitmedm doktora.haftaya gidicem inşallah.
Hayırlı haberlerle gelirsin inş. şuan ilaç kullanıyormusun
kahve rengi bulanık akıntım geliyo yaaaçok korkuyorum pazartesi gidicem ama inş. kötü bişi olmuyodurr ((
bi çok kişi böyle akıntısı olduğunu yazdı korkma canım.bazılarında olabiliyo.yat dinlen.kana dönmedikçe sorun yok.
cnm kese kaçıncı haftada gözüküyor bana 3 haftalık daha dedi kesesi gözüktü ama beni çok sıkıştırdı idrara bende şaşırdım 14 şubata gün verdi o zamana belki kalp atışlarını duyarız dedi..bana tuhaf geldi o zaman ben 5 haftaşık felanım galiba...kafam çok karışık ya siz hiöç yoktan sat tarihine göre hesap yapıyorsunuz benim sat tarihim 3 aralık ve o zamana hesaplarsam 9 haftalık hamile gözüküyorum...
çok şükür cnm inş sağlıkla ilerler gebeliklerimiz ben daha doktora gitmedim o yüzden hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi bide başka hiç bi belirti yok regl sancısından başka sizde bulantı falan varmı bnm oğluştada bulantı hiç olmamıştı ama ne biliim insan bişiler istiyohani belli edici
inş tuana hoş geldin sende topiğimize hayırlı bi 9 ay ve sonrası geçiririz inş:)
yaşasın ekim anneleri çogalıyooooooooo
kızlar inşallah hep beraber çok güzel bi 9 ay geçiririz sag salim meleklerimizi kucaklarımıza alırızRabbim meleklerimizi korusun tüm isteyenlerede bu duyguyu yaşamayı nasip etsin İnşallah daha doktora gtmedigim ve daha bulantı vb seyler yasamadıgım için şaka gibi geliyo hamile olmam ama yinede hergün sütümü ve folik asiti içmeyi ihmal etmiyorum sizinde örendikten sonra hergün düzenli yaptıgınız bişey varmı bilmedigimiz yapmamız gereken paylaşırsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?