2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
anladım canım.ne zamandır bebek istiyosunuz?yaşın kaç bu arada?

23 yaşındayım 2 buçuk yıldır istiyoruz ve hiç hamile kalamadım daha
evet adetlerim çok düzenlidir 28 günde bir olur
hala regl olmadımki canım sen beni hemen iptal ettin bakalım biraz daha bekleyecem olmazsa dr a giderim ama tavsiyelerin için çok teşekkür ederim

arkadaşlar birşey soracağım benim çok gazım oluyor sizinde var mı ne yapacağım buna çare yok mu

sivas anadolu hastanesinde nadir bey var ben ona gittim adet düzensizliğim vardı.hamileliğim boyunca da ona gidicem çok başarılı bir doktor tavsiye ederim sana.kasımda gittim 1 kez adam beni hemen tedavi etti şubata kadar hamile kalmazsan gel dedi.Allaha şükür ocakta hamile kaldım şimdi şubatta bebişimle gidicem.ben 1 yıldır istiyodum.ama geçen sene şubatta kürtajım oldu.temmuz da da kimyasal gebelik oldu düşük yaptım.bu 3. oluyo yani.

inatçıkeçi sana bakıyorum yoksun diğer sayfaya geçiyorsun ben ona geçiyorm sen buna geçiyorsun

evet 11 şubatta gel dedi bende bir düşük yaptım ben jel kullanıyorum sen birşey kullanıyor musun

o jel de beni şişiriyor gaz yapıyor okullara az kaldı o zaman ne yapacağım bilmiyorm arada çok sancım oluyor

hayırlı geceler arkadaşlar
dadşım gaz olayı bendede aynı
bebişelr ii olsunlar sağlıklı olsunlarda ben belirti olsun istiyorum açıkçası :)hamile olduğumuzu anlayalım tabi sağlıklı bi şekilde inşşş

evet 11 şubatta gel dedi bende bir düşük yaptım ben jel kullanıyorum sen birşey kullanıyor musun

ben sadece folik asit hapı kullanıyorum.daha doktora gitmedim ama çarşamba gitmeyi düşünüyorum.senin tahmini doğum tarihin ne.benden önce misin sonra mı?

nurberra dediğinde haklısın ama gaz da çıkarması zor oluyor gezmeye gidemiyorm bu yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…