- 21 Ocak 2013
- 113
- 0
ben de kuran okumaya çalışıyorum hayırlı güzel evlat olsun diye.. bunları buldum mesela..
Sürekli abdestli olmaya çalışın..
Meryem suresi-----kolay hamilelik ve doğum için
Yusuf suresi-----güzel yüz için
İnsan ve İbrahim suresi ---güzel ahlak için
Yasin suresi---- sulu ve sağlam bir nara 40 defa yasin süresini oku. bir anda okumayabilirsin. mesela kaç günde 1 haftada oku. hatta eşin de okuyabilir. sonra o narı ye. rivayetlerde 40 gün ve 40 kez yapılan ameller faziletlidir. unutma 9 ay boyunca yapacaksın bunları.
Kaf suresi ----- çocuğun mücahid olması için
Enbiya suresi----gebelikte 71 defa
Al-i İmran suresi
İnşirah suresi-----kolay doğum için
en az 40 gece namazı kıl
40 Cuma Cuma guslü al
hergün sabah namazından sonra 50 defa ihlâs süresini oku.
hergün sabah namazından sonra 50 defa kadir süresini oku.
namazlardan sonra 70 defa estağfirullahe ve etube ileyh de ve tövbe et.
40gün boyunca aç karnına kuru üzüm ye. hergün 21 adet kuru üzüm ve her kuru üzüm yerken besmele çek. yani 21 kuru üzüme 21 besmele.
Armut, nar, incir, kavun
bunlar cok faydalı cok güzel bilgiler canım benm paylaştıgın için cok saol mutlaka yapmaya çalışıcam herşey duayla Rabbim korusunn meleklerimizi
maaşallah nekadar artmış ekim 2013 anneler Rabbim hepimiz sağlıkla tamamına erdirsin diyorum
arkadaşlar bende dün doktora gittim çok şükür keseyi gördük :)ama bebiş görünmedi kese henüz çok küçük oyüzden bebk görünmüyo dedi doktorum inş haftaya cuma görebiliriz hayırlısıyla buarada bende hiç bulantı falan yok ya normalmi kızlar sizler neler hissediyosunuz
bendede hiçbişey yok arkadaşımın günü gelmeden başlamıştı bulantıları kız 3 ay neler çekti anlatamam soldu kilo verdi şimdi 6 aylık toparladı çok şükür inşallah bizler öle olmayız çok zor