2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Canım sen nerdeydin?

ben bebekken incilisini sevmiştim o yüzden onu aldım büyüyünce büyük takıma kılıf diktireceğimm çiçekli böcüklü

saol kuzum teşekkür ederizz :

Canım ben istanbul sarachaneden aldım. ama ınetrenette bebefix dıye bır sıtede var orda da satılıyor aynısından.sen nerde oturuyosun ?

saolun kızlar ben bi bakayım netten. ben hafta içi burdur da hafta sonu antalya da yaşıyorum:) e hafta sonları bakabiliyorum sadece. ben haftasonu eşimede göstereyim bunu.

kızlar yaa şu ağda işini naptınız kuaföre gitmeye başlayan var mı ben mecburen gidicem çünkü hiç göremez oldum önümü ama çok utanıyorum daha önce hiç gitmedim napcam yaa:96::96:

canım ben zaten hamile kalmadan önce de gitmeye başlamıştım kendim yapınca çok zaman alıyodu kızlar ilk seferler utanıyosunuz ama inanılmaz rahatlık ya 20 dakıkada her yerimi alıyo kadın var ya o kadr rahatlık kı bi kere git zaten rahatlığına alışınca hep gitmak isteyeceksin benden tavsiye tabi steril ve en azından tavsiye ile gideceğin bi yer olmalı tatlım :)

ben bebekken incilisini sevmiştim o yüzden onu aldım büyüyünce büyük takıma kılıf diktireceğimm çiçekli böcüklü

saol kuzum teşekkür ederizz :

Canım ben şimdiden bi tane kılıf dıktırmeyı dusunuyorum hem degısık olarakta kullanırım hemde bu bebişlerin işi belli olmaz ansızın batırabılırler :)

ayy yok zaten ben asla jilet kullanmam eşime de yaptırmam canım başka yol klamıyo mecburen gitcem artık:26:
Vallah canım ben mecburen jilet kullandım. Ama ileride agdaciya giderim.
kızLar nasLsnz??
dogumLarı ruyada gormeye basLadınz mı??
benimkiLer kabus gbi off yakLastıkca ınsan urkuor

Bende bugun oglusumu gördüm rüyamda. Pış pış yapıyordum ona :)

teşekkür ederim kuzum ya rahatladım biraz valla

saolun kızlar ben bi bakayım netten. ben hafta içi burdur da hafta sonu antalya da yaşıyorum:) e hafta sonları bakabiliyorum sadece. ben haftasonu eşimede göstereyim bunu.

Canım baby techın nerdeyse her yerde anlaşmalı oldukları magazalar varmıs. istersen bi fabrıkayı ara sor antalya yada burdurdada mutlaka vardır. fabrıkası ızmırde zaten. hem gorerek almak daha bı baska oluyo...

Evet canim dogurttun beni hemen vallahi yine türkiye buraya göre cok cabuk dogurtuyor burasi asla herzaman normal diye tam zamaninda diye diretiyor tabiiki bi problem olmadigi sürece ama sezinimm bende cok merak ediyorum ne zaman gelecekler diyee ayy hayirlica alsaydik kucaklarimiza
Canım sen nerdeydin?

Ben almanyadayim tatlim

NACISS buarada güle güle kullanin cok güzel bir besik gercekten bebisin icinde güle güle büyüsün insaallah Canim

kızlar baktım ben baby tech beşiklerine. çok değişik boyları var. 70*110 , 60*120 , 50*90 falan dio. siz hangi boyunu aldınız? neye göre aldınız? ben gerçeğini göremediğimden ebatlarını canlandıramadım gözümde. ben istiyorum ki biraz büyüyüncede yatabilsin....

ayyy kızlar ne gecmsıtı ya ıkı saat bıraktım sızı ucmusunuz yoruldum okumasam dıyorum ama okumadanda duramıyorum merak edıyorum
canlarr ben artık esıme sarılamıyorumm ya aramzıda yasstık varmıs gıbı oluyorr

SEZINIM vallahi dogurttun beni hemen canimcim evet türkiye tabiiki de buraya göre daha cabuk dogurtuyor bura diretiyor bir problem yoksa mutlaka zamaninda hatta gecedebilir normal dogum.ama bende cok merak ediyorum ne zaman gelecek bizim kuzular diye hayirlica sagliklica gelsinlerde gerisi bos

JASEMINcim ben almanyada yasiyorum

60*120 aldım canım ben odam küçük o yüzden 70*130 almadım ama bunda bile 3-4 yaşına kadar yatabilir dedi satanlar bide 10cm çok farketmez diye düşünmüştüm

Canım ideal boy 60*120 ymiş. bizim beşik 60*120.50*90 cok cok kucuk onuda gordum.

60*120 aldım canım ben odam küçük o yüzden 70*130 almadım ama bunda bile 3-4 yaşına kadar yatabilir dedi satanlar bide 10cm çok farketmez diye düşünmüştüm

BEŞİK KONUSUNDA BEN DE ÇOK KARARSIZIM YA...MOBILYAMI OLSUN, PARK YATK MI NE BİLEYIMMMM POFFF :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…