çok güzel canım Rabbim sağlıklı güzel günlerde kullanmayı nasip etsinkızlar c.tesi gunu bebişimin beşiği geldi kurduk cok güzel oldu. bide doguma 1 ay kala falan kurarız dıyorduk gelınce esımle dayanamadık kurduk valla hemen yesrleştirdik yerine ...
Eki Görüntüle 755810 Eki Görüntüle 755811
Masaallah masaallah teyzesideniycem ayrani canim sagol
Sezinimmm evet oglusumun kilosu iyi galiba hicte bilmiyorum bu haftalarda nasil olur diye..vallahi burda öyle dinlettiler bende bilmiyorum hem sanci hemde kalo atisi artik her gittigimde duyacakmisim herhalde siz nst diyorsunuz.bende diyorum geycandan heralde bi an öyle tuhaf oldum kuzum ama hic zabnetmiyorum erken doguracagimi gecbile olabilir burda öyle hemen sezeryan fln yana suni sanci yok son ana kadar bekletiyorlar..bakalim hayirlisi sezinim ama erken dogurursamsenden bilirim :) haa bide oglusumun kafasi asagidaymis iyi dedi doktor bilmiyorum tabii insaallah iyidir
Cok sagol canim ac degildim birden düstü ama suan cok daha iyiyim
kızlar c.tesi gunu bebişimin beşiği geldi kurduk cok güzel oldu. bide doguma 1 ay kala falan kurarız dıyorduk gelınce esımle dayanamadık kurduk valla hemen yesrleştirdik yerine ...
cok saol canım benim. evet geldi c.tesi gunu ve hemen kurdukcanım ayıcıklı olan takımı ıstedık biz o geldi. daha once baktıgım magazada dantelli incili takım vardı ama ayıcıklı daha cok hosuma gıttı ondan ıstedım...
şimdi hatırladımmm hatta ben sana sormuştum sonra bursadan araştırdım buldum
güle güle kullansınlar hepsi darısı başımıza bu gidişle biz bebeği yatağımıza alıcaz babasını yollucaz odanın dışına
Canım ben istanbul sarachaneden aldım. ama ınetrenette bebefix dıye bır sıtede var orda da satılıyor aynısından.sen nerde oturuyosun ?
kızlar yaa şu ağda işini naptınız kuaföre gitmeye başlayan var mı ben mecburen gidicem çünkü hiç göremez oldum önümüama çok utanıyorum daha önce hiç gitmedim napcam yaa:96::96:
kızlar c.tesi gunu bebişimin beşiği geldi kurduk cok güzel oldu. bide doguma 1 ay kala falan kurarız dıyorduk gelınce esımle dayanamadık kurduk valla hemen yesrleştirdik yerine ...
ben bebekken incilisini sevmiştim o yüzden onu aldım büyüyünce büyük takıma kılıf diktireceğimm çiçekli böcüklü
saol kuzum teşekkür ederizz :
Vallah canım ben mecburen jilet kullandım. Ama ileride agdaciya giderim.ayy yok zaten ben asla jilet kullanmam eşime de yaptırmam canımbaşka yol klamıyo mecburen gitcem artık:26:
kızLar nasLsnz??
dogumLarı ruyada gormeye basLadınz mı??
benimkiLer kabus gbi off yakLastıkca ınsan urkuor
teşekkür ederim kuzum ya rahatladım biraz vallacanım ben zaten hamile kalmadan önce de gitmeye başlamıştım kendim yapınca çok zaman alıyodu kızlar ilk seferler utanıyosunuz ama inanılmaz rahatlık ya 20 dakıkada her yerimi alıyo kadın var ya o kadr rahatlık kı bi kere git zaten rahatlığına alışınca hep gitmak isteyeceksin benden tavsiye tabi steril ve en azından tavsiye ile gideceğin bi yer olmalı tatlım :)
saolun kızlar ben bi bakayım netten. ben hafta içi burdur da hafta sonu antalya da yaşıyorum:) e hafta sonları bakabiliyorum sadece. ben haftasonu eşimede göstereyim bunu.
cancazım doğru ya orası turkıyemıbenım sezeryan olursa 9 ekımde olacakta bende 3 ,5 gun erken olsun bıran once olsun ıstedıgımden senıde hemen eylulde doğurttum burdada yasak falan geldı ama herkes kılıfına uyduruyomuş sen karar verıyosun zamanını bakalım bızım minnoşlar nezaman gelıcekler
Canım sen nerdeydin?
Canım ben şimdiden bi tane kılıf dıktırmeyı dusunuyorum hem degısık olarakta kullanırım hemde bu bebişlerin işi belli olmaz ansızın batırabılırler :)
kızlar baktım ben baby tech beşiklerine. çok değişik boyları var. 70*110 , 60*120 , 50*90 falan dio. siz hangi boyunu aldınız? neye göre aldınız? ben gerçeğini göremediğimden ebatlarını canlandıramadım gözümde. ben istiyorum ki biraz büyüyüncede yatabilsin....
kızlar baktım ben baby tech beşiklerine. çok değişik boyları var. 70*110 , 60*120 , 50*90 falan dio. siz hangi boyunu aldınız? neye göre aldınız? ben gerçeğini göremediğimden ebatlarını canlandıramadım gözümde. ben istiyorum ki biraz büyüyüncede yatabilsin....
Bende bugun oglusumu gördüm rüyamda. Pış pış yapıyordum ona :)
60*120 aldım canım ben odam küçük o yüzden 70*130 almadım ama bunda bile 3-4 yaşına kadar yatabilir dedi satanlar bide 10cm çok farketmez diye düşünmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?