bu ay gidicem canım mecburen:26:Ben normalde ayda bir kez gıdıyorum canım ağdaya fakat hamiş kaldıktan sonra bır kaç aydır gıtmıyorum tekrardan gıdıcem çok rahat oluyor kendım yapınca yoruluyorum ister istemez =) Sen de bir dene istersen .
öyle de denedim canım olmuyo kiben ayna karşısında yapmaya başladım
En güzelini yapmışsınız canım hayırlı olsun
Bebişimizin doğacagı muhtemel tarıhler aynıymıs senin sat ne zamandı cnm?
Kızlarrr biz kaçtık eşim geliyomuş...kuzuma minnakıma beşiğini falan almaya gitcez...
kızlar yaa şu ağda işini naptınız kuaföre gitmeye başlayan var mı ben mecburen gidicem çünkü hiç göremez oldum önümüama çok utanıyorum daha önce hiç gitmedim napcam yaa:96::96:
teşekkurler canım daha ıyısı senın bebişinin olsun.Sat 10 ocak ...
ne güzel canım kendin yapmak en iyisi ama ben yapamıyorum arrtık çok zor oluyodün yaptım canım şuan goruyorum ama 1 saatte falan yaptım yapamıyordum bende zorlanıyordum sesu ılık ağda kullanıyordum sonra o eskı camsakızı ağdalar vardır ya ondan aldım onu denıyeyım dedım çunku sesu kağıdı yapıştır tam goremıynce nereye yapısyo kagıdı bulucanda ckıcen olmadı bıturlu ama bu ağdada pek rahat ettım koy cek ohhhhhh missss ben gıdemem kuafore şuana kadar hep kendım yaptım ben oyle makıne ve jılet falanda hıç kullanmadım bakalım 8. ay v e9. ay neyı goserır aynayla yaparım dıyorum gormeye gerek yok zaten al yapıştır cek
kızlar c.tesi gunu bebişimin beşiği geldi kurduk cok güzel oldu. bide doguma 1 ay kala falan kurarız dıyorduk gelınce esımle dayanamadık kurduk valla hemen yesrleştirdik yerine ...
Eki Görüntüle 755810 Eki Görüntüle 755811
kızlar c.tesi gunu bebişimin beşiği geldi kurduk cok güzel oldu. bide doguma 1 ay kala falan kurarız dıyorduk gelınce esımle dayanamadık kurduk valla hemen yesrleştirdik yerine ...
ayy yok zaten ben asla jilet kullanmam eşime de yaptırmam canımVallah canım bende daha gitmedim. Jiletle yapıyorum. Gecen eşimle konuşurken istersen ben yaparım sana jiletle dedi :)
Ay yok kocacigim olmaz öyle dedim. Ay adam nasıl yapsın yahu. Canım benim.
güle güle kullansın canım.
baby tech bu biliyorum :)
canım kaça aldınız bi de iki şekilde mi kullanılıyo
naciişciğimm gelmiş beşiğin gözün aydın çok sevindimmm güle güle kullan hangi takım geldi içinde kahveli olan mı dantelli olan mı bizimkide kurulu duruyor evimizin ortasındaa
canım boyle uzadıkca konu daha buyur hem sen barısmayacaksınkı sıkıntı anlatacaksın bende esımden sıkayet edınce bana dıyor hıc sen benı begenmedınkı ben sana hıc yaranamdım dıyor cunku onlarla bızım bakıs acımız cok farklı bız daha ayrıntıcıyız onlar yuzeysel kendı uzme sen tatlı bebısınıde tabıkı yeterı kadar sıkıntın boyle seylerıde dert etme kendıne bebısınızı dusunun en azındagunaydınnn annısler bebıslerr ıyı haftalar hepınıze
canım bunlar senın tercıhıne kalmıs ben hastanaye cok bısı yapmayacam cıkolata veya tatlı ıkram ederım serbet sekerler evde ıkram edıcem hamur ısı felan evde mevllutten sonra ıkram edılebılır servıs yaparsın kalabalıkmı olucak kımlerı cagırıcan ona gore yapasın hazırlıklarını
ne bıleyım kuzucuk hala devam edıyo korkarımkı geziparkı gibiuzayıp gidicek demekki canım bır kere olsaydı yapardım dedıgın gıbı her hafta aynı şeyleri yaşayınca kendım ettım kendım sıkıntıyı yarattım kendım giidip barışcam gibi olucak sanki çunku eşime kalsa o etrafımda pervane ben onun kıymetını bilmıyorum oda oyle bende böyleeee ama artık yapayalnızım iyice gunduzler zaten oyle akşalarda konuşmayınca garipsiyor insan sen nasılsın bakaım 2 gundur bende adet agrısı gıbı agrılar var bacaklarımda belımde
ben ıyıyım canım ara ara bı yerlerden sancı gırıyor ama hemen gecıyor canım o bende de oluyor hamıle kalmadan oncekı adet tarıhlerımde oluyor genellıkle
şimdi hatırladımmm hatta ben sana sormuştum sonra bursadan araştırdım buldumdünürüm damadında bu beşikte yatacak bizde bundan aldıkkk
cok saol canım benim. evet geldi c.tesi gunu ve hemen kurdukcanım ayıcıklı olan takımı ıstedık biz o geldi. daha once baktıgım magazada dantelli incili takım vardı ama ayıcıklı daha cok hosuma gıttı ondan ıstedım...
ayy ben bunu çok beğendiiimmm. oyun parkı niyetine hemde çok şııkkkk. güle güle sağlıklı günlerde kullan inş canm....
canım şu linkte varinternetten mi aldınızzzz?? hangi siteden? incilisi mi vardıııı? inciyede bayılırım. ay benim çok hoşuma gitti bu yatak. nerden aldınız? bende bi baksaamm..
internetten mi aldınızzzz?? hangi siteden? incilisi mi vardıııı? inciyede bayılırım. ay benim çok hoşuma gitti bu yatak. nerden aldınız? bende bi baksaamm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?