2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
BEŞİK KONUSUNDA BEN DE ÇOK KARARSIZIM YA...MOBILYAMI OLSUN, PARK YATK MI NE BİLEYIMMMM POFFF :s

valla mobilya beşikleri görünce park yataklar içime sinmedi canım çünkü ben hemen odada yapamıcam oğluma o yüzden park yarak özelliklerinde mobilya yatak aldık fiyat farkıda çok uçuk değildi yani benim istediğim park yatakla mobilya beşik arasında

selam hatunlar nabersiniz valla geçmişi okim dedim ama baktımki ben girmeyeli sayfalar uçmuş gitmiş dün sınavım vardı giremedim bugünde evimi temizledim baya yoruldum yaa yarın doktora gidicem şeker yükleme testim var umarım şeker çıkmaz ve de bakalım bebişimiz kaç gr olmuş ne kadar büyümüş :49::49::49:

kızlar baktım ben baby tech beşiklerine. çok değişik boyları var. 70*110 , 60*120 , 50*90 falan dio. siz hangi boyunu aldınız? neye göre aldınız? ben gerçeğini göremediğimden ebatlarını canlandıramadım gözümde. ben istiyorum ki biraz büyüyüncede yatabilsin....

canım en ideali 60-120 olanı diyorlar ben daha almadım ama 60-120 olanından alıcam 50-90 olan çok küçük

ayyy kızlar ne gecmsıtı ya ıkı saat bıraktım sızı ucmusunuz yoruldum okumasam dıyorum ama okumadanda duramıyorum merak edıyorum :1:
canlarr ben artık esıme sarılamıyorumm ya aramzıda yasstık varmıs gıbı oluyorr:1::52:
Aynı sorun bizde de var canım yalnız değilsin bu konuda :49::49::49:
onun da göbeği olsa hiç kavuşamıcaz :1::1:

60*120 aldım canım ben odam küçük o yüzden 70*130 almadım ama bunda bile 3-4 yaşına kadar yatabilir dedi satanlar bide 10cm çok farketmez diye düşünmüştüm

Canım ideal boy 60*120 ymiş. bizim beşik 60*120.50*90 cok cok kucuk onuda gordum.

benim odamda çok büyük değil canm. işte bende şöle 3-4 yaşına kadar kullanabileyim istiyorm. bakarsın kızım çok çiti piti olur 5-6ya kadar kullanırız:)

BEŞİK KONUSUNDA BEN DE ÇOK KARARSIZIM YA...MOBILYAMI OLSUN, PARK YATK MI NE BİLEYIMMMM POFFF :s

canm bende park yatak almayı düşünüyodum pratik falan diie ama bu beşiği çok beğendim. hem şık hemde pratik.

selam hatunlar nabersiniz valla geçmişi okim dedim ama baktımki ben girmeyeli sayfalar uçmuş gitmiş dün sınavım vardı giremedim bugünde evimi temizledim baya yoruldum yaa yarın doktora gidicem şeker yükleme testim var umarım şeker çıkmaz ve de bakalım bebişimiz kaç gr olmuş ne kadar büyümüş :49::49::49:

canım en ideali 60-120 olanı diyorlar ben daha almadım ama 60-120 olanından alıcam 50-90 olan çok küçük

evet evet ben bu hafta sonu çıkayım bari. saolun kızlar yorumlar için gebel 60*120 dio. ay bide baktığım yerlerde incilisi falan olurda görürüm inş.
bide siz bunu yatak odanıza koyarsınız ilk başta demi?

SEZINIM vallahi dogurttun beni hemen canimcim :1: evet türkiye tabiiki de buraya göre daha cabuk dogurtuyor bura diretiyor bir problem yoksa mutlaka zamaninda hatta gecedebilir normal dogum.ama bende cok merak ediyorum ne zaman gelecek bizim kuzular diye :16: hayirlica sagliklica gelsinlerde gerisi bos

JASEMINcim ben almanyada yasiyorum

Bilirim Almanya'yı. Bende orda doğup büyüdüm :)

.

Neden girmedin sınava canım. Basvurmamismiydin
kıss bende sarılamıyommm:1::1:

Bizim de oğlumuz araya giriyor :)

benim odamda çok büyük değil canm. işte bende şöle 3-4 yaşına kadar kullanabileyim istiyorm. bakarsın kızım çok çiti piti olur 5-6ya kadar kullanırız:)

canm bende park yatak almayı düşünüyodum pratik falan diie ama bu beşiği çok beğendim. hem şık hemde pratik.

evet evet ben bu hafta sonu çıkayım bari. saolun kızlar yorumlar için gebel 60*120 dio. ay bide baktığım yerlerde incilisi falan olurda görürüm inş.
bide siz bunu yatak odanıza koyarsınız ilk başta demi?

yani evet ben ilk başta odama koyucam gece filan emzirmek için başka odaya gitmek zor olur o yüden ilk etapta odama koyucam sonra yazı odasını ayırırım

en iyi yöntem eşinize arkanızı dönmeniz o size sarılsın çok rahat oluyo hem de ayrılmamış oluyoz oğluşum da biz de rahat ediyoz :9::9::69::81::89:

walla oda sarılsa bende sarılsam yatınca rahat edemıyorum esım bı tarafa yatıyor ben bı tarafa aslında ayrı yatacam ama uzuluyorum esıme adamcagız barı yatagında yatsın dıyorum:49:

baya buyutmusuzz göbüşleriii kızlarr :1: benım esımdede var bıraz gobekk kavusamuyoz bız adıgecım :1:
odaha zor işte benim adam hiççççççççç göbekli olmucağı için sıkıntı yok :1:

en iyi yöntem eşinize arkanızı dönmeniz o size sarılsın çok rahat oluyo hem de ayrılmamış oluyoz oğluşum da biz de rahat ediyoz :9::9::69::81::89:

öyle olur canım
ben ayakta sarılmayı kastetmiştim sebii :1::1: hoşgeldinnnn diye sarılıyorum geldiğinde ama kavuşamıyoruz :1:

öyle olur canım
ben ayakta sarılmayı kastetmiştim sebii :1::1: hoşgeldinnnn diye sarılıyorum geldiğinde ama kavuşamıyoruz :1:
ben onda da yetişemiyom ki kuzum onda da hafif göbüş olduğu için üçgen şeklini alıyoruz sarılırken:9:

öyle olur canım
esım benle yarısıyor canım bakalım kım galıp gelecek :1:
walla ayaktada sarılamıyorum yatıncada gectı o işler bızden artık :49:

Son düzenleme:
Ben kocama yan dönerek sarılıyorum artık,çok komik oluyor ama dokunmadan edemem ona:1::54: Son ay nasıl olacağız bilemiyorum,yürüyen toplar :1: Kocişim çok halsiz düşmüş geldi uyuyor şimdi,onun için kolaylık ver diye dua ediyorum..

Ben kocama yan dönerek sarılıyorum artık,çok komik oluyor ama dokunmadan edemem ona:1::54: Son ay nasıl olacağız bilemiyorum,yürüyen toplar :1: Kocişim çok halsiz düşmüş geldi uyuyor şimdi,onun için kolaylık ver diye dua ediyorum..

be n kocama sarılmayalı çooooooooooook olduu :19::19: zaten uyurken asla ona dokunulsun istemez ayagımız bıle değmicek uyuyamıyo adam zaten şimdide sanırım hepten soğudu bende hayırlısı ,kızıma sarılıyom bende :16::16::16:

ben onda da yetişemiyom ki kuzum onda da hafif göbüş olduğu için üçgen şeklini alıyoruz sarılırken:9:
:1::1::1: sen sırtını dönmeye devm ediceksin o zaman sebicim yapcak bişey yok :1:

esım benle yarısıyor canım bakalım kım galıp gelecek :1:
walla ayaktada sarılamıyorum yatıncada gectı o işler bızden artık :49:

sormaaaa canım yaa ama benim ki kilo almak bi yana daha da zayıflamasın ramazanda diye gözünün içine bakıyorum :1:

ramazan topu gibi de patlıycaz sonra :1: ama bizim top ramazan bayramında değil kurban bayramından önce patlıcak kısmetse :1:

Back
X