koptum gülmekten, bende bi hareket hissediyorum ama onu adlandıramıyodum bi türlü ayağa kalkıyo tam uydu gitgide kuvvetleniyolar canım, en son doktora gidişinden sonra 1 ay gittiğimizde 2 ye katlayacak kiloları düşün yani her hafta 3 aşağı 5 yukarı 500gr alıyolar artık normal olarak ve buda güçlü tekmeler olarak bize geri dönüyo, benim göbek resmen lambur lumbur sallanıyo bazen nerden tepiklediğinide anlamıyorum ama bi titretiyo göbeğimi neye uğradığımı şaşırıyorum ve artık o nezaman isterse o zaman uyanıyorum ben zorlada olsa kaldırıyo beni tepik üstüne tepik, sabahları 5,30da kalkıyorum bu sabah 5te uyandırdı beni dahada uyuyamadım
kız ben ne bıleyım ne edıyo içerdebu hafta aynı anda hem sağdan hem soldan aynı anda hareketler var sanırım yan pozısyonda ellerini ve ayaklarını aynı anda oynatıyokı her ıkı taraftan haber verıyo yukardaydı başı sanırım donme aşamasında yan duruyo çunku artık kasıklarımda deil tekmeler yanlarda
evet canım kargoyu bedava yaptı ya hata verir şimdi site koca günpek bişey de bulamadım ben de zaten.
geçen öyle bi takım aldım pek dandik çıktı çok para değildi de içim yanmadı parasna
yok canım benim aldığım marka öyleymiş bi sürü marka var hepsi öyle değildir.Çok mu kalitesizdi canım? Ben de bakıyorum sımdı bısey hoşuma gitdi 9.90 tl alt açma bezi .
masallah oglusuna canimmdunde benim tansiyonum dusuktu ayran fln ic iyi geliyo
ay büşrammmmçok sevindim tam bır tosuncuk gelıyor desene 1300 çok ıyıııı nst ye faalan mı gırdın 20 dk neden kalp atısını dınledınız
belkıde heyecanlandın tansyon hep oynak hamıleleıklerde ama senın az kaldı sen eylulde doğurcan bak gor dedıydın dersın hem bebegın kılosu ıyı ya erken alırlar belkı
Hosgeldin. Maşallah bebeğine. Bu arada gecmis olsun canım. Ac falan mı kaldın. Neden düştü bir anda acaba.
Hosbuldum tatlim aslinda acta kalmadim kahvaltimi edip gittim heycandan galiba canimcim
Vallah cok dengesiz insanlar var. Ne dediğini bilmeyen. Sen bakma onlara. Tabii ki yemene içmene dikkat et. Ama oldugu kadar. Bebek sonuçta beslenir. Senin depodan yer, sana kalmaz sadece.
Olsun canım perde de korur bence. Hiç düşünme.
Cok sagol canim ac degildim birden düstü ama suan cok daha iyiyimGeçmiş olsun canım karnın falan açmıydı o yüzden de olabılır. Bebişinede 41 keremaşallah
hoşgeldinizzz, maaşallah sizedoktorun iyi dediyse iyidir canım geçmiş olsun hamişlikte olabiliyo böle şeyler, neyseki doktorun yanındaymış hemen ilgilenmiş seninle
Hosbulduukk tatlim evet olabiliyormus ama insan yinede kötü oluyor allahtan dedigin gibi doktorum yanimdaydi yoksa ne yapardim
öle diyenlerin ağzının ortasına çarpasım geliyo benimvala şekercim kimse bilemez millet doktor kesildi başımıza, öle insanlarla hiç detay konuşmuyorum ben, nasılsın diye soruyolar iyi çok şükür yada idare eder deyip hemen kesiyorum muhabbeti hop başka konu açıyorum, ha yok o konuşmak isteyip densizlik yaparsada veriyorum cevabını hiç kendimi sinirlendirmeden sen bakma onlara öle insanlarıda dinleme, doktoruna sor ne sorcaksan, millet uzman kesildi başımıza
sorma canım yaa ben de önümü hiç göremiyorum hatta pantolonumun dügme kısmını bi süredir göremedğimi farkettimkızlar yaa şu ağda işini naptınız kuaföre gitmeye başlayan var mı ben mecburen gidicem çünkü hiç göremez oldum önümüama çok utanıyorum daha önce hiç gitmedim napcam yaa:96::96:
hosgeldiniz canimm ogluslaa
ay duramıyorum ki kuzu bugün gelen giden fazla oldu gir çık bir fena oldumben de tam serap nerelerde topik onsuz tatsız tuzsuz diye içimden geçiriyodum hoşgeldin :)
valla duramıyorum kuzu... birazdan da kuzumu beşik bakmaya gideceğiz...ama karar veremedim...takım mı yoksa tek beşik mi alayım..hoşgeldin canımmmm
nereye kayboluyosunuz arada??
benim de kayınpederim yok canım ama olmasını çok isterdim Allah kimseyi anasız babasız bırakmasın
aynen maşallahı var kızların bugün...valla ben yoğundum bi gittim geldim kızları maşallahı var
kızlar bi şey sorcam size 4 gündür benim kızın tekmeleri değişti böle nasıl anlatsam kasıklarıma doğru vuruyo sanki bacakları dışarı çıkacak gibi değişik hissettiriyo ve sürekli sanki tuvaletim var gibi geliyo garip bi tekmeleme tarzı bu bi de her gören karnın aşağıda senin diyo canım sıkılıyo bu duruma ya neden olabilir sizin nasıl aksam bi resim cekip de koyatım siz de bakıp yorum yaparsınız belki...
kızlar yaa şu ağda işini naptınız kuaföre gitmeye başlayan var mı ben mecburen gidicem çünkü hiç göremez oldum önümüama çok utanıyorum daha önce hiç gitmedim napcam yaa:96::96:
yok canım benim aldığım marka öyleymiş bi sürü marka var hepsi öyle değildir.
kızlar yaa şu ağda işini naptınız kuaföre gitmeye başlayan var mı ben mecburen gidicem çünkü hiç göremez oldum önümüama çok utanıyorum daha önce hiç gitmedim napcam yaa:96::96:
kızlar c.tesi gunu bebişimin beşiği geldi kurduk cok güzel oldu. bide doguma 1 ay kala falan kurarız dıyorduk gelınce esımle dayanamadık kurduk valla hemen yesrleştirdik yerine ...Eki Görüntüle 755810 Eki Görüntüle 755811
güle güle kullansın canım.
baby tech bu biliyorum :)
canım kaça aldınız bi de iki şekilde mi kullanılıyo
kızlar c.tesi gunu bebişimin beşiği geldi kurduk cok güzel oldu. bide doguma 1 ay kala falan kurarız dıyorduk gelınce esımle dayanamadık kurduk valla hemen yesrleştirdik yerine ...
Eki Görüntüle 755810 Eki Görüntüle 755811
kızlar c.tesi gunu bebişimin beşiği geldi kurduk cok güzel oldu. bide doguma 1 ay kala falan kurarız dıyorduk gelınce esımle dayanamadık kurduk valla hemen yesrleştirdik yerine ...
Eki Görüntüle 755810 Eki Görüntüle 755811
ohh iyi günlerde kullanın canım,çok tatlı, Allah gani gani kullanmayı nasib etsin size, insan dayanamıyo dimi ya, hemen yerine koysun istiyo, hemen içini yerleştirsin istiyo, bizde cumartesi günü perdesini yaptırdık adam yıkamadan asmayın bi sudan geçsin üstündeki apresi gitsin dedi, biz hemen eşime acaba taksakmı diyoruz, sora 1 ay kala çıkarıp bida yıkarız nolcakki muhtemelen takçazda zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?