BEŞİK KONUSUNDA BEN DE ÇOK KARARSIZIM YA...MOBILYAMI OLSUN, PARK YATK MI NE BİLEYIMMMM POFFF :s
kızlar baktım ben baby tech beşiklerine. çok değişik boyları var. 70*110 , 60*120 , 50*90 falan dio. siz hangi boyunu aldınız? neye göre aldınız? ben gerçeğini göremediğimden ebatlarını canlandıramadım gözümde. ben istiyorum ki biraz büyüyüncede yatabilsin....
Aynı sorun bizde de var canım yalnız değilsin bu konudaayyy kızlar ne gecmsıtı ya ıkı saat bıraktım sızı ucmusunuz yoruldum okumasam dıyorum ama okumadanda duramıyorum merak edıyorum
canlarr ben artık esıme sarılamıyorumm ya aramzıda yasstık varmıs gıbı oluyorr
Aynı sorun bizde de var canım yalnız değilsin bu konuda
onun da göbeği olsa hiç kavuşamıcaz
60*120 aldım canım ben odam küçük o yüzden 70*130 almadım ama bunda bile 3-4 yaşına kadar yatabilir dedi satanlar bide 10cm çok farketmez diye düşünmüştüm
Canım ideal boy 60*120 ymiş. bizim beşik 60*120.50*90 cok cok kucuk onuda gordum.
BEŞİK KONUSUNDA BEN DE ÇOK KARARSIZIM YA...MOBILYAMI OLSUN, PARK YATK MI NE BİLEYIMMMM POFFF :s
selam hatunlar nabersiniz valla geçmişi okim dedim ama baktımki ben girmeyeli sayfalar uçmuş gitmiş dün sınavım vardı giremedim bugünde evimi temizledim baya yoruldum yaa yarın doktora gidicem şeker yükleme testim var umarım şeker çıkmaz ve de bakalım bebişimiz kaç gr olmuş ne kadar büyümüş
canım en ideali 60-120 olanı diyorlar ben daha almadım ama 60-120 olanından alıcam 50-90 olan çok küçük
SEZINIM vallahi dogurttun beni hemen canimcimevet türkiye tabiiki de buraya göre daha cabuk dogurtuyor bura diretiyor bir problem yoksa mutlaka zamaninda hatta gecedebilir normal dogum.ama bende cok merak ediyorum ne zaman gelecek bizim kuzular diye hayirlica sagliklica gelsinlerde gerisi bos
JASEMINcim ben almanyada yasiyorum
kıss bende sarılamıyommmayyy kızlar ne gecmsıtı ya ıkı saat bıraktım sızı ucmusunuz yoruldum okumasam dıyorum ama okumadanda duramıyorum merak edıyorum
canlarr ben artık esıme sarılamıyorumm ya aramzıda yasstık varmıs gıbı oluyorr
insaLLah devamı geLir de gercegını de yasarsın
ama ben dogum anından bahsediodum... offf heraLde bayaa stres yapıorm
şimdiden giriyolar aramıza ama bizim kocalar farkında değiller henüzoğluşum giriyor aramızaaaaa
Neden girmedin sınava canım. Basvurmamismiydinselam hatunlar nabersiniz valla geçmişi okim dedim ama baktımki ben girmeyeli sayfalar uçmuş gitmiş dün sınavım vardı giremedim bugünde evimi temizledim baya yoruldum yaa yarın doktora gidicem şeker yükleme testim var umarım şeker çıkmaz ve de bakalım bebişimiz kaç gr olmuş ne kadar büyümüş
.
canım en ideali 60-120 olanı diyorlar ben daha almadım ama 60-120 olanından alıcam 50-90 olan çok küçük
kıss bende sarılamıyommm
benim odamda çok büyük değil canm. işte bende şöle 3-4 yaşına kadar kullanabileyim istiyorm. bakarsın kızım çok çiti piti olur 5-6ya kadar kullanırız:)
canm bende park yatak almayı düşünüyodum pratik falan diie ama bu beşiği çok beğendim. hem şık hemde pratik.
evet evet ben bu hafta sonu çıkayım bari. saolun kızlar yorumlar için gebel 60*120 dio. ay bide baktığım yerlerde incilisi falan olurda görürüm inş.
bide siz bunu yatak odanıza koyarsınız ilk başta demi?
kıss bende sarılamıyommm
oğluşum giriyor aramızaaaaa
baya buyutmusuzz göbüşleriii kızlarrAynı sorun bizde de var canım yalnız değilsin bu konuda
onun da göbeği olsa hiç kavuşamıcaz
en iyi yöntem eşinize arkanızı dönmeniz o size sarılsın çok rahat oluyo hem de ayrılmamış oluyoz oğluşum da biz de rahat ediyozNeden girmedin sınava canım. Basvurmamismiydin
Bizim de oğlumuz araya giriyor :)
en iyi yöntem eşinize arkanızı dönmeniz o size sarılsın çok rahat oluyo hem de ayrılmamış oluyoz oğluşum da biz de rahat ediyoz:81::89:
odaha zor işte benim adam hiççççççççç göbekli olmucağı için sıkıntı yokbaya buyutmusuzz göbüşleriii kızlarrbenım esımdede var bıraz gobekk kavusamuyoz bız adıgecım
en iyi yöntem eşinize arkanızı dönmeniz o size sarılsın çok rahat oluyo hem de ayrılmamış oluyoz oğluşum da biz de rahat ediyoz:81::89:
ben onda da yetişemiyom ki kuzum onda da hafif göbüş olduğu için üçgen şeklini alıyoruz sarılırkenodaha zor işte benim adam hiççççççççç göbekli olmucağı için sıkıntı yok
öyle olur canım
ben ayakta sarılmayı kastetmiştim sebiihoşgeldinnnn diye sarılıyorum geldiğinde ama kavuşamıyoruz
esım benle yarısıyor canım bakalım kım galıp gelecekodaha zor işte benim adam hiççççççççç göbekli olmucağı için sıkıntı yok
öyle olur canım
ben ayakta sarılmayı kastetmiştim sebiihoşgeldinnnn diye sarılıyorum geldiğinde ama kavuşamıyoruz
Ben kocama yan dönerek sarılıyorum artık,çok komik oluyor ama dokunmadan edemem onaSon ay nasıl olacağız bilemiyorum,yürüyen toplar Kocişim çok halsiz düşmüş geldi uyuyor şimdi,onun için kolaylık ver diye dua ediyorum..
ben onda da yetişemiyom ki kuzum onda da hafif göbüş olduğu için üçgen şeklini alıyoruz sarılırken
esım benle yarısıyor canım bakalım kım galıp gelecek
walla ayaktada sarılamıyorum yatıncada gectı o işler bızden artık
Ben kocama yan dönerek sarılıyorum artık,çok komik oluyor ama dokunmadan edemem onaSon ay nasıl olacağız bilemiyorum,yürüyen toplar Kocişim çok halsiz düşmüş geldi uyuyor şimdi,onun için kolaylık ver diye dua ediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?