2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Ben normalde ayda bir kez gıdıyorum canım ağdaya fakat hamiş kaldıktan sonra bır kaç aydır gıtmıyorum tekrardan gıdıcem çok rahat oluyor kendım yapınca yoruluyorum ister istemez =) Sen de bir dene istersen .
bu ay gidicem canım mecburen:26:
ben ayna karşısında yapmaya başladım:27::27:
öyle de denedim canım olmuyo ki:19:

cancazım doğru ya orası turkıyemı :1::1: benım sezeryan olursa 9 ekımde olacakta bende 3 ,5 gun erken olsun bıran once olsun ıstedıgımden senıde hemen eylulde doğurttum :1::1::1: burdada yasak falan geldı ama herkes kılıfına uyduruyomuş sen karar verıyosun zamanını bakalım bızım minnoşlar nezaman gelıcekler

kızlar yaa şu ağda işini naptınız kuaföre gitmeye başlayan var mı ben mecburen gidicem çünkü hiç göremez oldum önümü :17: ama çok utanıyorum daha önce hiç gitmedim napcam yaa:96::96:

Vallah canım bende daha gitmedim. Jiletle yapıyorum. Gecen eşimle konuşurken istersen ben yaparım sana jiletle dedi :)
Ay yok kocacigim olmaz öyle dedim. Ay adam nasıl yapsın yahu. Canım benim.

dün yaptım canım şuan goruyorum ama 1 saatte falan yaptım yapamıyordum bende zorlanıyordum sesu ılık ağda kullanıyordum sonra o eskı camsakızı ağdalar vardır ya ondan aldım onu denıyeyım dedım çunku sesu kağıdı yapıştır tam goremıynce nereye yapısyo kagıdı bulucanda ckıcen olmadı bıturlu ama bu ağdada pek rahat ettım koy cek ohhhhhh missss ben gıdemem kuafore şuana kadar hep kendım yaptım ben oyle makıne ve jılet falanda hıç kullanmadım bakalım 8. ay v e9. ay neyı goserır aynayla yaparım dıyorum gormeye gerek yok zaten al yapıştır cek
ne güzel canım kendin yapmak en iyisi ama ben yapamıyorum arrtık çok zor oluyo:14:

kızlar c.tesi gunu bebişimin beşiği geldi kurduk cok güzel oldu. bide doguma 1 ay kala falan kurarız dıyorduk gelınce esımle dayanamadık kurduk valla hemen yesrleştirdik yerine ...:21::21::21:
Eki Görüntüle 755810 Eki Görüntüle 755811

naciişciğimm gelmiş beşiğin gözün aydın çok sevindimmm güle güle kullan hangi takım geldi içinde kahveli olan mı dantelli olan mı bizimkide kurulu duruyor evimizin ortasındaa

Vallah canım bende daha gitmedim. Jiletle yapıyorum. Gecen eşimle konuşurken istersen ben yaparım sana jiletle dedi :)
Ay yok kocacigim olmaz öyle dedim. Ay adam nasıl yapsın yahu. Canım benim.
ayy yok zaten ben asla jilet kullanmam eşime de yaptırmam canım :17:başka yol klamıyo mecburen gitcem artık:26:

naciişciğimm gelmiş beşiğin gözün aydın çok sevindimmm güle güle kullan hangi takım geldi içinde kahveli olan mı dantelli olan mı bizimkide kurulu duruyor evimizin ortasındaa

cok saol canım benim. evet geldi c.tesi gunu ve hemen kurduk :21: canım ayıcıklı olan takımı ıstedık biz o geldi. daha once baktıgım magazada dantelli incili takım vardı ama ayıcıklı daha cok hosuma gıttı ondan ıstedım...

gunaydınnn annısler bebıslerr ıyı haftalar hepınıze:1:

canım bunlar senın tercıhıne kalmıs ben hastanaye cok bısı yapmayacam cıkolata veya tatlı ıkram ederım serbet sekerler evde ıkram edıcem hamur ısı felan evde mevllutten sonra ıkram edılebılır servıs yaparsın kalabalıkmı olucak kımlerı cagırıcan ona gore yapasın hazırlıklarını

ne bıleyım kuzucuk hala devam edıyo korkarımkı geziparkı gibi :1: uzayıp gidicek demekki canım bır kere olsaydı yapardım dedıgın gıbı her hafta aynı şeyleri yaşayınca kendım ettım kendım sıkıntıyı yarattım kendım giidip barışcam gibi olucak sanki çunku eşime kalsa o etrafımda pervane ben onun kıymetını bilmıyorum oda oyle bende böyleeee ama artık yapayalnızım iyice gunduzler zaten oyle akşalarda konuşmayınca garipsiyor insan sen nasılsın bakaım 2 gundur bende adet agrısı gıbı agrılar var bacaklarımda belımde
canım boyle uzadıkca konu daha buyur hem sen barısmayacaksınkı sıkıntı anlatacaksın bende esımden sıkayet edınce bana dıyor hıc sen benı begenmedınkı ben sana hıc yaranamdım dıyor cunku onlarla bızım bakıs acımız cok farklı bız daha ayrıntıcıyız onlar yuzeysel kendı uzme sen tatlı bebısınıde tabıkı yeterı kadar sıkıntın boyle seylerıde dert etme kendıne bebısınızı dusunun en azında
ben ıyıyım canım ara ara bı yerlerden sancı gırıyor ama hemen gecıyor canım o bende de oluyor hamıle kalmadan oncekı adet tarıhlerımde oluyor genellıkle

dünürüm damadında bu beşikte yatacak bizde bundan aldıkkk
şimdi hatırladımmm hatta ben sana sormuştum sonra bursadan araştırdım buldum :1:
güle güle kullansınlar hepsi darısı başımıza bu gidişle biz bebeği yatağımıza alıcaz babasını yollucaz odanın dışına :1:

cok saol canım benim. evet geldi c.tesi gunu ve hemen kurduk :21: canım ayıcıklı olan takımı ıstedık biz o geldi. daha once baktıgım magazada dantelli incili takım vardı ama ayıcıklı daha cok hosuma gıttı ondan ıstedım...

internetten mi aldınızzzz?? hangi siteden? incilisi mi vardıııı? inciyede bayılırım. ay benim çok hoşuma gitti bu yatak. nerden aldınız? bende bi baksaamm..

internetten mi aldınızzzz?? hangi siteden? incilisi mi vardıııı? inciyede bayılırım. ay benim çok hoşuma gitti bu yatak. nerden aldınız? bende bi baksaamm..

Canım ben istanbul sarachaneden aldım. ama ınetrenette bebefix dıye bır sıtede var orda da satılıyor aynısından.sen nerde oturuyosun ?

Back
X