2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
:60: koptum gülmekten, bende bi hareket hissediyorum ama onu adlandıramıyodum bi türlü ayağa kalkıyo tam uydu:1: gitgide kuvvetleniyolar canım, en son doktora gidişinden sonra 1 ay gittiğimizde 2 ye katlayacak kiloları düşün yani her hafta 3 aşağı 5 yukarı 500gr alıyolar artık normal olarak ve buda güçlü tekmeler olarak bize geri dönüyo, benim göbek resmen lambur lumbur sallanıyo bazen nerden tepiklediğinide anlamıyorum ama bi titretiyo göbeğimi neye uğradığımı şaşırıyorum ve artık o nezaman isterse o zaman uyanıyorum ben zorlada olsa kaldırıyo beni tepik üstüne tepik, sabahları 5,30da kalkıyorum bu sabah 5te uyandırdı beni dahada uyuyamadım:1::1:

kız çok değişik bişeymiş bu hıssetmek ya gerçekten onceden hamılecılık oynamışım ben esas şimdi hamıle oldugumu anlıyorum 6. aya kadar boş boş gecmiş demkkı doğdugundada 5 te kalkıp emıcek oyle olurmus bılıyomusun canım doktorumuz demişti benımkıde gece daha aktıf doğunca gece uyumucak benımmkı gunduz uyucak son ay her gun 1 muz yicez bebege acayıp kılo yapıyomuş

kız ben ne bıleyım ne edıyo içerde :1::1::1::1:bu hafta aynı anda hem sağdan hem soldan aynı anda hareketler var sanırım yan pozısyonda ellerini ve ayaklarını aynı anda oynatıyokı her ıkı taraftan haber verıyo yukardaydı başı sanırım donme aşamasında yan duruyo çunku artık kasıklarımda deil tekmeler yanlarda

Allahim yaa sunlara bak benim arada disarida hareket ediyo zannediyorum ki herkes goruyo :17::17:

evet canım kargoyu bedava yaptı ya hata verir şimdi site koca gün :1:pek bişey de bulamadım ben de zaten.
geçen öyle bi takım aldım pek dandik çıktı çok para değildi de içim yanmadı parasna :1:

Çok mu kalitesizdi canım? Ben de bakıyorum sımdı bısey hoşuma gitdi 9.90 tl alt açma bezi .

kızlar yaa şu ağda işini naptınız kuaföre gitmeye başlayan var mı ben mecburen gidicem çünkü hiç göremez oldum önümü :17: ama çok utanıyorum daha önce hiç gitmedim napcam yaa:96::96:

masallah oglusuna canimm :nazar: dunde benim tansiyonum dusuktu ayran fln ic iyi geliyo :16:

Masaallah masaallah teyzesi :nazar: deniycem ayrani canim sagol :16:
ay büşrammmm :16::16: çok sevindim tam bır tosuncuk gelıyor desene 1300 çok ıyıııı nst ye faalan mı gırdın 20 dk neden kalp atısını dınledınız
belkıde heyecanlandın tansyon hep oynak hamıleleıklerde ama senın az kaldı sen eylulde doğurcan bak gor dedıydın dersın hem bebegın kılosu ıyı ya erken alırlar belkı

Sezinimmm evet oglusumun kilosu iyi galiba hicte bilmiyorum bu haftalarda nasil olur diye..vallahi burda öyle dinlettiler bende bilmiyorum hem sanci hemde kalo atisi artik her gittigimde duyacakmisim herhalde siz nst diyorsunuz.bende diyorum geycandan heralde bi an öyle tuhaf oldum kuzum ama hic zabnetmiyorum erken doguracagimi gecbile olabilir burda öyle hemen sezeryan fln yana suni sanci yok son ana kadar bekletiyorlar..bakalim hayirlisi sezinim ama erken dogurursamsenden bilirim :) haa bide oglusumun kafasi asagidaymis iyi dedi doktor bilmiyorum tabii insaallah iyidir
Hosgeldin. Maşallah bebeğine. Bu arada gecmis olsun canım. Ac falan mı kaldın. Neden düştü bir anda acaba.

Hosbuldum tatlim aslinda acta kalmadim kahvaltimi edip gittim heycandan galiba canimcim
Vallah cok dengesiz insanlar var. Ne dediğini bilmeyen. Sen bakma onlara. Tabii ki yemene içmene dikkat et. Ama oldugu kadar. Bebek sonuçta beslenir. Senin depodan yer, sana kalmaz sadece.

Olsun canım perde de korur bence. Hiç düşünme.

Geçmiş olsun canım karnın falan açmıydı o yüzden de olabılır. Bebişinede 41 keremaşallah:nazar:
Cok sagol canim ac degildim birden düstü ama suan cok daha iyiyim
hoşgeldinizzz, maaşallah size:nazar:doktorun iyi dediyse iyidir canım:51: geçmiş olsun hamişlikte olabiliyo böle şeyler, neyseki doktorun yanındaymış hemen ilgilenmiş seninle:49:

Hosbulduukk tatlim evet olabiliyormus ama insan yinede kötü oluyor allahtan dedigin gibi doktorum yanimdaydi yoksa ne yapardim
öle diyenlerin ağzının ortasına çarpasım geliyo benim:41: vala şekercim kimse bilemez millet doktor kesildi başımıza, öle insanlarla hiç detay konuşmuyorum ben, nasılsın diye soruyolar iyi çok şükür yada idare eder deyip hemen kesiyorum muhabbeti hop başka konu açıyorum, ha yok o konuşmak isteyip densizlik yaparsada veriyorum cevabını hiç kendimi sinirlendirmeden:32: sen bakma onlara öle insanlarıda dinleme, doktoruna sor ne sorcaksan, millet uzman kesildi başımıza :60:

kızlar yaa şu ağda işini naptınız kuaföre gitmeye başlayan var mı ben mecburen gidicem çünkü hiç göremez oldum önümü :17: ama çok utanıyorum daha önce hiç gitmedim napcam yaa:96::96:
sorma canım yaa ben de önümü hiç göremiyorum hatta pantolonumun dügme kısmını bi süredir göremedğimi farkettim :1::1:
aynayla bi denicem olmazsa mecbur kuaföre gidicem ben de napayım :50:

hosgeldiniz canimm ogluslaa :55::55:

hoşbulduk canım bir kalamıyoruz ki gelen giden rahat vermediler bugün bir aaccık dedikodu edek...nasıl oldun kuzum kaç gündür aklımdasın akıntın gelmişti o gün önemli bişi yok di mi?

ben de tam serap nerelerde topik onsuz tatsız tuzsuz diye içimden geçiriyodum hoşgeldin :)
ay duramıyorum ki kuzu bugün gelen giden fazla oldu gir çık bir fena oldum:27:

hoşgeldin canımmmm
nereye kayboluyosunuz arada?? :21:

benim de kayınpederim yok canım ama olmasını çok isterdim Allah kimseyi anasız babasız bırakmasın :50:
valla duramıyorum kuzu... birazdan da kuzumu beşik bakmaya gideceğiz...ama karar veremedim...takım mı yoksa tek beşik mi alayım..:31:

valla ben yoğundum bi gittim geldim kızları maşallahı var:52:
aynen maşallahı var kızların bugün...

kızlar bi şey sorcam size 4 gündür benim kızın tekmeleri değişti böle nasıl anlatsam kasıklarıma doğru vuruyo sanki bacakları dışarı çıkacak gibi değişik hissettiriyo ve sürekli sanki tuvaletim var gibi geliyo garip bi tekmeleme tarzı bu bi de her gören karnın aşağıda senin diyo canım sıkılıyo bu duruma ya neden olabilir sizin nasıl aksam bi resim cekip de koyatım siz de bakıp yorum yaparsınız belki...

bende de oluyo canım korkma hemde aşağı vurunca acıyo da kızıyom bazen kuzuma..aşağıya vurma diye..wc.ihtiyacı oluyo...özellikle de yatınca vuruyo..

Ben normalde ayda bir kez gıdıyorum canım ağdaya fakat hamiş kaldıktan sonra bır kaç aydır gıtmıyorum tekrardan gıdıcem çok rahat oluyor kendım yapınca yoruluyorum ister istemez =) Sen de bir dene istersen .

kızlar c.tesi gunu bebişimin beşiği geldi kurduk cok güzel oldu. bide doguma 1 ay kala falan kurarız dıyorduk gelınce esımle dayanamadık kurduk valla hemen yesrleştirdik yerine ...:21::21::21:
$3.webp$1.webp

Son düzenleme:
güle güle kullansın canım.
baby tech bu biliyorum :)
canım kaça aldınız bi de iki şekilde mi kullanılıyo

tesekkurler canım. 570 tl ye aldık. evet iki şekilde kullanılıyor bu nedenle 2 takım yan korumalıkları var bır ust kademe ıcın bırde alt kademe için...

dün yaptım canım şuan goruyorum ama 1 saatte falan yaptım yapamıyordum bende zorlanıyordum sesu ılık ağda kullanıyordum sonra o eskı camsakızı ağdalar vardır ya ondan aldım onu denıyeyım dedım çunku sesu kağıdı yapıştır tam goremıynce nereye yapısyo kagıdı bulucanda ckıcen olmadı bıturlu ama bu ağdada pek rahat ettım koy cek ohhhhhh missss ben gıdemem kuafore şuana kadar hep kendım yaptım ben oyle makıne ve jılet falanda hıç kullanmadım bakalım 8. ay v e9. ay neyı goserır aynayla yaparım dıyorum gormeye gerek yok zaten al yapıştır cek

kızlar c.tesi gunu bebişimin beşiği geldi kurduk cok güzel oldu. bide doguma 1 ay kala falan kurarız dıyorduk gelınce esımle dayanamadık kurduk valla hemen yesrleştirdik yerine ...:21::21::21:
Eki Görüntüle 755810 Eki Görüntüle 755811

ohh iyi günlerde kullanın canım,:16: çok tatlı, Allah gani gani kullanmayı nasib etsin size, insan dayanamıyo dimi ya, hemen yerine koysun istiyo, hemen içini yerleştirsin istiyo, bizde cumartesi günü perdesini yaptırdık adam yıkamadan asmayın bi sudan geçsin üstündeki apresi gitsin dedi, biz hemen eşime acaba taksakmı diyoruz, sora 1 ay kala çıkarıp bida yıkarız nolcakki:1: muhtemelen takçazda zaten

ohh iyi günlerde kullanın canım,:16: çok tatlı, Allah gani gani kullanmayı nasib etsin size, insan dayanamıyo dimi ya, hemen yerine koysun istiyo, hemen içini yerleştirsin istiyo, bizde cumartesi günü perdesini yaptırdık adam yıkamadan asmayın bi sudan geçsin üstündeki apresi gitsin dedi, biz hemen eşime acaba taksakmı diyoruz, sora 1 ay kala çıkarıp bida yıkarız nolcakki:1: muhtemelen takçazda zaten

Teşşekkurler canım. cok tatlı telaşlar bunlar ınsan o yuzden aceleci davranıyo ve hersey bi anda olup bitsin istiyo. bende eşime dıyorum yatagı kurduk ama yazın kapı pencere acık toz olucak dıyorum. sonra neyse doguma yakın yıkarım nasıl olsa dıyorum :)

Back
X