koptum gülmekten, bende bi hareket hissediyorum ama onu adlandıramıyodum bi türlü ayağa kalkıyo tam uydu
gitgide kuvvetleniyolar canım, en son doktora gidişinden sonra 1 ay gittiğimizde 2 ye katlayacak kiloları düşün yani her hafta 3 aşağı 5 yukarı 500gr alıyolar artık normal olarak ve buda güçlü tekmeler olarak bize geri dönüyo, benim göbek resmen lambur lumbur sallanıyo bazen nerden tepiklediğinide anlamıyorum ama bi titretiyo göbeğimi neye uğradığımı şaşırıyorum ve artık o nezaman isterse o zaman uyanıyorum ben zorlada olsa kaldırıyo beni tepik üstüne tepik, sabahları 5,30da kalkıyorum bu sabah 5te uyandırdı beni dahada uyuyamadım
![]()
kız çok değişik bişeymiş bu hıssetmek ya gerçekten onceden hamılecılık oynamışım ben esas şimdi hamıle oldugumu anlıyorum 6. aya kadar boş boş gecmiş demkkı doğdugundada 5 te kalkıp emıcek oyle olurmus bılıyomusun canım doktorumuz demişti benımkıde gece daha aktıf doğunca gece uyumucak benımmkı gunduz uyucak son ay her gun 1 muz yicez bebege acayıp kılo yapıyomuş