2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızlar bi şey sorcam size 4 gündür benim kızın tekmeleri değişti böle nasıl anlatsam kasıklarıma doğru vuruyo sanki bacakları dışarı çıkacak gibi değişik hissettiriyo ve sürekli sanki tuvaletim var gibi geliyo garip bi tekmeleme tarzı bu bi de her gören karnın aşağıda senin diyo canım sıkılıyo bu duruma ya neden olabilir sizin nasıl aksam bi resim cekip de koyatım siz de bakıp yorum yaparsınız belki...

öyledir maşallah, ama tabi ki kimse dört dörtlük değil
Dediğin gibi...
Maasallah oğluna canım. Hepimizin yürüyüşü değişti :) yavaş yavaş komik oluyoruz:))
aynen canim napalim bide bisey takiliyo kafama ben besigi camin onune kurucam yani o tarafta ben yattigim icin mecbur yanimda olucak bisey olurmu canim onunde olsa :26::26:

Canım birsey olmaz bence. Neden endişe ettin? Soğuk gelir diye mı?

Dediğin gibi...

Maasallah oğluna canım. Hepimizin yürüyüşü değişti :) yavaş yavaş komik oluyoruz:))

Canım birsey olmaz bence. Neden endişe ettin? Soğuk gelir diye mı?

evet canim ama evim soguk olmuyo tabi buranin kisi fena oluyo bizim icin sorun degilde o daha kucuk olacagi icin bi soriyim dedim baska turlude benim icin cok zor olucak

Vallah canım benimde dun kasıklarım cok ağrıdı. Tekmeler alttan da oluyor sanki yandan da. Donüyor mu ne yapıyor bilemiyorum. Dr'una ne zaman gittin en son? Dr'un birsey demediyse baskalarını dediğine bakma canım.

aynen canim napalim bide bisey takiliyo kafama ben besigi camin onune kurucam yani o tarafta ben yattigim icin mecbur yanimda olucak bisey olurmu canim onunde olsa :26::26:

ben de aynı ikilemde kaldım ama camın yanında hem de kalorifer var çocuk pişer yada üşür mü diye içime sinmedi, ben odanın içine bakan tarafta yatıyorum zaten başımdaki komidini kaldırcaz başka tarafına odanın, beşiği yanıma odanın içine koymuş olcazgerçi orada da ebeveyn banyosu var ve çok esiyor camından, herhalde oranın camını da pimapen yaptırırız rahatsız olursak..:26:

Bazen bana da oluyor cnm alt tarafta sanki hassas bir noktaya vuruyor gb karnım normal ama sen bir foto koy bakalım sanmıyorum o karnının şeklınden falandır endişe etme. Belkı bebişin pozisyonundandır.

evet canim ama evim soguk olmuyo tabi buranin kisi fena oluyo bizim icin sorun degilde o daha kucuk olacagi icin bi soriyim dedim baska turlude benim icin cok zor olucak

Sorun olmaz bence canım. Bebiş geldikten sonra olmazsa bakarsın üsuyor mu üşümüyor mu? Tecrübe ederek bazı seyleri öğreneceğiz artık. Panjur var mı? Onu da indirirsin daha bir muhafazali olur.

aynen canim yaninda benimde kalorifer camlardan soguk fln gelmiyoda ben bi an dusundum oyle malesef ben cam kenari tarafinda yatiyorum diger tarafta yatamam alistim bi kere ve o tarafta olsa bile yer sorun oldugu icin dolabin kapaklari acilmayabilir :26: senin orasi uygunsa oraya yap cam esiyo diyosun banyo tarafindan bisey olmaz

Kizlaar ben geldim..bugün kontrolümüz vardi hersey cok iyi dedi doktor oglum 1300gr 36cm olmus doktorum iyi dedi kilosuna ama sizce nasil?bu arada bebegimin 20 dakika boyunca kalp atislarini dinledim böyle harika birsey olamaz.rabbim sagliklica kucagimiza almayi nasip eder insaallah.ama canlarim orda bi fenalastim migdem bulandi basim döndü bi terler akti benden dedim herhalde ben gidiyorum ne kötüydü.doktorum su icirdi beni yatirdi bacaklarimi havaya kaldirdi sonra tansiyonumu ölctü.ilk basta cok yüksek demisti tam sinirda ama o fenalasinca ölctügünde birden cok düsmüs.ucuz atlattim simdi iyiyim cok sükür tek bas agrisi var.
sizler nasilsiniz kizlar?

Vallah canım benimde dun kasıklarım cok ağrıdı. Tekmeler alttan da oluyor sanki yandan da. Donüyor mu ne yapıyor bilemiyorum. Dr'una ne zaman gittin en son? Dr'un birsey demediyse baskalarını dediğine bakma canım.

en son gittiğimde böle bi tekmeleme yoktu bu cumartesi gidicem soracağım kesin ama içme bi kurt düştü Allah korusun ya sanki erken gelecek gibi falan diyolar amannnnnn ya böle de boş boş konuşan insanlar deli ediyo beni yok karnın aşağıda yok olası gerekenden küçük yemiyosun cocuk beslenemiyo süt içmiyosun ....... aaaaaaaaaaaaaaaaa yangın varrrrrrrr!!!!!!!

Sorun olmaz bence canım. Bebiş geldikten sonra olmazsa bakarsın üsuyor mu üşümüyor mu? Tecrübe ederek bazı seyleri öğreneceğiz artık. Panjur var mı? Onu da indirirsin daha bir muhafazali olur.

panjur degilde baya kalin bi perde var o korur sanirsam

Canım bebek geldikten sonra da bakarsın yine. Nasıl rahat edersen öyle yaparsın.

masallah oglusuna canimm dunde benim tansiyonum dusuktu ayran fln ic iyi geliyo

kullanımına bağlı o şekercim kimisi otribebeyi hiç önermiyo kimisi çok öneriyo, ben bebedor aldım, kullanan arkadaşlar var en başta bu rahat dediler, otribebeyi kullanamamış benim arkadaş yapamadım dedi, el alışkanlığı bence. Bende sebamed aldım benim doktorum onu önerdi, en az kozmetik içeren ve tahriş etmeyen oymuş, hepsini havuzlu handan almıştım baya uyguna.

bende bebek bakim urunlerini Penaten diye bi marka var ondan alicam bi ara malum bolgemde bi kasiti olmustu onun bana numunelerini gondermislerdi kullandim hemen gecti.. Bayada eski bi marka denicez bakalim
dene bakalım, sonuçta bu ürünlere deneme yanılma yoluyla kullanılacak, kimimize iyi gelcek kimimize kötü o nedenle çok kafa karıştırmamak lazım, içimize sineni alcaz

benimki 2 haftadır öyle canım, tuvalet ihtiyacım yoksa bile varmış gibi hissettiriyo bana, bide gittikçe dahada güçleniyo tekmeler, arada elimle müdehale ettiğim bile oluyo benim, bazen hafiften ittiriyorum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…