- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
hoşgeldiniz canım :80::80::80:
Biz geldik teyzelerimiz oğluşumla birlikte
Biz geldik teyzelerimiz oğluşumla birlikte
Dediğin gibi...öyledir maşallah, ama tabi ki kimse dört dörtlük değil
Maasallah oğluna canım. Hepimizin yürüyüşü değişti :) yavaş yavaş komik oluyoruz:))slm kızlar çarşambadan beri yoktum geçmişi okuyamadım baya coşmussunuz bişey kaçırmadım umarımmemlekete gittim 3 gün izin aldım doktora gittik oğluşumu gördükk 1 kilo 300 gr olmuş paşam 10 gün ilerden gidiyo dedi doktor. doğum tarihi eylülün sonu gösterdi ultrasonda renkli baktık uzun uzun aynıı babasına benziyo yaa paşam yerim ben onu. vitamin kullanmıyorum onu sordum gerek yok zaten senin bebeğinin gelişimi iyi dedi. bizim oğlan doğum pozisyonu almıi kafası aşağıdaydı ayakları karnımın sağ tarafında zaten anlamıştım ordan baya güçlü tekmeler yiyorum bir sürü ciciler aldım oğluma baya eksiğimizi halletik sadece büyük şeyler kaldı onlarıda bayramdan sonra anneannesiyle alcaz bu arada havalar cok sıcakk yaa ben cok bunalıyorum sizlerde aynımısınız :2: dün evde temizlik yaparken su terlerin içinde kaldım Rabbim oruç tutanlara yardım etsın ben dayanamıyom valla doktorumda izin vermedi zaten. iznimi aktarayım dıyodum ama iyice agırlaşmaya başladım yürüyüşümde değişti dün eşim beni taklit ediyo pisss gülmekten öldümmm bu gidişle ağustosda ayrılıcam izne
aynen canim napalim bide bisey takiliyo kafama ben besigi camin onune kurucam yani o tarafta ben yattigim icin mecbur yanimda olucak bisey olurmu canim onunde olsa :26::26:
hoşgeldin canımmmmBiz geldik teyzelerimiz oğluşumla birlikte
benim de kayınpederim yok canım ama olmasını çok isterdim Allah kimseyi anasız babasız bırakmasınbenim kaynanam yok uzulsem mi sevinsem mi bilemedimm :26:
ama cok isterdim olmasini
Dediğin gibi...
Maasallah oğluna canım. Hepimizin yürüyüşü değişti :) yavaş yavaş komik oluyoruz:))
Canım birsey olmaz bence. Neden endişe ettin? Soğuk gelir diye mı?
valla ben yoğundum bi gittim geldim kızları maşallahı varhoşbulduk kuzu nasılsınız? ne kaynattınız bakim be yokken...
kızlar bi şey sorcam size 4 gündür benim kızın tekmeleri değişti böle nasıl anlatsam kasıklarıma doğru vuruyo sanki bacakları dışarı çıkacak gibi değişik hissettiriyo ve sürekli sanki tuvaletim var gibi geliyo garip bi tekmeleme tarzı bu bi de her gören karnın aşağıda senin diyo canım sıkılıyo bu duruma ya neden olabilir sizin nasıl aksam bi resim cekip de koyatım siz de bakıp yorum yaparsınız belki...
aynen canim napalim bide bisey takiliyo kafama ben besigi camin onune kurucam yani o tarafta ben yattigim icin mecbur yanimda olucak bisey olurmu canim onunde olsa :26::26:
hoşgeldin canımmmm
nereye kayboluyosunuz arada??
benim de kayınpederim yok canım ama olmasını çok isterdim Allah kimseyi anasız babasız bırakmasın
kızlar bi şey sorcam size 4 gündür benim kızın tekmeleri değişti böle nasıl anlatsam kasıklarıma doğru vuruyo sanki bacakları dışarı çıkacak gibi değişik hissettiriyo ve sürekli sanki tuvaletim var gibi geliyo garip bi tekmeleme tarzı bu bi de her gören karnın aşağıda senin diyo canım sıkılıyo bu duruma ya neden olabilir sizin nasıl aksam bi resim cekip de koyatım siz de bakıp yorum yaparsınız belki...
evet canim ama evim soguk olmuyo tabi buranin kisi fena oluyo bizim icin sorun degilde o daha kucuk olacagi icin bi soriyim dedim baska turlude benim icin cok zor olucak
ben de aynı ikilemde kaldım ama camın yanında hem de kalorifer var çocuk pişer yada üşür mü diye içime sinmedi, ben odanın içine bakan tarafta yatıyorum zaten başımdaki komidini kaldırcaz başka tarafına odanın, beşiği yanıma odanın içine koymuş olcazgerçi orada da ebeveyn banyosu var ve çok esiyor camından, herhalde oranın camını da pimapen yaptırırız rahatsız olursak..:26:
Vallah canım benimde dun kasıklarım cok ağrıdı. Tekmeler alttan da oluyor sanki yandan da. Donüyor mu ne yapıyor bilemiyorum. Dr'una ne zaman gittin en son? Dr'un birsey demediyse baskalarını dediğine bakma canım.
Sorun olmaz bence canım. Bebiş geldikten sonra olmazsa bakarsın üsuyor mu üşümüyor mu? Tecrübe ederek bazı seyleri öğreneceğiz artık. Panjur var mı? Onu da indirirsin daha bir muhafazali olur.
ben de aynı ikilemde kaldım ama camın yanında hem de kalorifer var çocuk pişer yada üşür mü diye içime sinmedi, ben odanın içine bakan tarafta yatıyorum zaten başımdaki komidini kaldırcaz başka tarafına odanın, beşiği yanıma odanın içine koymuş olcazgerçi orada da ebeveyn banyosu var ve çok esiyor camından, herhalde oranın camını da pimapen yaptırırız rahatsız olursak..:26:
Kizlaar ben geldim..bugün kontrolümüz vardi hersey cok iyi dedi doktor oglum 1300gr 36cm olmusdoktorum iyi dedi kilosuna ama sizce nasil?bu arada bebegimin 20 dakika boyunca kalp atislarini dinledim böyle harika birsey olamaz.rabbim sagliklica kucagimiza almayi nasip eder insaallah.ama canlarim orda bi fenalastim migdem bulandi basim döndü bi terler akti benden dedim herhalde ben gidiyorum ne kötüydü.doktorum su icirdi beni yatirdi bacaklarimi havaya kaldirdi sonra tansiyonumu ölctü.ilk basta cok yüksek demisti tam sinirda ama o fenalasinca ölctügünde birden cok düsmüs.ucuz atlattim simdi iyiyim cok sükür tek bas agrisi var.
sizler nasilsiniz kizlar?
kullanımına bağlı o şekercim kimisi otribebeyi hiç önermiyo kimisi çok öneriyo, ben bebedor aldım, kullanan arkadaşlar var en başta bu rahat dediler, otribebeyi kullanamamış benim arkadaş yapamadım dedi, el alışkanlığı bence. Bende sebamed aldım benim doktorum onu önerdi, en az kozmetik içeren ve tahriş etmeyen oymuş, hepsini havuzlu handan almıştım baya uyguna.Kızlar bu arada bebek için en iyi burun aspiratörü Otribebe burun aspiratörüymüş. Ben onu alıcam. En uygun fiyat eczanemizde.com'da. Ben bebek bakım ürünlerini; şampuan, bebe yağı, pişik kremini falan Sebamed alıcam. Araştırdım en uygun fiyat yine bu sitede. Siz de bi bakın isterseniz.
dene bakalım, sonuçta bu ürünlere deneme yanılma yoluyla kullanılacak, kimimize iyi gelcek kimimize kötü o nedenle çok kafa karıştırmamak lazım, içimize sineni alcazbende bebek bakim urunlerini Penaten diye bi marka var ondan alicambi ara malum bolgemde bi kasiti olmustu onun bana numunelerini gondermislerdi kullandim hemen gecti.. Bayada eski bi marka denicez bakalim
benimki 2 haftadır öyle canım, tuvalet ihtiyacım yoksa bile varmış gibi hissettiriyo bana, bide gittikçe dahada güçleniyo tekmeler, arada elimle müdehale ettiğim bile oluyo benim, bazen hafiften ittiriyorum bilekızlar bi şey sorcam size 4 gündür benim kızın tekmeleri değişti böle nasıl anlatsam kasıklarıma doğru vuruyo sanki bacakları dışarı çıkacak gibi değişik hissettiriyo ve sürekli sanki tuvaletim var gibi geliyo garip bi tekmeleme tarzı bu bi de her gören karnın aşağıda senin diyo canım sıkılıyo bu duruma ya neden olabilir sizin nasıl aksam bi resim cekip de koyatım siz de bakıp yorum yaparsınız belki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?