2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

canim bi yerde okumustum arada bebege bu sekilde seyler yapicaksin mesela arada durtuceksin refleksleri kuvvetleniyomus korkmaz kiz merak etme

Oh canım ne guzel bitmiş senin isler. Bizimden bebegin yatağı geldi ama kurdurmadik henüz vakit var diye. Yatak odasına kurulacak çünkü. Bebeğimize ayrı bir oda yapıyoruz. İleride büyük bir eve geçince insallsh.

Kızlar biz ekstra bebeğe bir dolap almadık yer yok diye. Ama bebegin de bir sürü eşyası olur. Nereye koyacağımı düşünüp duruyorum vallah.

canim bi yerde okumustum arada bebege bu sekilde seyler yapicaksin mesela arada durtuceksin refleksleri kuvvetleniyomus korkmaz kiz merak etme

ben kıyamadım sonra yaa
sen reflekslerini kuvvetlendirip kaleci yapıcaksın bebeğini belli

kızlar yarın şeker yüklemem olucak sabah aç olucaz onu biliyorum da acaba su içsek sakıncası olur mu dersiniz ? ben sabah da gece kalkıncada mutlaka su içiyorum , alışkanlık ağzım çok kurur ?

Canım ben gece uyandığım zamanlarda içmiştim ama Dr'a giderken içmedim. Sabah biraz sabret zaten orda sekerli suyu icince de ağzının kurulugu geçer.

jasmin bende ayni senin gibiyim ama benim yatak henuz gelmedi agustos gibi gelir gibime geliyo bende yatak odasina kurucam malesef buyuk degil evim bende sadece yatagini aldim kiyafetlerinide bizim dolabin orta kismindaki yeri bosalttim oraya yapicam insallah

Kızlar biz geç geldik bugun geriden okuya okuya yetişmeye çalışıyorum :) konulara yetişmek mümkün degil gibi :))
Maasallah size...

Son düzenleme:
kızlar butikbebe de bugün tüm alışverişlerde kargo bedavaymış
bilginize...

Evet canım bende kendi kıyafetlerimden kullanmadıklarımi ve zayıflamana kadar giyemeyeceklerimi kaldırıyorum yada veriyorum birilerine. Yer açmam gerekir. Olsun ne yapalım idare edeceğiz insallah.

Evet canım bende kendi kıyafetlerimden kullanmadıklarımi ve zayıflamana kadar giyemeyeceklerimi kaldırıyorum yada veriyorum birilerine. Yer açmam gerekir. Olsun ne yapalım idare edeceğiz insallah.

aynen canim napalim bide bisey takiliyo kafama ben besigi camin onune kurucam yani o tarafta ben yattigim icin mecbur yanimda olucak bisey olurmu canim onunde olsa :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…