2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
loorriiii yazık kızz korkuyo da ondan kaçıyo yapma bence :50:
ben de vivaldinin dört mevsim şarkısını dinlettim bi iki kez sonra çok üzüldüm, bebeği hiç yoktan ürkütüyorum diye :9:
artık kendisi kafasına göre tekmeliyo zaten :9:

canim bi yerde okumustum arada bebege bu sekilde seyler yapicaksin mesela arada durtuceksin refleksleri kuvvetleniyomus :28: korkmaz kiz merak etme :emir_bebek::emir_bebek:

Haftasonu girmiyorum nete evdeki işleri yoluna sokmaya çalışıyorum malum az bir zaman kaldı ama kızlar ne yazmışsınız beee:34:, hepsini okuyamadım herkes iyimi???
Biz cumartesi sabahtan 2. havuzlu han turumuzu tamamladık, sabah 10da oradaydık, öğlenden sonra saat 5 ti oradan çıktığımızda ama öldüm yorgunluktan, sonuç olarak güzel telaşlar bunlar hiçte dokunmadı bana ( tabi gezerken giren kramp ve yaşağıdım telaşı anlatamam şimdi kopuyorum gülmekten o kadar kalabalığı içinde bağıran bennn :60: ) bebişime kurban olurummm:49:, minik birer eksik dışında artık tamamız diyebilirim, tabi o alınanların balkondaki poşet içinde yığılı halinden kurtulup odaya yerleşmesi lazım ama olsun evde olduktan sora artık yavaş yavaş yaparım:79:, pazarda kendi yatak odamızın çekmece ve dolaplarını ayıklayıp giyilmeyenleri çıkardık kocişle, rafları tekrar silip yerleştirdik, ufaktan o işleride yapmaya başladım sırada ayakkabı dolabı, mutfak dolabı ve banyo dolabı var..... malum bebiş gelince 1 sene dokunamayabiliriz:52: perdesini bile hallettim bebişimin eminönünde, süperdi, kumaşı seçtim adamlar 2 saate dikip teslim ettiler, aynı kumaştan biraz daha aldım hem yastık yaptırcam hemde bebişime avize ve abajur kaplatçammm:32: artık haftasonların böle geçiyo, kendime çok zaman ayıramadım ama olsun, sizler neler yapıyosunuz?

Oh canım ne guzel bitmiş senin isler. Bizimden bebegin yatağı geldi ama kurdurmadik henüz vakit var diye. Yatak odasına kurulacak çünkü. Bebeğimize ayrı bir oda yapıyoruz. İleride büyük bir eve geçince insallsh.

Kızlar biz ekstra bebeğe bir dolap almadık yer yok diye. Ama bebegin de bir sürü eşyası olur. Nereye koyacağımı düşünüp duruyorum vallah.

canim bi yerde okumustum arada bebege bu sekilde seyler yapicaksin mesela arada durtuceksin refleksleri kuvvetleniyomus :28: korkmaz kiz merak etme :emir_bebek::emir_bebek:

ben kıyamadım sonra yaa :27:
sen reflekslerini kuvvetlendirip kaleci yapıcaksın bebeğini belli :9:

kızlar yarın şeker yüklemem olucak sabah aç olucaz onu biliyorum da acaba su içsek sakıncası olur mu dersiniz ? ben sabah da gece kalkıncada mutlaka su içiyorum , alışkanlık ağzım çok kurur ?

Canım ben gece uyandığım zamanlarda içmiştim ama Dr'a giderken içmedim. Sabah biraz sabret zaten orda sekerli suyu icince de ağzının kurulugu geçer.

Oh canım ne guzel bitmiş senin isler. Bizimden bebegin yatağı geldi ama kurdurmadik henüz vakit var diye. Yatak odasına kurulacak çünkü. Bebeğimize ayrı bir oda yapıyoruz. İleride büyük bir eve geçince insallsh.

Kızlar biz ekstra bebeğe bir dolap almadık yer yok diye. Ama bebegin de bir sürü eşyası olur. Nereye koyacağımı düşünüp duruyorum vallah.

jasmin bende ayni senin gibiyim ama benim yatak henuz gelmedi agustos gibi gelir gibime geliyo bende yatak odasina kurucam malesef buyuk degil evim :31: bende sadece yatagini aldim kiyafetlerinide bizim dolabin orta kismindaki yeri bosalttim oraya yapicam insallah :6:

Kızlar biz geç geldik bugun geriden okuya okuya yetişmeye çalışıyorum :) konulara yetişmek mümkün degil gibi :))
Maasallah size...

Son düzenleme:
jasmin bende ayni senin gibiyim ama benim yatak henuz gelmedi agustos gibi gelir gibime geliyo bende yatak odasina kurucam malesef buyuk degil evim :31: bende sadece yatagini aldim kiyafetlerinide bizim dolabin orta kismindaki yeri bosalttim oraya yapicam insallah :6:

Evet canım bende kendi kıyafetlerimden kullanmadıklarımi ve zayıflamana kadar giyemeyeceklerimi kaldırıyorum yada veriyorum birilerine. Yer açmam gerekir. Olsun ne yapalım idare edeceğiz insallah.

Evet canım bende kendi kıyafetlerimden kullanmadıklarımi ve zayıflamana kadar giyemeyeceklerimi kaldırıyorum yada veriyorum birilerine. Yer açmam gerekir. Olsun ne yapalım idare edeceğiz insallah.

aynen canim napalim bide bisey takiliyo kafama ben besigi camin onune kurucam yani o tarafta ben yattigim icin mecbur yanimda olucak bisey olurmu canim onunde olsa :26::26:

Back
X