2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

al benden de o kadar ben ne emzik nede anne sutu zavalli ben

benim çok fenaydı canım sık sık yemeye başladım azar azar hamur işi pilav makarnayı kestim çok fazla asit yapıcı şeyler yemiyorum başedemezsem gaviscon kullanıyorum rahatlatıo baya

Canım benim midem yandığında soda içiyorum rahatlatıyor. O da olmazsa bi tane talcid çiğniyorum iyi geliyor. Sen de dene istersen

Size de gecmıs olsun kızlar ben de öyle yapayım o zaman cok acıyor cıdden yanma baslayınca.

selam canim hosgeldinn muzik dinle iyi oluyo ben benim oglana takiyorum kulakligi dinletiyorum nasil tekme atiyo sasiriyorum izliyorum onu
Arada dinletiyorum canım ama dinlettiğimiz müzik daha soft tarzlarda olmalıymış,hiperaktif bir bebekle başedemeyiz di mi

Selam kızlar Bir kaç gündür midem çok yanıyor bir kaç arkadaşta daha vardı galıba nasıl baş ediyorsunuz?

canım hiç sevmediğim halde süt iyi geldiği için bi küçük paket soğuk süt içtim 5 dkda kesildi yanması.
eğilince yediklerim yukarı çıkıyo sanki o kadar iğrenç bi durum

Vallah canım insan tabii ki annesini ister. Ama ne yaparsın bilemiyorum. Biz annem ve kayınvalidemle yakın oturuyoruz. Annem her gun uğrar bana kalmasına gerek kalmaz herhalde. Kayınvalidemle zaten altı üstlü oturuyoruz. Tabii ki annemi tercih ederim ben.

ben klasik muzik dinletiyorum sevmedigim icin kulaklikla dinletiyorum ben duymuyorum
Ben klasik müziği çok severim ama belli bir saattten sonra çekilmiyor Çoğu zaman klasik müzik dinletiyorum,skyfm var mesela internet radyosu,çok kalitelidir,ordan her tarz müziği dinleyebiliriz ve dinletebiliriz

Canım ne anlayışli bir kayınvaliden var.

Ben klasik müziği çok severim ama belli bir saattten sonra çekilmiyor Çoğu zaman klasik müzik dinletiyorum,skyfm var mesela internet radyosu,çok kalitelidir,ordan her tarz müziği dinleyebiliriz ve dinletebiliriz

Bana bi cd gondermislerdi hediye ben ondan dinletiyorum aynen cekilmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…