Selam kızlarBir kaç gündür midem çok yanıyor bir kaç arkadaşta daha vardı galıba nasıl baş ediyorsunuz?
Canım benim midem yandığında soda içiyorum rahatlatıyor. O da olmazsa bi tane talcid çiğniyorum iyi geliyor. Sen de dene istersen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam kızlarBir kaç gündür midem çok yanıyor bir kaç arkadaşta daha vardı galıba nasıl baş ediyorsunuz?
allahım birde emzikkk beğenmeyen bebişler var mesela biz 4 kardeşiz hiç birimiz kesinlikle emzik kabul etmemişiz hatta biberon bile almamışız... cop cop anne sütü emmişiz darısı benim oğluşumun başına...
benim çok fenaydı canım sık sık yemeye başladım azar azar hamur işi pilav makarnayı kestim çok fazla asit yapıcı şeyler yemiyorum başedemezsem gaviscon kullanıyorum rahatlatıo baya
Canım benim midem yandığında soda içiyorum rahatlatıyor. O da olmazsa bi tane talcid çiğniyorum iyi geliyor. Sen de dene istersen
Selamlar bayanlarNe sıkıcı bir gün
![]()
al benden de o kadar yaa bitmedi gittiSelamlar bayanlarNe sıkıcı bir gün
![]()
Arada dinletiyorum canım ama dinlettiğimiz müzik daha soft tarzlarda olmalıymış,hiperaktif bir bebekle başedemeyiz di miselam canim hosgeldinnmuzik dinle iyi oluyo
ben benim oglana takiyorum kulakligi dinletiyorum nasil tekme atiyo sasiriyorum izliyorum onu
![]()
Size de gecmıs olsun kızlar ben de öyle yapayım o zaman cok acıyor cıdden yanma baslayınca.
Arada dinletiyorum canım ama dinlettiğimiz müzik daha soft tarzlarda olmalıymış,hiperaktif bir bebekle başedemeyiz di mi![]()
kızlar ben size birşey sormak istiyorum.
Şimdi malum benim kv ile aram pek iyi değil, bilen bilir.
Başka şehirde olduğu için eşim doğumda yanımızda olmasını istiyor doğal olarak. E çocuğun annesi yavruşunda babanesi.
Ama bu beni çok geriyor; çünkü daha önce yaşanan durumlardan ötürü onlarla yalnız kalmak istemiyorum hele ki loğusalık dönemimde falan kendi annemi istiyorum yanımda. Şimdiden düşününce moralim çöküyor ama birşeyde diyemem. Dün eşime dedim ki: Annenleri alıp geleceksen doğuma değil mevlüt zamanına al gel ve sen mutlaka evde ol. İzninle denk getir ben yalnız kalmak istemiyorum dedim (Eşim yokken hep laf çarpıtıyorlar onun yanında birşey diyemiyorlar) Eşimde sessiz kaldı. bakalım ne olacak. Açık açık söyledim, eşimde biliyor durumları, haklı olduğum konuları çok şahit oldu Allah'tan.
Sizce hata mı ediyorum? Vicdanımda rahat etmiyor böyle düşündüğüm için ama ne yapayım elimde değil. Çok soğudum![]()
Ben klasik müziği çok severim ama belli bir saattten sonra çekilmiyorben klasik muzik dinletiyorum sevmedigim icin kulaklikla dinletiyorum ben duymuyorum![]()
valla cnm insanın doğum sonrası bakımd annesini yanında istemesi en doğal hakkı bence..sonucta hasta gibi oluyosun hele sezeryan olursan bayagı ameliyatlı oluyosun..şimdi bu durumda ne işi var kv min yanımda..saolsun benmki kendi söledi, kızım ben annen gibi olamam, ama doğuma da gelmeden yapamam, gelirim bikaç güne giderim, annen bakar, sonra da ne xaman dersenz beni çağırırsınız dedi..seni 40 ına kadar yalnız bırakmayız dedi..ki sen bi de aranızın ii olmadığını sölüyosun, eşinle konuşmakla çok ii etmişsin..benm bi arkadaşım hiç geçinemediği kv siyle kalmak zorunda kaldı doğumdan sonra, şimdi diyo bi dahaki bebekte kadın tutcam kv yi getirtmiycem diyo..:26:
Ben klasik müziği çok severim ama belli bir saattten sonra çekilmiyorÇoğu zaman klasik müzik dinletiyorum,skyfm var mesela internet radyosu,çok kalitelidir,ordan her tarz müziği dinleyebiliriz ve dinletebiliriz
![]()
loorriiii yazık kızz korkuyo da ondan kaçıyo yapma benceBEBEĞİNİZ AĞLAMASIN KOLİK BEBEKLER İÇİN ANNE KARNINDAKİ SESLER - YouTube bide bunu dinletiyorum fena kaciyo oraya buraya![]()
gunaydınnn annısler bebıslerr ıyı haftalar hepınıze
canım bunlar senın tercıhıne kalmıs ben hastanaye cok bısı yapmayacam cıkolata veya tatlı ıkram ederım serbet sekerler evde ıkram edıcem hamur ısı felan evde mevllutten sonra ıkram edılebılır servıs yaparsın kalabalıkmı olucak kımlerı cagırıcan ona gore yapasın hazırlıklarını
sezıncımm canım kendını bu kadar stres altına sokma erkekler hıcbısey yokmus gıbı davranırlar sen konusmadıkca pek acmazlar evet haklısın haklısın dıye ınat yapmana gerek yok haklıysan bunu gıdıp anlatacaksın ben haklıyım sadece yanımda olmanı ıstıyorum su donem sana en fazla ıhtıyacım oldugu zaman felan de ama kesınlıkle kacma ınatlasma konu dahada uzayıp haklıyken haksız duruma dusme bu sefer esın bunu bahane edebılır
ne bıleyım kuzucuk hala devam edıyo korkarımkı geziparkı gibiuzayıp gidicek demekki canım bır kere olsaydı yapardım dedıgın gıbı her hafta aynı şeyleri yaşayınca kendım ettım kendım sıkıntıyı yarattım kendım giidip barışcam gibi olucak sanki çunku eşime kalsa o etrafımda pervane ben onun kıymetını bilmıyorum oda oyle bende böyleeee ama artık yapayalnızım iyice gunduzler zaten oyle akşalarda konuşmayınca garipsiyor insan sen nasılsın bakaım 2 gundur bende adet agrısı gıbı agrılar var bacaklarımda belımde
soda ve süt bana yaramamaya başladı artık sana belki yarar deneyebilirsin