Arkadaşlar bebek şekerlerini, hastanede-evde bebek görmeye gelenlere dağıtıyoruz, de mi? ekstra bir şey veriliyor mu hastanede? çikolata, tatlı vs??? ortalama kaç tane bebek şekeri yaptırmalıyız?
bir de eve bebek görmeye gelenleri hamur işi ile ağırlasak yeter mi?
bebek görmeye gelenlere ikram işi nasıl oluyor, bilen birileri yazabilir mi?
ben davamda haklıyım tavuklum haytta konuşmam ınadım ya ben onda ınat yapamazdım gıdıverırıdım yanına ama ben haklıyım o gelcek hem ben hamıleyım yaaaaaa ben hassasım ıkı canlıyımmm bugun 4 kere aradı açmadım 1 kerede evı aradı onuda açmamdım hatasını anlıcakkkk ve o gelıcek gecen hafta 3 gun surdu bu sefer 6 gun surer ben aılesınden çokkk çektım kocam çok farklıdır onlardan ayrılır ama bu sefer oda onların kanından oldu tek başıma onun memleketınde nefes almaya çalışıyorum annem yok babam yok yanımda bı tek o var ama bu ara oda yok
Günaydın annisler ofiste internet yok kimseden alinti yapamadim ya bu pazartesi sendromu ramazanda daha ağır geçiyor uyanamadim hala
Günaydın annisler ofiste internet yok kimseden alinti yapamadim ya bu pazartesi sendromu ramazanda daha ağır geçiyor uyanamadim hala
günaydın dünürümmmmGünaydın annisler ofiste internet yok kimseden alinti yapamadim ya bu pazartesi sendromu ramazanda daha ağır geçiyor uyanamadim hala
günaydın canımm, artık bebeklerimiz acıkınca tepiniyo galibagünaydın kıslar biz de kahvaltımızı yapıyoz yavruşla ama daha uyanmadı heralde
kızlar ben size birşey sormak istiyorum.
Şimdi malum benim kv ile aram pek iyi değil, bilen bilir.
Başka şehirde olduğu için eşim doğumda yanımızda olmasını istiyor doğal olarak. E çocuğun annesi yavruşunda babanesi.
Ama bu beni çok geriyor; çünkü daha önce yaşanan durumlardan ötürü onlarla yalnız kalmak istemiyorum hele ki loğusalık dönemimde falan kendi annemi istiyorum yanımda. Şimdiden düşününce moralim çöküyor ama birşeyde diyemem. Dün eşime dedim ki: Annenleri alıp geleceksen doğuma değil mevlüt zamanına al gel ve sen mutlaka evde ol. İzninle denk getir ben yalnız kalmak istemiyorum dedim (Eşim yokken hep laf çarpıtıyorlar onun yanında birşey diyemiyorlar) Eşimde sessiz kaldı. bakalım ne olacak. Açık açık söyledim, eşimde biliyor durumları, haklı olduğum konuları çok şahit oldu Allah'tan.
Sizce hata mı ediyorum? Vicdanımda rahat etmiyor böyle düşündüğüm için ama ne yapayım elimde değil. Çok soğudum
tavuklumakarna 7li rakamlara inmişiszzzzzz
evet cnm yaa çok şükür..inşallah sağlıkları yerindedir bebilerin..
sizin bebişler döndü mü kızlar rahim yoluna benim hala başı yukarda.
slm canım, bence dürüst davranarak en güzelini yapmışsınkızlar ben size birşey sormak istiyorum.
Şimdi malum benim kv ile aram pek iyi değil, bilen bilir.
Başka şehirde olduğu için eşim doğumda yanımızda olmasını istiyor doğal olarak. E çocuğun annesi yavruşunda babanesi.
Ama bu beni çok geriyor; çünkü daha önce yaşanan durumlardan ötürü onlarla yalnız kalmak istemiyorum hele ki loğusalık dönemimde falan kendi annemi istiyorum yanımda. Şimdiden düşününce moralim çöküyor ama birşeyde diyemem. Dün eşime dedim ki: Annenleri alıp geleceksen doğuma değil mevlüt zamanına al gel ve sen mutlaka evde ol. İzninle denk getir ben yalnız kalmak istemiyorum dedim (Eşim yokken hep laf çarpıtıyorlar onun yanında birşey diyemiyorlar) Eşimde sessiz kaldı. bakalım ne olacak. Açık açık söyledim, eşimde biliyor durumları, haklı olduğum konuları çok şahit oldu Allah'tan.
Sizce hata mı ediyorum? Vicdanımda rahat etmiyor böyle düşündüğüm için ama ne yapayım elimde değil. Çok soğudum
vuhuuuuuuuuuuuuuuuuutavuklumakarna 7li rakamlara inmişiszzzzzz
maşallah kızlarevet cnm yaa çok şükür..inşallah sağlıkları yerindedir bebilerin..
benim oğluşum da henüz dönmemiş canımsizin bebişler döndü mü kızlar rahim yoluna benim hala başı yukarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?