2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Merhaba arkadaslar bizde iftardan geç geldik, dun de iftardaydik. İki gun üst üste davet bile yoruyor beni artık. Bugun gittiğimizde misafirliğe kasıklarım nasıl ağrıdı. Sanki idrarımı cook turmuşum da sancı yapmış. Arada hafif hafif oldu yine. Simdi evde uzandım koltuğa dinleniyorum. Sahuru bekliyoruz eşimle.

Canım vallah bende pek bilmiyorum. Ama hastanede çikolata ve magnetleri veren de var. Lohusa şerbeti de hastanede veren duydum. Ama galiba Mevlüt yapacak olanlar mevlitte de veriyor bunları yada sadece mevlitte yapıyor sadece. Ama ikisinde de mı yapılıyor bilemiyorum.

Günaydın anneler nasılsınız bu sabah?
Biz kahvaltımızı ettik ilacımızı içtik tekmelemeye başladık. Sanırım doydu

anladım yavrum..sen daha ii bilirsin..sen tanıyosun eşini

günaydın canlarrr
nasılsınız bakalım? çalışan annelere hafta sonu jet hızıyla geçmiştir eminim, bana yetmiyo bi tek pazar günüm var
onu da kocam oruçlu olduğu için bütün gün temizlik yaparak geçirdim şimdi işin yoksa bu pazar için gün say dur
sezin61 sıkma canını kızını strese sokuyosun iyice, eminim ultrasonla bakma imkanın olsaydı orda senin stresinden nasıl büzüşüp kaldığını görürdün
bak kocan aramış kaç kere sana bi adım atmak istemese hiç aramazdı. bi adım attı o kendince ama sen reddettin şimdi iş daha da sarpa saracak, küsmenin en güzel yanı barışmaktır, barış artık kocacınla da kızın da rahatlasın

Günaydın annisler ofiste internet yok kimseden alinti yapamadim ya bu pazartesi sendromu ramazanda daha ağır geçiyor uyanamadim hala

Günaydın annisler ofiste internet yok kimseden alinti yapamadim ya bu pazartesi sendromu ramazanda daha ağır geçiyor uyanamadim hala

aynen bende normal zamanda çok olmazdı..son bir kaç haftadır neredeyse her pazar o sendromdan çekiyorumartık tatil olsun ama eşimin de tatili olsun istiyorum...neyse bebişle birlikte kullancak o da iznini inşallah

kızlar ben size birşey sormak istiyorum.
Şimdi malum benim kv ile aram pek iyi değil, bilen bilir.
Başka şehirde olduğu için eşim doğumda yanımızda olmasını istiyor doğal olarak. E çocuğun annesi yavruşunda babanesi.
Ama bu beni çok geriyor; çünkü daha önce yaşanan durumlardan ötürü onlarla yalnız kalmak istemiyorum hele ki loğusalık dönemimde falan kendi annemi istiyorum yanımda. Şimdiden düşününce moralim çöküyor ama birşeyde diyemem. Dün eşime dedim ki: Annenleri alıp geleceksen doğuma değil mevlüt zamanına al gel ve sen mutlaka evde ol. İzninle denk getir ben yalnız kalmak istemiyorum dedim (Eşim yokken hep laf çarpıtıyorlar onun yanında birşey diyemiyorlar) Eşimde sessiz kaldı. bakalım ne olacak. Açık açık söyledim, eşimde biliyor durumları, haklı olduğum konuları çok şahit oldu Allah'tan.
Sizce hata mı ediyorum? Vicdanımda rahat etmiyor böyle düşündüğüm için ama ne yapayım elimde değil. Çok soğudum

günaydın dünürümmmm sorma ben de aynı durumdayım yataktan kendimi kazıyarak çıkarttım bu sabah babamıza sahur hazırlıyoruz bi de o yüzden oruç tutmasam da bana da ramazan geldi sabah uyanamıyorum iftardan sonra oturduğum yerde sızıp kalıyorum, vs...
napıyo damatcım

günaydın kıslar biz de kahvaltımızı yapıyoz yavruşla ama daha uyanmadı heralde
günaydın canımm, artık bebeklerimiz acıkınca tepiniyo galiba

valla cnm insanın doğum sonrası bakımd annesini yanında istemesi en doğal hakkı bence..sonucta hasta gibi oluyosun hele sezeryan olursan bayagı ameliyatlı oluyosun..şimdi bu durumda ne işi var kv min yanımda..saolsun benmki kendi söledi, kızım ben annen gibi olamam, ama doğuma da gelmeden yapamam, gelirim bikaç güne giderim, annen bakar, sonra da ne xaman dersenz beni çağırırsınız dedi..seni 40 ına kadar yalnız bırakmayız dedi..ki sen bi de aranızın ii olmadığını sölüyosun, eşinle konuşmakla çok ii etmişsin..benm bi arkadaşım hiç geçinemediği kv siyle kalmak zorunda kaldı doğumdan sonra, şimdi diyo bi dahaki bebekte kadın tutcam kv yi getirtmiycem diyo..:26:

slm canım, bence dürüst davranarak en güzelini yapmışsın, oda bir çıkar yol bulur şimdi sen merak etme, doğum ve sonrası seni rahat ettirecek insanlaara ihtiyacın olacak çünkü bizi neyin beklediğini bilmiyoruz, belki deli gibi bağırıp çağırcaz sinirli olcaz yada korkak ürkek olcaz belkide hiçbişey olmıcak normal hayatımıza devam edicez... o nedenle en doğrusunu yapmışsın, hiç kendini bu konuda üzme, doğumda gelmesinde sonrasından gelsin, eşin zaten biliyor durumu kırılmaz merak etme, sadece seninde annen olsun çok isterim çünkü senin annen bebişinde babannesi ama ben çok iyi anlaşamıyorum nolur bu konuda gönlün kalmasın bu konuda de al kocanın gönlünü annen yanında olcak ama doğumda dimi aynı şehirdesiniz diye hatırlıyorum?

tavuklumakarna 7li rakamlara inmişiszzzzzz
vuhuuuuuuuuuuuuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…