alcam canım bugün pazar telefonları kapalı yarın vericem siparişleri..kapıda ödeme imkanları varmış...
hangi site serapcım ben netten bı kaç kez aldım memnun kalamdım gerı yolladım hemde markafonıden oyuzden almıyorum netten daha
alcam canım bugün pazar telefonları kapalı yarın vericem siparişleri..kapıda ödeme imkanları varmış...
sımdıden hayrılı olsun gulum gule gule ıcıne pıslesın inş
Bende hep düşünüyorum alırken cok çabuk büyürler mı hangi beden alsam diye. Ama 3-6 iyi gebe 0-3 çabuk geçer herhalde. Birde iri bebekler mı yoksa küçük mu olacaklar bilemiyoruz.cok saol canım 3-6 aylık ıcın aldım bunları
Ay sagol canım. Ben biz iftara davetliyiz yazacaktım, davetli miyiz olmus :)
buyrun gelin canım....kapımız her zaman açık sizlere...
pislesin canım pislesin...anası seve seve temizler totosunu...
Bende hep düşünüyorum alırken cok çabuk büyürler mı hangi beden alsam diye. Ama 3-6 iyi gebe 0-3 çabuk geçer herhalde. Birde iri bebekler mı yoksa küçük mu olacaklar bilemiyoruz.
Ay sagol canım. Ben biz iftara davetliyiz yazacaktım, davetli miyiz olmus :)
Kizlaar dun derenimi gorduk... boyu kilosu cok iyimis
Dil cikardi bize gulucuk atti cok sirin yaa allahm hemen ekim olsuuun
kızlar biz kaçtık kalkalım da iftar hazırlığına bakalım
Kızlar bende yavaştan çıkayım. Hazırlanmam lazım. İftara gideceğiz daha.
bebeğe hiç kıyafet almadım ben daha... odasını oto koltuğunu bebek sepetini aldık ama kıyafet almadık:) tersten başladık sanırım:)
Kizlaar dun derenimi gorduk... boyu kilosu cok iyimis
Dil cikardi bize gulucuk atti cok sirin yaa allahm hemen ekim olsuuun
olsuncanım baslamıssın sonucta arkası gelır artıkbebeğe hiç kıyafet almadım ben daha... odasını oto koltuğunu bebek sepetini aldık ama kıyafet almadık:) tersten başladık sanırım:)
maşallah derinciğe annesi şaka maka ben ekımı saymıyorum ekımde heran herşey olabılır temmzuda saymıyorum ortaladık temmuzuda dolu dolu agustos ve eylul war kızlar hamıleyken kışstı ilkbahar gectı yazıda ortaladık epey olduk hıı ne dersınız
gunaydın canımm oyle dusunme lutfen sayfalar okadar hızlı ılerlıyorkı kacırıyoruz bazen yoksa burada kımsenın babasını evladı deıl herkes fıkrı olan seylere cevap verıyor emınm dıger arkadaslrımda benım gıbı dusunuyordur[/Q
bende babanızın evladı demedım kı zaten böyle bır cumlede kurmadım.sadece sızın kendı aranızda muhabbetnız oldugu ıcın belkıde gorulmuyor yazdıklarım dıye dusunup uzuldum.neyse onemlı degıl dedıgım gıbı sızı takıp ederekte ogrenebılıyorum merak ettıklerımı dedıgın gıbı sayfalar hızlı ılerlıyor o yuzden olabılır ama lutfen kırıcı cumleler kurma
Quzzu nun dedigi gibi canım sadece sana has bişe deil hepimiz konuşuyoruz işte bilgimiz fikrimiz oldugunda cevap veriyoruz yoksa gözden kaçıo olabiir takılma sen gel muhabbete devam
olabılır tabıkı arkadasım önemlı degıl bende oylesıne kendımce sıtem etmışım işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?