2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
hangi site serapcım ben netten bı kaç kez aldım memnun kalamdım gerı yolladım hemde markafonıden oyuzden almıyorum netten daha

faceden bir arkadaş ulaştı canım ben siteleri bakımda şimdicik...alan herkes memnun...telefonla sipariş veriyormuşsun eğer mağaza varsa yakınınızda oradan da alabbiliyonuz...ama bize yakın mağaza taaaa adana da..çilekbebe.com canım ama site bakımda...

cok saol canım 3-6 aylık ıcın aldım bunları
Bende hep düşünüyorum alırken cok çabuk büyürler mı hangi beden alsam diye. Ama 3-6 iyi gebe 0-3 çabuk geçer herhalde. Birde iri bebekler mı yoksa küçük mu olacaklar bilemiyoruz.

buyrun gelin canım....kapımız her zaman açık sizlere...
Ay sagol canım. Ben biz iftara davetliyiz yazacaktım, davetli miyiz olmus :)

evet canım cok cabuk gelısır dıyorlar onun ııcn bız 0-3 zıbınlardan 3-6 kıyafetlere terfı ettık

Kizlaar dun derenimi gorduk... boyu kilosu cok iyimis
Dil cikardi bize gulucuk atti cok sirin yaa allahm hemen ekim olsuuun

bebeğe hiç kıyafet almadım ben daha... odasını oto koltuğunu bebek sepetini aldık ama kıyafet almadık:) tersten başladık sanırım:)

bebeğe hiç kıyafet almadım ben daha... odasını oto koltuğunu bebek sepetini aldık ama kıyafet almadık:) tersten başladık sanırım:)

ağırdan başlamısın sen yacem basit işler kalmış bizimde pusetımız kuvetımız kaldı e bırde perd halaı ıvır zıvır

Kizlaar dun derenimi gorduk... boyu kilosu cok iyimis
Dil cikardi bize gulucuk atti cok sirin yaa allahm hemen ekim olsuuun

maşallah derinciğe annesi şaka maka ben ekımı saymıyorum ekımde heran herşey olabılır temmzuda saymıyorum ortaladık temmuzuda dolu dolu agustos ve eylul war kızlar hamıleyken kışstı ilkbahar gectı yazıda ortaladık epey olduk hıı ne dersınız

olsuncanım baslamıssın sonucta arkası gelır artık

bende senın gıbı hesaplıyorum canım kaldı ıkı ay ben 2 aylıkken bu 7 ay nasıl gececek dıyordum sımdı kaldı 2 ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…