2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
slm kızlar çarşambadan beri yoktum geçmişi okuyamadım baya coşmussunuz bişey kaçırmadım umarımmemlekete gittim 3 gün izin aldım doktora gittik oğluşumu gördükk 1 kilo 300 gr olmuş paşam 10 gün ilerden gidiyo dedi doktor. doğum tarihi eylülün sonu gösterdi ultrasonda renkli baktık uzun uzun aynıı babasına benziyo yaa paşam yerim ben onu. vitamin kullanmıyorum onu sordum gerek yok zaten senin bebeğinin gelişimi iyi dedi. bizim oğlan doğum pozisyonu almıi kafası aşağıdaydı ayakları karnımın sağ tarafında zaten anlamıştım ordan baya güçlü tekmeler yiyorum bir sürü ciciler aldım oğluma baya eksiğimizi halletik sadece büyük şeyler kaldı onlarıda bayramdan sonra anneannesiyle alcaz bu arada havalar cok sıcakk yaa ben cok bunalıyorum sizlerde aynımısınız :2: dün evde temizlik yaparken su terlerin içinde kaldım Rabbim oruç tutanlara yardım etsın ben dayanamıyom valla doktorumda izin vermedi zaten. iznimi aktarayım dıyodum ama iyice agırlaşmaya başladım yürüyüşümde değişti dün eşim beni taklit ediyo pisss gülmekten öldümmm bu gidişle ağustosda ayrılıcam izne

güle güle kullan canım alırsın yaa daha zaman var ben de daha bi çok şeyi almadım

yaa int girdikçe herkes aldıklarını yazınca stres oluyorum ama haftasonu eve gidince bi rahatlık çöküyo amaan daha var nasılsa diyorum. alırız yaaa demi. daha var nasılsa:)

bu arada dün belli aralıklarla pıt pıt pıt yaptı bebeğim. 2 dk falan sürdü sanırım. hıçkırık olduğunu düşündüm. bu dönemde hissedilir mi hıçkırık biliyo musunuz? ama çok tatlıydı ya:)

kızlar yarın şeker yüklemem olucak sabah aç olucaz onu biliyorum da acaba su içsek sakıncası olur mu dersiniz ? ben sabah da gece kalkıncada mutlaka su içiyorum , alışkanlık ağzım çok kurur ?

canım ben yaptırdım1 gün önce birşey yiyip içmek yasak...zaten ilk kanı aldıktan sonra şekerli su veriyorlar..1 saat arayla 2 kere kan alıyorlar..bana sakın su falan içme dedi...şükür benim temiz çıktı tahlillerim darısı senin başına...

canım hemen hemen ne kadara patlıyor bu alışveriş ?

bende hiç sezeryan istemiyorum. Allah yardımcımız olsun.
canım şimdi senin ne tür bişiler alacağını bilememki yada atıyorum 30-200 arası hastane çıkışları var hangisini alırsın onu bilemem, bu konu biraz insanın bütçesiyle alakalı, neye ne kadara vereceğinle ve ne alacağınla alakalı çünkü ben mesela sadece perde yaptırdım tül ve halım var diye belki sen hepsini yaptırcaksın yada hiç yaptırmıcaksın. Şöyle söyliyim kaba taslak olarak ben ne çok pahalı ürünler aldım nede çok ucuz, hepsi orta halli.
oda mobilya takımı 4000 ( komple oda takımı, büyüyen yatak, 4 kapılı dolap, şifonyer, raf, oyun sandığı ve emzirme koltuğu )
bebek araç gereçleri ve anne araç gereçleri 1500tl
henüz almadıklarım var, park yatak 160tl civarı ( ufak boylardan ), odasına kapı süsü şeker süsleme vs. 300tl, puset ve ana kucağı 1000tl, emzirme sütyeni tanesi 30 tl x2 adet dersek 60 tl.

Yani toplamda 7020 yapıyor ( halı ve tül almadım ben odaya uyumlu evlenirken yaptırmıştım ).
Belkide senin bunların bir çoğuna ihtiyacın bile yokturda yarıya gelecek masraf, yani bu para biraz herkese göre değişir canımcım gözünü korkutmak istemiyorum

doktor bu haftalardan sonra dönmesi lazım dedi. bak hamilelik takviminde bile kafası aşağıda

senınle aramızda neredeyse 20 gun var belkı ondandır yada son tresmerındemı donuyorlar :106:hıc oraya dıkkat etmedım sankı hep oyleydı o asago dogru :106:

alırsın canımcım seni rahatlatayım birazcık, 2 günlük iş hepsi hiç korkma bi gittinmi hepsini hallediyosun, ben biraz tez canlıyım bide hamişlik beni stresli yaptı onun çok etkisi var hemen hepsi olsun bitsin kafamdan silinsin istiyorum, e bide buna çalışma faktörü eklenince haliyle koştur koştur oluyosun, herkesin durumu farklıdır o nedenle; sonuçta bebişin ilk zamanlar ihtiyacı olacak şeyler belli senin sütün, bezi ve kıyafet bide yatacak yer... bunları yaptıktan sora diğer ihtiyaçlar sorada olur, ben gezerken yeni doğum yapmış ve alışveriş yapan anneler vardı çok tatlı, bebişleri doğmuş ihtiyaçlar çıkmış ortaya onları alıyolardı ufaktan ufaktan

kızlar yarın şeker yüklemem olucak sabah aç olucaz onu biliyorum da acaba su içsek sakıncası olur mu dersiniz ? ben sabah da gece kalkıncada mutlaka su içiyorum , alışkanlık ağzım çok kurur ?

canım banada 12den sonra yeme ıcme dedıler ama ben su ıctım mıdem cok yanıyodu bıde senın gıbı gecelerı kalkar ıcerım

aynen bende normal zamanda çok olmazdı..son bir kaç haftadır neredeyse her pazar o sendromdan çekiyorumartık tatil olsun ama eşimin de tatili olsun istiyorum...neyse bebişle birlikte kullancak o da iznini inşallah

günaydın kızlar :) gerçeken pazartesi insan kendiine hiç gelemio

rapor alsam mı bi hafta diye düşünmüyor değilim ne dersiniz kızlarrrrr

bu arada bayada yoğunuz işyerinde pek giremicem sanırım öpüldünüz kuzularımı
adigeciğim damadın çok iyi masallah sürekli tepik içinde

doğru diyorsun hayatım. ben zaten bir kısmını doğduktan sonra almayı planlıyorum ama havuzlu hana çok uzak olduğum için gitmeye değer mi hani diye düşünüyorum. Çünkü bende gidip alıp bitiricem o gün herşeyini. Yine de teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. Mucu

hiiiiiiiiiiiii o ne öyle yaa yumurta gibi pişersin valla çıkma sakın dışarı
çıkmıyorum zaten canım
maşallah canım
güle güle kullan aldıklarını
​

canım fıyat acısından bılmem ama herseyın bıarada olması acısından ıyı bır tercıh bende uzagım havuzlu hana ama merak ettım gıttım secenek cok hersey var mobılya harıc onun ıcın ıyı oldu bu benım fıkrım tabıkı

senınle aramızda neredeyse 20 gun var belkı ondandır yada son tresmerındemı donuyorlar :106:hıc oraya dıkkat etmedım sankı hep oyleydı o asago dogru :106:

ytok önceden başı yukarıdaydı resimlerde
canım doğuma yakın dönsünler zaten baş aşağıda olunca çok sık idrara çıkarsın ve kasıklarına baskı yapar demişti.
acı çekmeden annelik olmucak galiba gerçi mecbur bişeyler çekicez

yok tatlım telaş yapma iki bilemedin üç defa çıksan herşeyi alırsın

günaydın arkadaşlar nasılsınız?hayırlı ramazanlar hepinize. güzel bebişler nasıl..sıcaklarla arnız nasıl benim çok kötü..ben uzun zamandır giremedim..1 hafta eşimin köyünde kaldım ordan geldim annemlerle köye gittim..daha anca bugün gelebildim eve..1 hafta boyunca annemlerin pc si benim artık fırsat buldukça girerim... geçmişide okuyamdadım inşallah herşey yolundadır hepinzin..bizim şimdilik herşeyimiz yolunda 10 gün önce şeker yüklememiz oldu şükürler olsun temiz çıktı.doktorum senden çok korkuyordum ama dedi hiç bir şey yok dedi nasıl mutlu oldum anlatamam..kızım 1 200 gr olmuş..2 hafta önden gidiyor..yaa arkadaşlar aranızda karaciğer fonksiyonlarına bakıtan varmı ..doktorum 2 hafta sonra el ona bakcam dedi aklım takıldı..birde aranızda olan varmı bilmiyorum benim sağ tarafım özellikle kolum çok halsizleşiyor ve ağrıyor..allah korusun felç olcakmış gibi hissediyorum kendimi...
kızımın cicilerini almayı tamamlıyorum artık yavaş yavaş...teyzesiyle dayanamayıp aldık çoğu şeyi..kıyafet işimz bitti sadece elbise alcam birtane kot..40 mız çıkınca allah izin verirse girdirmek için...çok hoşuma gitti..annem ve akrabalarım diyorki çocuk yandı sen onunla oyuncak gibi oynarsın artık diyorlar...çokkk seviyorum bebekleri...inşallah sağlıcaklar alalım kucaklarımızada..

"bebek araç gereçleri ve anne araç gereçleri 1500tl" bunun içine neler giriyo cnm?

hoşgeldingözünüz aydın ne güzel bir vakit geçirmişsin ohhh senin yerine ben rahatladım aynıyız canım aynıyız hiç yorma kafanı, 2 saatlik işi 5 saatte yapıyorum ben artık, geçen gün servisi kaçırıyodum sora anladım neden çünkü normalde 10dk da duş alan ben 20 dkda almaya başlamışım haberim yok, saate bakınca bugün anladım neden yetişemediğimi al sana bir örnek
rica ederim canım, dediğim gibi havuzlu handa bebek ve anneye dair herşey var ama herşey, hele alt katında bi market sepeti alıp tüm mağazaları gezip tek noktadan ödeme yapıyosun, bu arada nakite %10 indirimleri var bilgin olsun. o nedenle alacağın gün sabahtan oraya gidip bir göz atarsan belkide başka yere gitmene gerek kalmaz, ben e bebekten tut mothercare e kadar heryere baktım önce sonra havuzlu hana gittim en uygun fiyatlar orda

hastane çıkısının resmini koysana canım bana da fikir olsun nerden aldın ben internetten bi kaç parça bi seyler aldım güzeldi ama hastane çıkısına karar veremedim şöyle penyesi yumuşacık olsun istiyorum kuzuma :)

napalım kuzum istemeye istemey geldil işte çalışıyoruz bu bi ay da bitseydi ben de evde rahat etseydim yaa
sende ne var ne yok canım oğluşun nasıl
ay biter kuzu biter...ne zaman ayrılcan izne oğluşda dün beni bayağı korkuttu ama şimdi iyidir teyzesi...

günaydınnnnnnnnnnnnn daha yeni mi uyandınızz uykucularrr

yok kız sabah 8 de uyandık ama nete anca girebildik...

urfa yanıyor kuzum 57 derece gölgede 45 derece klima olmasa valla pişeriz burda:106:

kız sen urfa da mısının anammmmm ben 2 yıl kaldım ama ne kalmaktı...gerçi ben ilçesindeydim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…