2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Haftasonu girmiyorum nete evdeki işleri yoluna sokmaya çalışıyorum malum az bir zaman kaldı ama kızlar ne yazmışsınız beee:34:, hepsini okuyamadım herkes iyimi???
Biz cumartesi sabahtan 2. havuzlu han turumuzu tamamladık, sabah 10da oradaydık, öğlenden sonra saat 5 ti oradan çıktığımızda ama öldüm yorgunluktan, sonuç olarak güzel telaşlar bunlar hiçte dokunmadı bana ( tabi gezerken giren kramp ve yaşağıdım telaşı anlatamam şimdi kopuyorum gülmekten o kadar kalabalığı içinde bağıran bennn :60: ) bebişime kurban olurummm:49:, minik birer eksik dışında artık tamamız diyebilirim, tabi o alınanların balkondaki poşet içinde yığılı halinden kurtulup odaya yerleşmesi lazım ama olsun evde olduktan sora artık yavaş yavaş yaparım:79:, pazarda kendi yatak odamızın çekmece ve dolaplarını ayıklayıp giyilmeyenleri çıkardık kocişle, rafları tekrar silip yerleştirdik, ufaktan o işleride yapmaya başladım sırada ayakkabı dolabı, mutfak dolabı ve banyo dolabı var..... malum bebiş gelince 1 sene dokunamayabiliriz:52: perdesini bile hallettim bebişimin eminönünde, süperdi, kumaşı seçtim adamlar 2 saate dikip teslim ettiler, aynı kumaştan biraz daha aldım hem yastık yaptırcam hemde bebişime avize ve abajur kaplatçammm:32: artık haftasonların böle geçiyo, kendime çok zaman ayıramadım ama olsun, sizler neler yapıyosunuz?

sizin bebişler döndü mü kızlar rahim yoluna benim hala başı yukarda.

en son gittiğimde yatay olarak yatıyodu benmki..:8:

benim oğluşum da henüz dönmemiş canım :31::emir_bebek:

döner kızlar daha vakit var, benimki başından beri hep baş aşağı bakalım son ay bi atraksiyon yapmazsa öle kalırmış doktor öle dedi, baş aşağı başlayanlar çok değiştirmezmiş pozisyonunu ama yukarda olanlar %99 değiştiriomuş yerini o nedenle içiniz rahat olsun bence bu konuda, hem zaten herşeyin hayırlısını versin Allah hepimize:23:

Haftasonu girmiyorum nete evdeki işleri yoluna sokmaya çalışıyorum malum az bir zaman kaldı ama kızlar ne yazmışsınız beee:34:, hepsini okuyamadım herkes iyimi???
Biz cumartesi sabahtan 2. havuzlu han turumuzu tamamladık, sabah 10da oradaydık, öğlenden sonra saat 5 ti oradan çıktığımızda ama öldüm yorgunluktan, sonuç olarak güzel telaşlar bunlar hiçte dokunmadı bana ( tabi gezerken giren kramp ve yaşağıdım telaşı anlatamam şimdi kopuyorum gülmekten o kadar kalabalığı içinde bağıran bennn :60: ) bebişime kurban olurummm:49:, minik birer eksik dışında artık tamamız diyebilirim, tabi o alınanların balkondaki poşet içinde yığılı halinden kurtulup odaya yerleşmesi lazım ama olsun evde olduktan sora artık yavaş yavaş yaparım:79:, pazarda kendi yatak odamızın çekmece ve dolaplarını ayıklayıp giyilmeyenleri çıkardık kocişle, rafları tekrar silip yerleştirdik, ufaktan o işleride yapmaya başladım sırada ayakkabı dolabı, mutfak dolabı ve banyo dolabı var..... malum bebiş gelince 1 sene dokunamayabiliriz:52: perdesini bile hallettim bebişimin eminönünde, süperdi, kumaşı seçtim adamlar 2 saate dikip teslim ettiler, aynı kumaştan biraz daha aldım hem yastık yaptırcam hemde bebişime avize ve abajur kaplatçammm:32: artık haftasonların böle geçiyo, kendime çok zaman ayıramadım ama olsun, sizler neler yapıyosunuz?
ne güzel tatlım bitirmişsin hemen hemen güle güle kullanın aldıklarını :nazar:
ben haftasonunu dinlenerek geçirdim tabi temizlik te yaptım ama geçen hafta baya dip bucak yaptığım için pek bi işim yoktu kociş te evde olunca biraz kafa dinledik :32:
ben bayramdan sonra çıkıcam alışverişe inşallah
:51::51:

döner kızlar daha vakit var, benimki başından beri hep baş aşağı bakalım son ay bi atraksiyon yapmazsa öle kalırmış doktor öle dedi, baş aşağı başlayanlar çok değiştirmezmiş pozisyonunu ama yukarda olanlar %99 değiştiriomuş yerini o nedenle içiniz rahat olsun bence bu konuda, hem zaten herşeyin hayırlısını versin Allah hepimize:23:

amin canım inşallah çünkü sezeryan istemiyoorum:18: umarım döner oğluşum:emir_bebek::emir_bebek:

ne güzel tatlım bitirmişsin hemen hemen güle güle kullanın aldıklarını :nazar:
ben haftasonunu dinlenerek geçirdim tabi temizlik te yaptım ama geçen hafta baya dip bucak yaptığım için pek bi işim yoktu kociş te evde olunca biraz kafa dinledik :32:
ben bayramdan sonra çıkıcam alışverişe inşallah
:51::51:

inşallah canım, hayırlısıyla alırsın sende, benim eylül sonu gözüktüğü için ekim hız verdim hazırlıklara, Allah kısmet ederse Eylül başında herşeyi hazır olsun istiyorum odası vs. birde alışveriş çok sürmüyo yani hırs yaparsan 2 günde bitiyo öyle diyim sana, bizim bi dönence, bebefon falan kaldı onlarıda sora bebiş doğunca alırım gerek olursa, bide şu hastanede verilen ikramlıklar vs. lohusa şerbeti için miniş bardaklarını bile aldık, hastanede servis yapçaz gelenlere sora bide mevlütte:ssz:

kızlar yarın şeker yüklemem olucak sabah aç olucaz onu biliyorum da acaba su içsek sakıncası olur mu dersiniz ? ben sabah da gece kalkıncada mutlaka su içiyorum , alışkanlık ağzım çok kurur ?

kızlar yarın şeker yüklemem olucak sabah aç olucaz onu biliyorum da acaba su içsek sakıncası olur mu dersiniz ? ben sabah da gece kalkıncada mutlaka su içiyorum , alışkanlık ağzım çok kurur ?

canımcım benim doktorum gece 12den sonra hiçbişey yiyip içme demişti o nedenle seninde içmemen lazım, amaç açlıktan sonra içilen şekerli suyun şekerini arttırıp arttırmaması, normal şartlarda yemek yiyip yada ne bileyim bir bardak su içip gidersen metabolizmayı rahatlatmış olucaksın ve şekerin varsada çıkmaz:23: biraz zor oluyo bu açlık olayı ama bir kereliğine insan katlanıyo mecbur:34:

slm canım, bence dürüst davranarak en güzelini yapmışsın:42:, oda bir çıkar yol bulur şimdi sen merak etme, doğum ve sonrası seni rahat ettirecek insanlaara ihtiyacın olacak çünkü bizi neyin beklediğini bilmiyoruz, belki deli gibi bağırıp çağırcaz sinirli olcaz yada korkak ürkek olcaz belkide hiçbişey olmıcak normal hayatımıza devam edicez... o nedenle en doğrusunu yapmışsın, hiç kendini bu konuda üzme, doğumda gelmesinde sonrasından gelsin, eşin zaten biliyor durumu kırılmaz merak etme, sadece seninde annen olsun çok isterim çünkü senin annen bebişinde babannesi ama ben çok iyi anlaşamıyorum nolur bu konuda gönlün kalmasın bu konuda de al kocanın gönlünü:16: annen yanında olcak ama doğumda dimi aynı şehirdesiniz diye hatırlıyorum?

evet hayatım annem 2 mahalle aşağımda oturuyor da aramasam geleceği yok. varlığı yokluğu belli değil.:9: Allah'tan o dibimde zaten. Bilmiyorum ne yapacağım valla tatlım. Gerim gerim geriliyorum. Nasıl olurum hiç bilmiyorum dediğin gibi. Zaten batıyor ettikleri laflar hele o zaman tam batar herhalde. Geçen doktora gittim doktor dedi ki göbek çevresi ince. Eşimde konuşurlarken söylemiş doktor böle böle dedi diye. Bana diyo ki telefonda beslemiyorsun çocuğu herhalde. Dencek laf mı hamile insana bu şimdi. Bende dedim yoo kilosu gayet normal haftama göre beslenmeyle alakası yok diye. :22:

vuhuuuuuuuuuuuuuuuuu:46::46::46::46::46::24::24::24:

canım hemen hemen ne kadara patlıyor bu alışveriş ?

amin canım inşallah çünkü sezeryan istemiyoorum:18: umarım döner oğluşum:emir_bebek::emir_bebek:
bende hiç sezeryan istemiyorum. Allah yardımcımız olsun.

gunaydınnn annısler bebıslerr ıyı haftalar hepınıze:1:

Arkadaşlar bebek şekerlerini, hastanede-evde bebek görmeye gelenlere dağıtıyoruz, de mi? ekstra bir şey veriliyor mu hastanede? çikolata, tatlı vs??? ortalama kaç tane bebek şekeri yaptırmalıyız?
bir de eve bebek görmeye gelenleri hamur işi ile ağırlasak yeter mi?
bebek görmeye gelenlere ikram işi nasıl oluyor, bilen birileri yazabilir mi? :17:

canım bunlar senın tercıhıne kalmıs ben hastanaye cok bısı yapmayacam cıkolata veya tatlı ıkram ederım serbet sekerler evde ıkram edıcem hamur ısı felan evde mevllutten sonra ıkram edılebılır servıs yaparsın kalabalıkmı olucak kımlerı cagırıcan ona gore yapasın hazırlıklarını
yok kımse konuşmuyo ben onu bekelrım haklıyım dıye oda benden beklıyodur haklıymış gibi daha gecen pazar yazdımda yastıgnın altına koydum anlattım doktum içimi keske fotokopısını cekseydım de bugun gene verırıdım çunku tarıh tekerrurden ıbaretmiş her hafta hep aynı şeyler yaşanıyo canım benımde bazen oyle agrı gırıyoo sağdan da soldanda korkuyorumm her taraf acık ayagımda çorapsız korkuyorum bunların acısı çıkacak dıye ama yanıyoommmmm ben ya

sezıncımm canım kendını bu kadar stres altına sokma erkekler hıcbısey yokmus gıbı davranırlar sen konusmadıkca pek acmazlar evet haklısın haklısın dıye ınat yapmana gerek yok haklıysan bunu gıdıp anlatacaksın ben haklıyım sadece yanımda olmanı ıstıyorum su donem sana en fazla ıhtıyacım oldugu zaman felan de ama kesınlıkle kacma ınatlasma konu dahada uzayıp haklıyken haksız duruma dusme bu sefer esın bunu bahane edebılır

herkese günaydınlarrrr..
ya ne güzel herkes bebeğine birsuru şey almış. hepinizinki hayırlı olsun güle güle kullanmayı nasip etsin Allah inş. Ben daha bu haftasonu hastane çıkışını aldım sadece... amaaaa çok güzellll. çokkk bayıldım. gelen giden herkese açtım her parçasını tek tek gösterdim:) ama diğer şeyler için erkenmiş gibi geliyo nedense:P halbuki çok az kaldı ama ne biliiim... ama hastane çıkışıımmıı çok beğendim.

sizin bebişler döndü mü kızlar rahim yoluna benim hala başı yukarda.
yok canım benimki dönmedi daha hiç de niyeti yok gibi, doktorumuz böyle devam ederse szaryen olucak dedi, ben de skaıncası yok benim için dedim. yine istersen sezaryen olsun ama bebeğin başı aşağıda olması daha kolay olur dedi. bakalım inat kızım döner mi bilmiyorum :16:

evet cnm yaa çok şükür..inşallah sağlıkları yerindedir bebilerin..:16:
aminnnn canımmm en önemlisi o.

en son gittiğimde yatay olarak yatıyodu benmki..:8:

benimki de yatay duruyodu canım kafa sağda ayaklar solda :1:
maşallah kızlar :nazar::nazar: darısı başımaa:16: inşallah sağlıkla kucağımıza alacağımız günler de tez zamnda gelir
günaydın sebicim, biz bursa sıcağına zor dayanıyoruz urfa ne alemde???
Günaydın cici anneler ve cici kuzular...

günaydınnnnnnnnnnnnn daha yeni mi uyandınızz uykucularrr :9:

yok canım benimki dönmedi daha hiç de niyeti yok gibi, doktorumuz böyle devam ederse szaryen olucak dedi, ben de skaıncası yok benim için dedim. yine istersen sezaryen olsun ama bebeğin başı aşağıda olması daha kolay olur dedi. bakalım inat kızım döner mi bilmiyorum :16:

urfa yanıyor kuzum 57 derece gölgede 45 derece klima olmasa valla pişeriz burda:106:

herkese günaydınlarrrr..
ya ne güzel herkes bebeğine birsuru şey almış. hepinizinki hayırlı olsun güle güle kullanmayı nasip etsin Allah inş. Ben daha bu haftasonu hastane çıkışını aldım sadece... amaaaa çok güzellll. çokkk bayıldım. gelen giden herkese açtım her parçasını tek tek gösterdim:) ama diğer şeyler için erkenmiş gibi geliyo nedense:P halbuki çok az kaldı ama ne biliiim... ama hastane çıkışıımmıı çok beğendim.
güle güle kullan canım alırsın yaa daha zaman var ben de daha bi çok şeyi almadım :34:

kızlar bebılserımızn donmesı ıcın erken deılmı erken donmelerı erken dogum anlamına gelmezmı ??:106:

Back
X