Haftasonu girmiyorum nete evdeki işleri yoluna sokmaya çalışıyorum malum az bir zaman kaldı ama kızlar ne yazmışsınız beee
, hepsini okuyamadım herkes iyimi???
Biz cumartesi sabahtan 2. havuzlu han turumuzu tamamladık, sabah 10da oradaydık, öğlenden sonra saat 5 ti oradan çıktığımızda ama öldüm yorgunluktan, sonuç olarak güzel telaşlar bunlar hiçte dokunmadı bana ( tabi gezerken giren kramp ve yaşağıdım telaşı anlatamam şimdi kopuyorum gülmekten o kadar kalabalığı içinde bağıran bennn
) bebişime kurban olurummm
, minik birer eksik dışında artık tamamız diyebilirim, tabi o alınanların balkondaki poşet içinde yığılı halinden kurtulup odaya yerleşmesi lazım ama olsun evde olduktan sora artık yavaş yavaş yaparım:79:, pazarda kendi yatak odamızın çekmece ve dolaplarını ayıklayıp giyilmeyenleri çıkardık kocişle, rafları tekrar silip yerleştirdik, ufaktan o işleride yapmaya başladım sırada ayakkabı dolabı, mutfak dolabı ve banyo dolabı var..... malum bebiş gelince 1 sene dokunamayabiliriz
perdesini bile hallettim bebişimin eminönünde, süperdi, kumaşı seçtim adamlar 2 saate dikip teslim ettiler, aynı kumaştan biraz daha aldım hem yastık yaptırcam hemde bebişime avize ve abajur kaplatçammm
artık haftasonların böle geçiyo, kendime çok zaman ayıramadım ama olsun, sizler neler yapıyosunuz?

Biz cumartesi sabahtan 2. havuzlu han turumuzu tamamladık, sabah 10da oradaydık, öğlenden sonra saat 5 ti oradan çıktığımızda ama öldüm yorgunluktan, sonuç olarak güzel telaşlar bunlar hiçte dokunmadı bana ( tabi gezerken giren kramp ve yaşağıdım telaşı anlatamam şimdi kopuyorum gülmekten o kadar kalabalığı içinde bağıran bennn