2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Arkadaşlar bebek şekerlerini, hastanede-evde bebek görmeye gelenlere dağıtıyoruz, de mi? ekstra bir şey veriliyor mu hastanede? çikolata, tatlı vs??? ortalama kaç tane bebek şekeri yaptırmalıyız?
bir de eve bebek görmeye gelenleri hamur işi ile ağırlasak yeter mi?
bebek görmeye gelenlere ikram işi nasıl oluyor, bilen birileri yazabilir mi?

Son düzenleme:
yürüyüşümüzü tamamladık geldik...ama halen daha şişim resmen patlamaya hazır bomba gibiyim..midemin altına mı ne toplandı kuzum nefes alırken zorlanıyorum...acaba suyu fazla kaçırdım ondan mı bu kadar şişim ...offf yaaaa bir hayırlısıyla gelse kuzucukklar...

kızlarrrr hayırlı akşamlarrr, ev curcuna gibi misafir kaynıyo, saat geç oldu yoruldum diye kaçtım soluğu burda aldım ama cidden yorgunum, kafamı tutamıyorum sanki içi sallanıyo beşik gibi, ne yapsam iyi gelir bilginiz var mı
sizler napıyosunuz bakalım, minişler nasıl?

banada lasım bunlarrr hiçbişi bilmiyorum doğru düzgün :26:
hosgeldniz canımcım, her iki sebepten de olabilir canım, ben biraz önce meyve yerken bile bi an kötü oldum patlıcak gibi, hemen kalktım başından. öyle midem de çok dolu değildi ama bazen olabiliyo nedense.. bir de mide yanması olan biçok hamişte aynı durum söz konusu. dolgunluk, bulantı hissi, şişkinlik gibi..

evet bulantı da var napcam ya bu bulantıyı..accık fazla kaçırdım mı yeme işini hemen midem tepki veriyo...

evet bulantı da var napcam ya bu bulantıyı..accık fazla kaçırdım mı yeme işini hemen midem tepki veriyo...
bulantıyı da yanma gibi geçici süre geçirebiliyosun kuzum, kraker veya galeta tarzı seyler bastırmaya yardımcı oluyo bende. istersen dene belkim faydası olur. bebişler büyüdükçe mide iyice yukarı cıkıyo, bende sanki agzıma dayanmıs gibi hissediyorum. ama kesin bi cözüm yok sanırım :26:

yaz yağmuruu yordun kendını çok uzat bacaklarınıda yat canımmm ne geelen oldu sizede maşallah

bebek şekerlerine gelınce kızlar ben cikolta yaptırıcam kalplı uzerınde pembe bebeklı olanlardan hastanede onu ıkram edıcem

mıknatıslı dolap suslerınde de yaptırıcam ama onuda mevludumde dagıtıcam sepetiyle takım yaptırıcam

lohusa şerbetinide guzel bır tepsi ve bardaklarla eve dondugumde zıyaretıme gelenlere sunmayı düşünüyorum

başka ne vardı aklıma gelenler

ne guzel bende cok severım yuruyusu ama hiç yuruuyorum evım oldugu yerde yurunecek yer yokk sahıl çok uzak 2 dolmuşla gıdılıyoo oyuzden mahrumum bende bu hafta mıgde yanması başladı eğer kızartma turu seyler yıyıorsan canm ağır yıyorsan belkı ondan bulanıyordur

sezincm konuş gitsin ya, uzatma ama iyice kafasına da soksun dün seni üzdüğünü..gerçi geçmişi tam okuyamadım gelişmeleri ama klasik her evde olan şeyler..üzme kendini barış gitsin..

sezincm konuş gitsin ya, uzatma ama iyice kafasına da soksun dün seni üzdüğünü..gerçi geçmişi tam okuyamadım gelişmeleri ama klasik her evde olan şeyler..üzme kendini barış gitsin..

ben davamda haklıyım tavuklum haytta konuşmam ınadım ya ben onda ınat yapamazdım gıdıverırıdım yanına ama ben haklıyım o gelcek hem ben hamıleyım yaaaaaa ben hassasım ıkı canlıyımmm bugun 4 kere aradı açmadım 1 kerede evı aradı onuda açmamdım hatasını anlıcakkkk ve o gelıcek gecen hafta 3 gun surdu bu sefer 6 gun surer ben aılesınden çokkk çektım kocam çok farklıdır onlardan ayrılır ama bu sefer oda onların kanından oldu tek başıma onun memleketınde nefes almaya çalışıyorum annem yok babam yok yanımda bı tek o var ama bu ara oda yok

çorapsız gezmeemye çalışıyorum ama çok sıcak canım gerçekten
ama bak uzadıkça sen üzülüosun sıkılıosun

haklısın canım ne diyim umarım en kısa zamanda anlar hatasını kocan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…