gel sen gene canım tamamQuzzu nun dedigi gibi canım sadece sana has bişe deil hepimiz konuşuyoruz işte bilgimiz fikrimiz oldugunda cevap veriyoruz yoksa gözden kaçıo olabiir takılma sen gel muhabbete devam
olabılır tabıkı arkadasım önemlı degıl bende oylesıne kendımce sıtem etmışım işte
kızlar 4 boyutluya gırdınızmı hıç bebişinizin fotosunu çektınızmı yakından
ben haziranın basında gıttim cdsi ve fotoları var oglumun
gunaydın canımm oyle dusunme lutfen sayfalar okadar hızlı ılerlıyorkı kacırıyoruz bazen yoksa burada kımsenın babasını evladı deıl herkes fıkrı olan seylere cevap verıyor emınm dıger arkadaslrımda benım gıbı dusunuyordur[/Q
bende babanızın evladı demedım kı zaten böyle bır cumlede kurmadım.sadece sızın kendı aranızda muhabbetnız oldugu ıcın belkıde gorulmuyor yazdıklarım dıye dusunup uzuldum.neyse onemlı degıl dedıgım gıbı sızı takıp ederekte ogrenebılıyorum merak ettıklerımı dedıgın gıbı sayfalar hızlı ılerlıyor o yuzden olabılır ama lutfen kırıcı cumleler kurma
sen soylemek ıstedıgımı yanlıs anladın sanırım bızde bırbırmızı tanımıyoruz aramızda akrabalık arkadaslık yok ınsan ayırmıyoruz demek ıstedım ben senı savundum aslında ama neyse
Quzzu nun dedigi gibi canım sadece sana has bişe deil hepimiz konuşuyoruz işte bilgimiz fikrimiz oldugunda cevap veriyoruz yoksa gözden kaçıo olabiir takılma sen gel muhabbete devam
olabılır tabıkı arkadasım önemlı degıl bende oylesıne kendımce sıtem etmışım işte
biraz alıngansın canım hepsi bu hepimiz bazen alınganlaşabılıyoruz burda bile sen gır muhabbete bazen ben soruyom bişey cevabını takıp bıle edemıyorum bazen kaynıyo arada
biraz alıngansın canım hepsi bu hepimiz bazen alınganlaşabılıyoruz burda bile sen gır muhabbete bazen ben soruyom bişey cevabını takıp bıle edemıyorum bazen kaynıyo arada
sezincim nasılsın canım
banada lasım bunlarrr hiçbişi bilmiyorum doğru düzgün :26:Arkadaşlar bebek şekerlerini, hastanede-evde bebek görmeye gelenlere dağıtıyoruz, de mi? ekstra bir şey veriliyor mu hastanede? çikolata, tatlı vs??? ortalama kaç tane bebek şekeri yaptırmalıyız?
bir de eve bebek görmeye gelenleri hamur işi ile ağırlasak yeter mi?
bebek görmeye gelenlere ikram işi nasıl oluyor, bilen birileri yazabilir mi?
hosgeldniz canımcım, her iki sebepten de olabilir canım, ben biraz önce meyve yerken bile bi an kötü oldum patlıcak gibi, hemen kalktım başından. öyle midem de çok dolu değildi ama bazen olabiliyo nedense.. bir de mide yanması olan biçok hamişte aynı durum söz konusu. dolgunluk, bulantı hissi, şişkinlik gibi..yürüyüşümüzü tamamladık geldik...ama halen daha şişim resmen patlamaya hazır bomba gibiyim..midemin altına mı ne toplandı kuzum nefes alırken zorlanıyorum...acaba suyu fazla kaçırdım ondan mı bu kadar şişim ...offf yaaaa bir hayırlısıyla gelse kuzucukklar...
banada lasım bunlarrr hiçbişi bilmiyorum doğru düzgün :26:
hosgeldniz canımcım, her iki sebepten de olabilir canım, ben biraz önce meyve yerken bile bi an kötü oldum patlıcak gibi, hemen kalktım başından. öyle midem de çok dolu değildi ama bazen olabiliyo nedense.. bir de mide yanması olan biçok hamişte aynı durum söz konusu. dolgunluk, bulantı hissi, şişkinlik gibi..
bulantıyı da yanma gibi geçici süre geçirebiliyosun kuzum, kraker veya galeta tarzı seyler bastırmaya yardımcı oluyo bende. istersen dene belkim faydası olur. bebişler büyüdükçe mide iyice yukarı cıkıyo, bende sanki agzıma dayanmıs gibi hissediyorum. ama kesin bi cözüm yok sanırım :26:evet bulantı da var napcam ya bu bulantıyı..accık fazla kaçırdım mı yeme işini hemen midem tepki veriyo...
sezincim nasılsın canım
nasıl olayım ezinem sus pus oturuyoz işte bugun annem ve abalam harıcınde konuşmadım hiç ağzım açılmadı tabı onlarlada telde .... sen nasılsın canım bak sakın ıyıym dıye etrafa düşme helekı eğilme
evet bulantı da var napcam ya bu bulantıyı..accık fazla kaçırdım mı yeme işini hemen midem tepki veriyo...
nasıl olayım ezinem sus pus oturuyoz işte bugun annem ve abalam harıcınde konuşmadım hiç ağzım açılmadı tabı onlarlada telde .... sen nasılsın canım bak sakın ıyıym dıye etrafa düşme helekı eğilme
oturup güzelce konuşun canım halledin probleminizi sen sıkıntını anlat oda öle anlaşın konuşmadan hallolmazki
yok canım valla bugün yemek haricinde bişe yapmadım ama bugünde böbregim agrıo sol tarafım inceden inceden
oturup güzelce konuşun canım halledin probleminizi sen sıkıntını anlat oda öle anlaşın konuşmadan hallolmazki
yok canım valla bugün yemek haricinde bişe yapmadım ama bugünde böbregim agrıo sol tarafım inceden inceden
yok kımse konuşmuyo ben onu bekelrım haklıyım dıye oda benden beklıyodur haklıymış gibi daha gecen pazar yazdımda yastıgnın altına koydum anlattım doktum içimi keske fotokopısını cekseydım de bugun gene verırıdım çunku tarıh tekerrurden ıbaretmiş her hafta hep aynı şeyler yaşanıyo canım benımde bazen oyle agrı gırıyoo sağdan da soldanda korkuyorumm her taraf acık ayagımda çorapsız korkuyorum bunların acısı çıkacak dıye ama yanıyoommmmm ben ya
ne guzel bende cok severım yuruyusu ama hiç yuruuyorum evım oldugu yerde yurunecek yer yokksahıl çok uzak 2 dolmuşla gıdılıyoo oyuzden mahrumum bende bu hafta mıgde yanması başladı eğer kızartma turu seyler yıyıorsan canm ağır yıyorsan belkı ondan bulanıyordur
sezincm konuş gitsin ya, uzatma ama iyice kafasına da soksun dün seni üzdüğünü..gerçi geçmişi tam okuyamadım gelişmeleri ama klasik her evde olan şeyler..üzme kendini barış gitsin..
çorapsız gezmeemye çalışıyorum ama çok sıcak canım gerçektenyok kımse konuşmuyo ben onu bekelrım haklıyım dıye oda benden beklıyodur haklıymış gibi daha gecen pazar yazdımda yastıgnın altına koydum anlattım doktum içimi keske fotokopısını cekseydım de bugun gene verırıdım çunku tarıh tekerrurden ıbaretmiş her hafta hep aynı şeyler yaşanıyo canım benımde bazen oyle agrı gırıyoo sağdan da soldanda korkuyorumm her taraf acık ayagımda çorapsız korkuyorum bunların acısı çıkacak dıye ama yanıyoommmmm ben ya
ben davamda haklıyım tavuklum haytta konuşmam ınadım ya ben onda ınat yapamazdım gıdıverırıdım yanına ama ben haklıyım o gelcek hem ben hamıleyım yaaaaaa ben hassasım ıkı canlıyımmm bugun 4 kere aradı açmadım 1 kerede evı aradı onuda açmamdım hatasını anlıcakkkk ve o gelıcek gecen hafta 3 gun surdu bu sefer 6 gun surer ben aılesınden çokkk çektım kocam çok farklıdır onlardan ayrılır ama bu sefer oda onların kanından oldu tek başıma onun memleketınde nefes almaya çalışıyorum annem yok babam yok yanımda bı tek o var ama bu ara oda yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?