Kızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım.Öncelikle Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..Benim çok halsiz ve uykulu geçiyor çok duygusalım ara sıra kasıklarıma ağrı giriyor canımda hiç yemek yemek istemiyor lokmalar ağzımda büyüyor resmen sizede oluyormu bol bol su içiyorum wc gitmekten yoruldum..ve kilo verdim sizdede böyle şeyler oluyormu.. allah hepimizee sağlıklı bir hamilelik süreci nasip etsinn....
kızlar neden soruma kimse cvp vermiyorslm kızlar yine ben 5+6 haftalık hamileyim bugün karından ultrasona girdim kese 10mm çıktı bebek gözükmedi normalmi sizce haftya tekrar çağırdı
slm kızlar yine ben 5+6 haftalık hamileyim bugün karından ultrasona girdim kese 10mm çıktı bebek gözükmedi normalmi sizce haftya tekrar çağırdı
ne tesadüf canım banada doktor söylemedi dogum tarihini ama hesaplayıcılara göre benimde 14 ekime geliyor evlilik yıldönumuzume
Allah biliyor ya her evlilik yıldönümüzü kutlarken hem bunu düşünmüşündür keske
ekimde dogumum olsa diye Allah gönlümüze göre verdi ne diyeyim...
slm kızlar yine ben 5+6 haftalık hamileyim bugün karından ultrasona girdim kese 10mm çıktı bebek gözükmedi normalmi sizce haftya tekrar çağırdı
ilk önce hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin bende 3 yıl önce yaşadığım hamileleiğin herşeyini unuttum şimdi yine hamileyim bu konularda bilgim yok bende burdaki kızlara soruyorumdr a gidenlere birşey sormak istiyorum ilk muayneye giderken aç gitmek gerekiyormu tahliller için? gariptir 3 yıl önce yaptığım tahlilleri kontrolleri herşeyi unutmuş bir haldeyim. bu arada Allah'ın hikmeti kızımın muhtemel doğum tarihi de 16 ekimdi ama kızım gününden 2 gün sonra 18 ekim de doğdu. şimdiki muhtemel doğum tarihimde 16 ekim bakalım bu ne zaman doğacak :)))
dr a gidenlere birşey sormak istiyorum ilk muayneye giderken aç gitmek gerekiyormu tahliller için? gariptir 3 yıl önce yaptığım tahlilleri kontrolleri herşeyi unutmuş bir haldeyim. bu arada Allah'ın hikmeti kızımın muhtemel doğum tarihi de 16 ekimdi ama kızım gününden 2 gün sonra 18 ekim de doğdu. şimdiki muhtemel doğum tarihimde 16 ekim bakalım bu ne zaman doğacak :)))
tahlil mi yapıyolar hemen :26:
kan tahlili yapıyorlar guatr'a hepatit.'e filan bakıyorlar ve daha başka şeylere de ama dediğim gibi bende unutmuş vaziyetteyim
dr a gidenlere birşey sormak istiyorum ilk muayneye giderken aç gitmek gerekiyormu tahliller için? gariptir 3 yıl önce yaptığım tahlilleri kontrolleri herşeyi unutmuş bir haldeyim. bu arada Allah'ın hikmeti kızımın muhtemel doğum tarihi de 16 ekimdi ama kızım gününden 2 gün sonra 18 ekim de doğdu. şimdiki muhtemel doğum tarihimde 16 ekim bakalım bu ne zaman doğacak :)))
merhabalar.. uzun bi aradan sonra bu gün okula gittim hiç istemeyerek ama o kadar kötü geçmedi, kendimi rahatsız da hissetmedim, iyiydi yani ilk iş günü
kan tahlili yapıyorlar guatr'a hepatit.'e filan bakıyorlar ve daha başka şeylere de ama dediğim gibi bende unutmuş vaziyetteyim
gerekli olanlari yiyelim almayiz zaten ama tatliydi sekerdi fln bunlar aldirir hamur isi fln onlari yememeye ozen gosterirsek guzel olur
ne zaman gobusumuz cikicak acaba
tsh yani guatr dediğiniz için aç olmanız gerekiyor.
demir eksikliği için de hemogram bakılır, onda da açlık isteniyor.
siz en iyisi aç gidin. sabah erken saatte randevunuz yoksa, tok gidersiniz, ertesi sabah tahlil için tekrar gidersiniz.
merhabalar.. uzun bi aradan sonra bu gün okula gittim hiç istemeyerek ama o kadar kötü geçmedi, kendimi rahatsız da hissetmedim, iyiydi yani ilk iş günü