2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

hoşgeldin canım ...amin inşallah cümlemize...senin ağzında büyüyormuş lokmalar benim düşüncelerimde bile büyüyo düşünmem bile midemi bulandırmaya yetiyo ne güzel su içiyormuşsun ben su bile içemiyorum ALLAH'tan bu gün baş dönmem yok çok şükür yani hepimize oluyo canım bunlar yalnız değilsin ben bazen isyan ediyorum gibi geliyo kendime hemen tövbe edip dua ediyorum ..rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah...

slm kızlar yine ben 5+6 haftalık hamileyim bugün karından ultrasona girdim kese 10mm çıktı bebek gözükmedi normalmi sizce haftya tekrar çağırdı

aaa ikimizin muhtemel doğum tarihi aynı günnn dr a gittiğin zaman haberleşelm

slm kızlar yine ben 5+6 haftalık hamileyim bugün karından ultrasona girdim kese 10mm çıktı bebek gözükmedi normalmi sizce haftya tekrar çağırdı

zaten ilk önce bebeğin yerleşimine bakıyorlar, kese ye bakıyorlar bebek şuan görünecek büyüklükte değil bir sorun yoktur nerak etme

dr a gidenlere birşey sormak istiyorum ilk muayneye giderken aç gitmek gerekiyormu tahliller için? gariptir 3 yıl önce yaptığım tahlilleri kontrolleri herşeyi unutmuş bir haldeyim. bu arada Allah'ın hikmeti kızımın muhtemel doğum tarihi de 16 ekimdi ama kızım gününden 2 gün sonra 18 ekim de doğdu. şimdiki muhtemel doğum tarihimde 16 ekim bakalım bu ne zaman doğacak :)))

ilk önce hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin bende 3 yıl önce yaşadığım hamileleiğin herşeyini unuttum şimdi yine hamileyim bu konularda bilgim yok bende burdaki kızlara soruyorum

tahlil mi yapıyolar hemen :26:

merhabalar.. uzun bi aradan sonra bu gün okula gittim hiç istemeyerek ama o kadar kötü geçmedi, kendimi rahatsız da hissetmedim, iyiydi yani ilk iş günü

tsh yani guatr dediğiniz için aç olmanız gerekiyor.
demir eksikliği için de hemogram bakılır, onda da açlık isteniyor.
siz en iyisi aç gidin. sabah erken saatte randevunuz yoksa, tok gidersiniz, ertesi sabah tahlil için tekrar gidersiniz.

kan tahlili yapıyorlar guatr'a hepatit.'e filan bakıyorlar ve daha başka şeylere de ama dediğim gibi bende unutmuş vaziyetteyim

Canım ben aç karnına gitmiştim aynı gün bir sürü test istediler ( tam kan testi, idrar testi vs) doktordan sonra hemen sağlık ocağına gidip yaptırdım. Bu testlerin çoğu sağlıkocağında ücretsiz yapılıyormuş. Doktorum testlerini yaptır bi sonraki randevuda sonuçlarına bakarıs dedi. İsterseniz daha sonrada yaptırabilirsiniz.

gerekli olanlari yiyelim almayiz zaten ama tatliydi sekerdi fln bunlar aldirir hamur isi fln onlari yememeye ozen gosterirsek guzel olur

ne zaman gobusumuz cikicak acaba

ilk hamilelikte hemen belli olmaya biliyor ama karın genişliği de önemli sanırım benim ilk hamileliğimde 6 aylıktan sonra çıkmaya başladı ama bir komşum var onun 3.5 aylıkken karnı çıkmıştı herkeste farklı oluyor yani

canım teşekkür ederim, ben işi garantiye alıp aç gideyim o zaman, gideceğim hastane uzak olduğu için eşim götürecek o yüzden tekrar tekrar gitmek istemiyorum bbirde kızım var onunla tek başıma gitmek zor olur

benim randevum çarşamba günü 15:50 de mecburen aç gidemicem ertesi gün sağlık ocağında yaptırıcam

merhabalar.. uzun bi aradan sonra bu gün okula gittim hiç istemeyerek ama o kadar kötü geçmedi, kendimi rahatsız da hissetmedim, iyiydi yani ilk iş günü

hep böyle rahat geçer inşallah :)) ben ilk hamilleiğimde nerdeyse 9 ay boyunca çalıştım diyebilirim izinliyken bile sıkıntıdan işe gidiyordum

arkadaşlar ben geldim nasılsınız iyimisinz...
herkes kan testlerini sormuş ben bugün sağlık ocagına gittim ve dr um hemogram idrar tahlili demir-demir bağlama- açlık kan şekeri kontrol betahcg tsh t3 t4 hormonlarına baktı yarın sonuçlarımı alıcam bide benim daha öncelerinden kramp şikayetlerim oldugundan ve gebeliktede bu şikayetler artacağından (calsium potasyum magnezyum)a baktı söylemek istedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…