bu arada yeni öğrendiğim bilgiyide sisinle paylaşayım. Kese eğer yuvarlaksa kızmış eğer fasulye şeklinde ovalse erkek miş. Bilmiş bi arkadaşım var o söyledi. Daha önceki söyledikleri tuttu :) Benim kese yuvarlak kız dedi bakalım tutacak mı bnmkide
Selam güzel anneler ben geldim :) 6+1 bugün tekrar doktora gittik ve bebeğimin kalp atışlarını duyduk çok azıcık dinletti doktorum. Daha geçen hafta kesem boştu bu hafta kesenin içinde oluşmaya başlamış kalp atışları bile olmuş çok şükür. 15 gün sonra yine görmek istedi doktorum. Bu arada bana da az bi kanamam oldu onun için progestan verdi . günde 3 tane ne muzur bi ilaç ya başım dönüyo sürekli . Bebğimin kalp atışlarını duydum ya herşeye değer . Darısı size güzel anneler :)
Canım aramızda az bir zaman var sende gittiğinde duyabilirsin sanırım. Senin kontrol ne zaman heyecandan kafam yerinde değil unuttum. Bu arada bnm doktorum alttan baktı. Ultrasonlarımda o yüzden çok net. Belki üstten baksa kalp atışlarını duyamayabilirdik.
ayyyyy merak ettim baktım..oval gibi benim iki kese de..bunlar da erkek olursa evde zaten var bir tane minik canavar..üçleyecek miyim ben yoksa
canım ben de 27. gün yaptım önce negatif çıktı, zaten başında beklemedim yaptım giyindim işe gittim, eşim benden sonra gelmiş bakmış, silik bir ikinci çizgi çıkmış, 32. gün tekrar baktık, ikinci çizgi hemen çıktı yine çok net değildi ama vardı. Sonra sağlık ocağında kan verdim pozitif çıktı. Son zamanlarda benim de adetim 32. güne kadar çıkmıştı. 26 günde bir oluyordum normalde, hadi maksimum 28
sen ikiz mi bekliyorsunnnn :)))
iki tane mi kese gözüktü yoksA?
kızlar neden soruma kimse cvp vermiyor
Çok güzel bir haber bu Allah en iyi sekilde sonuna ulaştırsın inşallah.
Selam güzel anneler ben geldim :) 6+1 bugün tekrar doktora gittik ve bebeğimin kalp atışlarını duyduk çok azıcık dinletti doktorum. Daha geçen hafta kesem boştu bu hafta kesenin içinde oluşmaya başlamış kalp atışları bile olmuş çok şükür. 15 gün sonra yine görmek istedi doktorum. Bu arada bana da az bi kanamam oldu onun için progestan verdi . günde 3 tane ne muzur bi ilaç ya başım dönüyo sürekli . Bebğimin kalp atışlarını duydum ya herşeye değer . Darısı size güzel anneler :)
ama çarşamba günü gittiğimde bide kan grubumu öğrenmek için kan vericem iki kez delicekler kolumu :18: çarşamba kan grubumu öğreneyim bi kaç gün sonrada o testleri yaptırayım dr keseyi falan görmek için tekrar çağırdığında sonuçlarımı gösteriyim olmaz mı öyle :26:
bu arada yeni öğrendiğim bilgiyide sisinle paylaşayım. Kese eğer yuvarlaksa kızmış eğer fasulye şeklinde ovalse erkek miş. Bilmiş bi arkadaşım var o söyledi. Daha önceki söyledikleri tuttu :) Benim kese yuvarlak kız dedi bakalım tutacak mı bnmkide
Çok teşekkür ederim. Canım darısı isteyen herkesin başına
merhabalar.. uzun bi aradan sonra bu gün okula gittim hiç istemeyerek ama o kadar kötü geçmedi, kendimi rahatsız da hissetmedim, iyiydi yani ilk iş günü
evet canım...iki tane minik kesecik gördük..ikiz dedi doktor.senin de mi ikiz yoksa?
kızlar iğnemi oldum..karnım mosmor oldu..9 ay sonunda nasıl olacak bilmiyorum..bir de bana normal vitamin dışında b12 vitamini der verdi..siz hangi vitaminleri kullanıyorsunuz??
sen bayaa mutlusun canm unutmuş olabilirsin zor kavuştuk bebişlerimize.. benmki tüp bebek ti canm o yüzden alttan bakılıyo çarşamba günü randevum..
tebrikler canım..Allahım hayırlısı ile tamamına erdirsin de kucağındayken hissetmeyi nasip etsin minik kalp atışlarını...
maaşallah çok güzel bi haber, inşallah biz de duyarız kalp atışlarını..
cnm iki kere kan vermene gerek yok ki, bir kere verirsin neyi istiyorsan onu ölçer..
çok ilginç bir bilgi..benimki yuvarlak gibi duruyor, kız mı olacak yani..eşim de erkek istiyor gibi hissediyorum, ama tabi sağlıkla doğsun da gerisi önemli değil..