2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
canım sen tahlil yaptırdın mı hamilelikte yapılıyomuş galiba :26:

beni gecen hafta sağlık ocağından çağırmışlardı, kaydınızı yapamamız gerekiyor diye.. ben de gecen hafta gidemedim, bu gün hazır okula gitmişken sağlık ocağına da uğradım..kan ve idrar tahlili yaptılar. açmısın falan diye sormadılar..hepsi normal çıktı. normal çıkmasaymış vitamin vereceklermiş..sonra bir de tansiyonumu ölçtü, kaydımı yaptı geldimm.. bir de kendi doktoruma en son gittiğimde(5 haftalıkken) iki hafta sonra tekrar gel, tahliller var yapılması gereken dedi, 19 şubatta gidecem oraya daa. bakalım hangi tahlilleri yapacak. o zaman yazarım yine:KK52:

benim randevum çarşamba günü 15:50 de mecburen aç gidemicem ertesi gün sağlık ocağında yaptırıcam
canm mümkünse yarın yaptır çarşambaya elinde olsun tahliller dr un ona göre yorumlar benmde carsamba randevu dr umla görüşelim sonuçları diye yaptırdım..

selam kızlar...
ikizlerim ve ben geldik:)))
bir haftasonu giremedim ne kadar ilerlemiş sayfalar..biz 2010 ekim anneleri olarak çok güzel kaynaşmıştık hala da öyle zaten..çok güzel ve gerçek dostlar kazanmıştım orada..umarım burada da güzel dostluklar kurarız..

canm sen bugün dr a gidecekti neler oldu?? hayırlı haberlerle gelmişsindir inş...:KK49::KK49:

Selam güzel anneler ben geldim :) 6+1 bugün tekrar doktora gittik ve bebeğimin kalp atışlarını duyduk çok azıcık dinletti doktorum. Daha geçen hafta kesem boştu bu hafta kesenin içinde oluşmaya başlamış kalp atışları bile olmuş çok şükür. 15 gün sonra yine görmek istedi doktorum. Bu arada bana da az bi kanamam oldu onun için progestan verdi . günde 3 tane ne muzur bi ilaç ya başım dönüyo sürekli . Bebğimin kalp atışlarını duydum ya herşeye değer . Darısı size güzel anneler :):emir_bebek:

canm mümkünse yarın yaptır çarşambaya elinde olsun tahliller dr un ona göre yorumlar benmde carsamba randevu dr umla görüşelim sonuçları diye yaptırdım..

ama çarşamba günü gittiğimde bide kan grubumu öğrenmek için kan vericem iki kez delicekler kolumu :18: çarşamba kan grubumu öğreneyim bi kaç gün sonrada o testleri yaptırayım dr keseyi falan görmek için tekrar çağırdığında sonuçlarımı gösteriyim olmaz mı öyle :26:

Selam güzel anneler ben geldim :) 6+1 bugün tekrar doktora gittik ve bebeğimin kalp atışlarını duyduk çok azıcık dinletti doktorum. Daha geçen hafta kesem boştu bu hafta kesenin içinde oluşmaya başlamış kalp atışları bile olmuş çok şükür. 15 gün sonra yine görmek istedi doktorum. Bu arada bana da az bi kanamam oldu onun için progestan verdi . günde 3 tane ne muzur bi ilaç ya başım dönüyo sürekli . Bebğimin kalp atışlarını duydum ya herşeye değer . Darısı size güzel anneler :):emir_bebek:

gözünaydın canım darısı bize inşallah :nazar:

camn benm çok sevindim darısı basımıza inş.. bende tam sana yazmıştım nasıl oldun gittinmi diye çok sevindim canm yaa:KK52::KK52:

ama çarşamba günü gittiğimde bide kan grubumu öğrenmek için kan vericem iki kez delicekler kolumu :18: çarşamba kan grubumu öğreneyim bi kaç gün sonrada o testleri yaptırayım dr keseyi falan görmek için tekrar çağırdığında sonuçlarımı gösteriyim olmaz mı öyle :26:
o zaman sen bilirsin canm da sen kan grubunu bilmiyomusun evlenirken bakıyolardı kan uyuşmazlığı için???

bu arada yeni öğrendiğim bilgiyide sisinle paylaşayım. Kese eğer yuvarlaksa kızmış eğer fasulye şeklinde ovalse erkek miş. Bilmiş bi arkadaşım var o söyledi. Daha önceki söyledikleri tuttu :) Benim kese yuvarlak kız dedi bakalım tutacak mı bnmkide :KK52::KK9:

camn benm çok sevindim darısı basımıza inş.. bende tam sana yazmıştım nasıl oldun gittinmi diye çok sevindim canm yaa:KK52::KK52:

o zaman sen bilirsin canm da sen kan grubunu bilmiyomusun evlenirken bakıyolardı kan uyuşmazlığı için???

bilmiyorum :KK17::KK17::KK17: evlenirken kan vermiştik kan uyuşmazlığı var falan demediler hiç kan grubumu sormak falan hiç aklıma gelmemişti o zamanki heyecandan :KK17::KK17:

Gittik canım :) hemen paylaştım sizinlede. kalp atışlarını duyduk kan ve idrar tahili verdim. 15 gün sonra tekrar gidicem inşallah.
aramızda iki gün var canm buda demek oluyoki bende belki duyabilirim kalp atışlarını inan canm buna o kadar ihtiyacım varki okadar hasretimki bebeğime onu sabırsızlıkla bekliyorum Rabbim hepimizin kucağına almayı olmayanlarında göbüşlerini doldurmayı nasip etsin canm..

bilmiyorum :KK17::KK17::KK17: evlenirken kan vermiştik kan uyuşmazlığı var falan demediler hiç kan grubumu sormak falan hiç aklıma gelmemişti o zamanki heyecandan :KK17::KK17:
ayy kıyamam sanaaa:KK34::KK34:

bu arada yeni öğrendiğim bilgiyide sisinle paylaşayım. Kese eğer yuvarlaksa kızmış eğer fasulye şeklinde ovalse erkek miş. Bilmiş bi arkadaşım var o söyledi. Daha önceki söyledikleri tuttu :) Benim kese yuvarlak kız dedi bakalım tutacak mı bnmkide :KK52::KK9:
hayırlısı olsun canm..

Çok güzel bir haber bu Allah en iyi sekilde sonuna ulaştırsın inşallah.

Ne guzel cnmm gozunaydinnn :emir_bebek:

teşekkür ederim..inşallah öyledir..dün silik bi çizgi beklıyordum ben ..o bile olmayınca sanki bütün belirtiler gitti..umudum hemen gidiverdi..bakalım şu 4 gün geçer inşallah..normalde su gibi akan günler 10 gündür geçmek bilmiyo:KK43:(

dün akşam yaptığımda 28. günümdeydim canım ama ben 32 günde bir adet oluyorum..

canım ben de 27. gün yaptım önce negatif çıktı, zaten başında beklemedim yaptım giyindim işe gittim, eşim benden sonra gelmiş bakmış, silik bir ikinci çizgi çıkmış, 32. gün tekrar baktık, ikinci çizgi hemen çıktı yine çok net değildi ama vardı. Sonra sağlık ocağında kan verdim pozitif çıktı. Son zamanlarda benim de adetim 32. güne kadar çıkmıştı. 26 günde bir oluyordum normalde, hadi maksimum 28

Canım aramızda az bir zaman var sende gittiğinde duyabilirsin sanırım. Senin kontrol ne zaman heyecandan kafam yerinde değil unuttum. Bu arada bnm doktorum alttan baktı. Ultrasonlarımda o yüzden çok net. Belki üstten baksa kalp atışlarını duyamayabilirdik.

X