2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Kızlar midem çok fena. Sabah uyandım servise bindim bulantım bir başladı hala devam ediyor. Sabah istifra ettim ama hala aynıyım. Kollarım da uyuşma var ve sanırım tansiyonum da düşüyor. Kendimi çok kötü hissediyorum. Beyaz leblebi yedim ama geçmedi. Şimdi yemek lafını duyunca buraya yazarken bile midem altüst oluyor. Çok fenayım

grissini falan iyi geliyo canım bana denedin mi hiç?

kızlar merhabalar nasılsınız ben geçen mart ayında hamiştim ancak düşük yapmıştım ozaman 6. haftalarda midem bulanmaya başlamıştı ve nefes alamicak kadar çok kusuyordum ama şimdi hiç bulantım başlamadı endişe ediyorum inşallah bişi yoktur.

ay canim yat uzan dikkat et kendine Rabbim korusun

6 da benimde yoktu bugün itibari ile berbat durumdayım 7de başladı

canim her hamilelik bir olmuyo biliyosun sakin ol ve bulantin olmamasi daha iyi iste

gunaydin tatlim uzerini fln giy bide usutme kraker fln denedin mi sabah yataktan kalkmadan :26:

ama çalışıyorumm evde de iş güç valla yatmaya pek meydan kalmıyo ama dikkat ediyorum yavaş yavaş sakin sakin yapıyorum, ağır kaldırmıyorum atlayıp zıplamıyorum

aynen canim merdiven fln cikiyosan yavas yavas cik dikkat et kollarini yukariya kaldirma fazla

gunaydin tatlim uzerini fln giy bide usutme kraker fln denedin mi sabah yataktan kalkmadan :26:

beyaz leblebi yedim sabah uyandığımda ama fayda etmedi. Şimdi de çalışıyorum ama ölü gibiyim valla. Kafan klavyenin üstüne düştü düşecek

beyaz leblebi yedim sabah uyandığımda ama fayda etmedi. Şimdi de çalışıyorum ama ölü gibiyim valla. Kafan klavyenin üstüne düştü düşecek

canim dr a gittiginde dra soyle ilac fln bisey versin o zaman bu sekilde de hic cekilmez

6 da benimde yoktu bugün itibari ile berbat durumdayım 7de başladı

biliyorum o kötü duyguyu canım bnm nefes alamıyodum bulantıdan bakalım şimdi sadece kokulardan tiksinme var belki başlayabilir ama bu hamileliğimde inşallah bulantı olmaz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…