Tünaydın cnm hoşgeldin. Ben bugün biraz uykusuz ve yorgun gibiyim. Sabah kalktığımda mide bulantım yoktu ama dişlerimi fırçaladıktan sonra herşey değiştiİçimde birşey olmadığı için kusamadımda bir kaç böğürme oldu sadece :) ama mide bulantım hala devam ediyo
iyiyim ben de mercimeğim beni bu aralar hiç rahat uyutmuyo ama az önce hemşirem ile konuştum rahatladım. Belim ve sırtım çok ağrıyodu, buraya yazan başka anne adayları da vardı bu konudan muzdarip, vicutta yabancı bi madde olduğu için dengesi bozuluyormuş, ona karşı koymaya vicuttan atmaya çalışıyormuş onun için de ağrı oluyomuş Allah meleklerimizi korusun inşallah
kızlar merhabalar nasılsınız ben geçen mart ayında hamiştim ancak düşük yapmıştım ozaman 6. haftalarda midem bulanmaya başlamıştı ve nefes alamicak kadar çok kusuyordum ama şimdi hiç bulantım başlamadı endişe ediyorum inşallah bişi yoktur.
kızlar merhabalar nasılsınız ben geçen mart ayında hamiştim ancak düşük yapmıştım ozaman 6. haftalarda midem bulanmaya başlamıştı ve nefes alamicak kadar çok kusuyordum ama şimdi hiç bulantım başlamadı endişe ediyorum inşallah bişi yoktur.
ay canim yat uzan dikkat et kendine Rabbim korusun
Kızlar midem çok fena. Sabah uyandım servise bindim bulantım bir başladı hala devam ediyor. Sabah istifra ettim ama hala aynıyım. Kollarım da uyuşma var ve sanırım tansiyonum da düşüyor. Kendimi çok kötü hissediyorum. Beyaz leblebi yedim ama geçmedi. Şimdi yemek lafını duyunca buraya yazarken bile midem altüst oluyor. Çok fenayım
ama çalışıyorummevde de iş güç valla yatmaya pek meydan kalmıyo ama dikkat ediyorum yavaş yavaş sakin sakin yapıyorum, ağır kaldırmıyorum atlayıp zıplamıyorum
gunaydin tatlim uzerini fln giy bide usutme kraker fln denedin mi sabah yataktan kalkmadan :26:
aynen canim merdiven fln cikiyosan yavas yavas cik dikkat et kollarini yukariya kaldirma fazla
beyaz leblebi yedim sabah uyandığımda ama fayda etmedi. Şimdi de çalışıyorum ama ölü gibiyim valla. Kafan klavyenin üstüne düştü düşecek
ben de ha bu arada konu sahibemizden rica etsek,ilk sayfaya bir liste eklese ne güzel olur değil mi?
doğum tarihlerimizi ve yaşadığımız yerleri yazarız,yaşlarımız falan......
6 da benimde yoktu bugün itibari ile berbat durumdayım 7de başladı
evimiz 5. katta ( asansör yok ):)) taşınmak istiyorum ama ilk 3 ay tehlikeli diyorlar ya o yüzden biraz büyüsün bakalım Nazar
grissini falan iyi geliyo canım bana denedin mi hiç?
canim her hamilelik bir olmuyo biliyosun sakin ol ve bulantin olmamasi daha iyi iste
evimiz 5. katta ( asansör yok ):)) taşınmak istiyorum ama ilk 3 ay tehlikeli diyorlar ya o yüzden biraz büyüsün bakalım Nazar
evet cnm haklısın daha iyi inşallah da hiç bulanmaz ama biliyosun herşeyden endişe ediyo insan.....