Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de geldim çok şükür dün öğrendim hamile olduğumu kaç gündür test yapıyodum çıkmıyodu dün yaptım ve nihayet çift çizgiyi gördüm:)
wc ye git gel bi hal oldum bu yolda zayiflicam sanirim
Allahim hepimizin yardımcısı olsun gecen hafta kanamam olmuştu çok korktum kaybettim sandim bebeğimi doktora gittik kalbi yavas atıyor dedi dinlemedik sadece gördük sonra ben 2gun sonra başka bı doktora gittim gayet normal atıyor dedi korkuyorum oyuzden
Güzel hamişlerim.Benden bu kadar.Dün düşük yaptım.Hepinize hayırlı sağlıklı hamilelikler diliyorum ve çekiliyorum aranızdan.Aklınıza geldikçe dua ederseniz çok mutlu olurum.Kendinize ve bebelerinize iyi bakın.
ayne bende öyleym ki ben cok üşüyen bi insanım normalde ama geceleri ter içinde kalkıyorum... deli gibi su içiyorum ve tabiki tuvalet:)günaydın kıslaarrr :)
ben de geceleri uyuyamıyorum sanki biri üzerimde yatıyo. sıcak basıyo. agzım kupkuru ama sürekli tuvaletim var.
eşim de neyin var diyo ama anlatınca anladıgını sanmıyorum :)))
Güzel hamişlerim.Benden bu kadar.Dün düşük yaptım.Hepinize hayırlı sağlıklı hamilelikler diliyorum ve çekiliyorum aranızdan.Aklınıza geldikçe dua ederseniz çok mutlu olurum.Kendinize ve bebelerinize iyi bakın.
Gunaydin annisler
cumaya randevu aldik insallah gidicezzz
Günaydın cnm hayırlı olsun hoşgeldin aramıza geçmişi çok fazla okuyamadım kan testi mi yaptın? Bu hafta gidiceksin sanırım doktora.
anne adayları merhabalar tünaydınlar, iyimisiniz hepiniz, mercimekleriniz nasıllar?
anne adayları merhabalar tünaydınlar, iyimisiniz hepiniz, mercimekleriniz nasıllar?
gunaydin canimm iyiyiz teyzesi biz bi sorunumuz yok Allaha sukur.. sen nasilsin?