2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ben de geldim çok şükür dün öğrendim hamile olduğumu kaç gündür test yapıyodum çıkmıyodu dün yaptım ve nihayet çift çizgiyi gördüm:)

Günaydınlar:)

Bu ctesi dr a gittik kesemizi ve içindeki minicik nokta şeklindeki bebeğimizi gördük. btekrar ctesi dr a gidip kalp atışlarını dinleyeceğiz. inşallah hayırlısıyla duymak nasip olur.

Allahim hepimizin yardımcısı olsun gecen hafta kanamam olmuştu çok korktum kaybettim sandim bebeğimi doktora gittik kalbi yavas atıyor dedi dinlemedik sadece gördük sonra ben 2gun sonra başka bı doktora gittim gayet normal atıyor dedi korkuyorum oyuzden

geçmiş olsun... şükür bişey yokmuş sevindim, aman hepimiz dikkat edelim.

günaydın kıslaarrr :)
ben de geceleri uyuyamıyorum sanki biri üzerimde yatıyo. sıcak basıyo. agzım kupkuru ama sürekli tuvaletim var.
eşim de neyin var diyo ama anlatınca anladıgını sanmıyorum :)))

Güzel hamişlerim.Benden bu kadar.Dün düşük yaptım.Hepinize hayırlı sağlıklı hamilelikler diliyorum ve çekiliyorum aranızdan.Aklınıza geldikçe dua ederseniz çok mutlu olurum.Kendinize ve bebelerinize iyi bakın. :nazar:

Güzel hamişlerim.Benden bu kadar.Dün düşük yaptım.Hepinize hayırlı sağlıklı hamilelikler diliyorum ve çekiliyorum aranızdan.Aklınıza geldikçe dua ederseniz çok mutlu olurum.Kendinize ve bebelerinize iyi bakın. :nazar:

Canım çok üzüldüm :KK43: Vardır elbet bir hayır üzme kendini

günaydın kıslaarrr :)
ben de geceleri uyuyamıyorum sanki biri üzerimde yatıyo. sıcak basıyo. agzım kupkuru ama sürekli tuvaletim var.
eşim de neyin var diyo ama anlatınca anladıgını sanmıyorum :)))
ayne bende öyleym ki ben cok üşüyen bi insanım normalde ama geceleri ter içinde kalkıyorum... deli gibi su içiyorum ve tabiki tuvalet:)

cnm rabbim en hayırlısını bilir sakın üzme kendini.. hakkınızda hayırlısı neyse o olsun... inşallah o küçük meleğine kardeş yaparsınız ilerde....

Üzüldüm canım meleğini kaybettiğine, ama Rabbim neylerse güzel eyler, senin ve bebişin hakkında hayırlısı olan buymuş demek ki Allah şifa versin sana da inş.

canim benim uzulme hakkinda hayirlisi insallah en kisa zamanda yuzun tekrar guler kendine iyi bak :KK16:

anne adayları merhabalar tünaydınlar, iyimisiniz hepiniz, mercimekleriniz nasıllar?

Tünaydın cnm hoşgeldin. Ben bugün biraz uykusuz ve yorgun gibiyim. Sabah kalktığımda mide bulantım yoktu ama dişlerimi fırçaladıktan sonra herşey değişti :KK43: İçimde birşey olmadığı için kusamadımda bir kaç böğürme oldu sadece :) ama mide bulantım hala devam ediyo :KK43:

Allah yar ve yardımcın olsun. Hakkında hayırlısını nasip etsin inşaallah. Üzme kendini rabbim hayırlısıyla yine evlat verir sana.

gunaydin canimm :KK16: iyiyiz teyzesi biz bi sorunumuz yok Allaha sukur.. sen nasilsin?

iyiyim ben de mercimeğim beni bu aralar hiç rahat uyutmuyo ama az önce hemşirem ile konuştum rahatladım. Belim ve sırtım çok ağrıyodu, buraya yazan başka anne adayları da vardı bu konudan muzdarip, vicutta yabancı bi madde olduğu için dengesi bozuluyormuş, ona karşı koymaya vicuttan atmaya çalışıyormuş onun için de ağrı oluyomuş Allah meleklerimizi korusun inşallah

X