bncede esın agırlıgını gtostersın bırazz kımse agzını acmaya casaret edemesıninşallah canım , geçmiş olsun
canım sorma evlenmeden önce de böyleydiler annem babam karışmazdı onlar karışırlardı hala da öyleler Allahım affetsin inşallah yanlış düşünmüyorumdur ama çok kıskançtılar amcam bize kızdığı zaman babam bişey diyemezdi küçük olduğu için ama eşim karıştırtmıyor sağolsun artık konuştuklarıyla kalıcaklar
hee walla masallahh dıyelımmmtopik uçuyoooooo
Artik hizlanalimm dimi tuanammm
bncede esın agırlıgını gtostersın bırazz kımse agzını acmaya casaret edemesın
hee walla masallahh dıyelımmm
hızlanalımmm beeee loorı kım tutar 2013 ekımm analarınııııııı
ayberk ece ve burdaki tüm bacılarımın bebişleri hayırlı uğurlu olsun... allah analı babalı paralı sağlıklı büyütsün...
:119: bizlere de dua edin hanımlar sizlerin duası daha makbuldür.... bu arada bir akrep burcu olarak sizin bebişlerinizde mi akrep olucakyahut terazi :) ayyy ne sevimli miniklerrr olucak... hadi doğumunuzda incir üzüm mevsimide bol sütte olur bebişlerinizeee feci bir duygu olsa gerek ...
maşallah allah nazarlardan korusun
gokcemmmm canimin iciii cok sagol hep dualarimdasiniz Rabbim sizlerede yasatsin bu guzel duyguyu insallahhhhh
kızlar bende ekim annesiyim herkese merhaba herkesin bebeği hayırlı uğurlu olsun
inşallah canım , geçmiş olsun
canım sorma evlenmeden önce de böyleydiler annem babam karışmazdı onlar karışırlardı hala da öyleler Allahım affetsin inşallah yanlış düşünmüyorumdur ama çok kıskançtılar amcam bize kızdığı zaman babam bişey diyemezdi küçük olduğu için ama eşim karıştırtmıyor sağolsun artık konuştuklarıyla kalıcaklar
kızlar bende ekim annesiyim herkese merhaba herkesin bebeği hayırlı uğurlu olsun
Arkadaşlar benim gibi olan var mı? Karnım felaket ağrıyor acaba gaz sancısı mı? Çünkü benim belirtilerden biti aşırı gazdi. Bi de sarhoş gibiyim gec uyanmama ragmen 7 de bi daha uyudum. Noluyor bana dis gebelik değildir değil mi ?
karın ağrıları için endişenmemize gerek yok bildiğim kadarıyla. bir kaç gün öncesine kadar benim de çok ağrım oldu hatta gece uyandıracak kadar. adet oluyorum sandım hep hamile olduğumu bilmeme rağmen. gaz sancıları onlar oysaki
hepinize allah kucağınıza almayı nasip etsin bebeklerinizi.bende 2012 ekim annesiydim.geçen sene bu zamanlar sizin heycanlarınızı yaşıyordum çok güzel duygular.o çift çizginin heycanını hala yaşarım aklıma geldikçe.şimdi oğlum yanımda 5.ayına girdi.rabbim hepinize kolay doğumlar sağlıklı hamilelik yaşatsın inş.
hepinize allah kucağınıza almayı nasip etsin bebeklerinizi.bende 2012 ekim annesiydim.geçen sene bu zamanlar sizin heycanlarınızı yaşıyordum çok güzel duygular.o çift çizginin heycanını hala yaşarım aklıma geldikçe.şimdi oğlum yanımda 5.ayına girdi.rabbim hepinize kolay doğumlar sağlıklı hamilelik yaşatsın inş.
Çok tşk ederim cnm :)