2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
sende soyle canim bu senin hayatin sonunda kim karissabilir ki o sekilde mutluysan insan hamile olunca camdan disariya bagirasi geliyo daha otesi varmi bunun bunu bile kursagimizda birakiyolar..... Bosver canim sen kendine stres yapma bebisini dusun :KK19:

aynen ya onların inadına yazıcam herşeyi durum güncellemelerime Allahım kıskanç insanların şerrinden korusun bizi:KK4:

kimseciklerde yok mu ne ben yorum yapıpta alttaki hamilelik takvimini görene kadar unutuyorum hamiş olduğumu hala inanamıyorum ne garip :KK9:

bebeğimizin geleceğini 1 şubatta öğrendik. tatil vs. derken şimdi yazma fırsatım oldu. prolaktin yüksekliği sorunum vardı, çok umutsuzken bebeğim olacağını öğrendim, sevincim daha da katlandı. rabbim isteyen herkese nasip etsin, bizlere de sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza aldığımız günleri göstersin.

kimseciklerde yok mu ne ben yorum yapıpta alttaki hamilelik takvimini görene kadar unutuyorum hamiş olduğumu hala inanamıyorum ne garip :KK9:

ayberk_ece nasıl oldun canım,sen nezle oldum diye yazmıştın,iyileştin mi? neler içtin? benim de boğazım acıyor ve burnum akıyor bi önerin var mı? kızlar bi de nane çayının zararı olur mu? düşüğe fala sebep olur mu?:106:

bebeğimizin geleceğini 1 şubatta öğrendik. tatil vs. derken şimdi yazma fırsatım oldu. prolaktin yüksekliği sorunum vardı, çok umutsuzken bebeğim olacağını öğrendim, sevincim daha da katlandı. rabbim isteyen herkese nasip etsin, bizlere de sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza aldığımız günleri göstersin.

Hayirli ugurlu olsun tatlim Rabbim kucagina almayida nasip etsin:nazar:

hosgeldin canim hastalik kotu oluyo ya iyilesmene sevindim:KK16: gecicek o mide bulantilarinda insallah:KK16:

tskr ederım cnm ewt cok kotu ya mıde bulantılarıda aynı sekılde ınsallah uzun surmezz oglumda cok cekmıstım umarım bu boyle olmaz

hayırlı olsun cnmm amın ınsallahhh :nazar:

ayberk_ece nasıl oldun canım,sen nezle oldum diye yazmıştın,iyileştin mi? neler içtin? benim de boğazım acıyor ve burnum akıyor bi önerin var mı? kızlar bi de nane çayının zararı olur mu? düşüğe fala sebep olur mu?:106:

canım iyileştim çok şükür hatta normalde bu kadar çabuk iyileşmezdim en az bi hafta sürerdi benim grip olayı bu sefer 3gün falan sürdü sana önerim;havuç,portakal,elma ve limonu katı meyve sıkacağında sık ve suyunu iç çok iyi geldi bana olmadı sadece limon ve portakalı sık iç :KK56:

cnm nane maydonoz ilk haftalarda pek önerilmio die biliorum..sen limonlu bişiler içsen daha iiyi olur..

hayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına al inşallah :emir_bebek:

canım iyileştim çok şükür hatta normalde bu kadar çabuk iyileşmezdim en az bi hafta sürerdi benim grip olayı bu sefer 3gün falan sürdü sana önerim;havuç,portakal,elma ve limonu katı meyve sıkacağında sık ve suyunu iç çok iyi geldi bana olmadı sadece limon ve portakalı sık iç :KK56:

hepsi de mevcut bende:KK9: sağol canım bunu denesem iyi olur.mide bulantım kaç gündür yok,rahatım derken bugün bu çıktı ortaya,inşallah çabuk atlatırım:KK16:

hepsi de mevcut bende:KK9: sağol canım bunu denesem iyi olur.mide bulantım kaç gündür yok,rahatım derken bugün bu çıktı ortaya,inşallah çabuk atlatırım:KK16:
inşallah canım , geçmiş olsun :KK34:
ayy onlara ne oluyor pardon evlı barklı kadınsın ne karısıyolar sana daha neler ya annen degıl baban degılll kımın haddıne dusmus ılgınccc :KK4:

canım sorma evlenmeden önce de böyleydiler annem babam karışmazdı onlar karışırlardı hala da öyleler Allahım affetsin inşallah yanlış düşünmüyorumdur ama çok kıskançtılar amcam bize kızdığı zaman babam bişey diyemezdi küçük olduğu için ama eşim karıştırtmıyor sağolsun artık konuştuklarıyla kalıcaklar

canım benim ben de 19unda gideceğim bence geç değil, tam kalp atışları kulağımızı sağır edecek kadar çıkacağı bi gün bence:)))daha önce gidersek net duyamayabiliriz..

hoşgeldin aramıza..

Tatlım çok heyecanlıyım ya nasıl geçecek bu zaman seninle eşit gidiyoruz bakalım neler olacak ben eşimle gitmek istiyorum belki cumartesiye erteletme ihtimali var .bu aralar sadece çok az bulantı var bende kasıklarda falan birşey yok peki senin nasıl gidiyor ?

kızlarrr bu arada gecmısı okumak ımkansız gbı bırseyy benım ıcın hızınıza yetısılmıyorrr :KK4::KK4::KK4:

X