sende soyle canim bu senin hayatin sonunda kim karissabilir ki o sekilde mutluysan insan hamile olunca camdan disariya bagirasi geliyo daha otesi varmi bunun bunu bile kursagimizda birakiyolar..... Bosver canim sen kendine stres yapma bebisini dusun
aynen ya onların inadına yazıcam herşeyi durum güncellemelerime Allahım kıskanç insanların şerrinden korusun bizi
kimseciklerde yok mu ne ben yorum yapıpta alttaki hamilelik takvimini görene kadar unutuyorum hamiş olduğumu hala inanamıyorum ne garip
bend eoyleyim ya inanamiyorummm gobusumde birilerinin oldugunu bilmek cok farkli
kimseciklerde yok mu ne ben yorum yapıpta alttaki hamilelik takvimini görene kadar unutuyorum hamiş olduğumu hala inanamıyorum ne garip
bebeğimizin geleceğini 1 şubatta öğrendik. tatil vs. derken şimdi yazma fırsatım oldu. prolaktin yüksekliği sorunum vardı, çok umutsuzken bebeğim olacağını öğrendim, sevincim daha da katlandı. rabbim isteyen herkese nasip etsin, bizlere de sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza aldığımız günleri göstersin.
hosgeldin canim hastalik kotu oluyo ya iyilesmene sevindimgecicek o mide bulantilarinda insallah
bebeğimizin geleceğini 1 şubatta öğrendik. tatil vs. derken şimdi yazma fırsatım oldu. prolaktin yüksekliği sorunum vardı, çok umutsuzken bebeğim olacağını öğrendim, sevincim daha da katlandı. rabbim isteyen herkese nasip etsin, bizlere de sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza aldığımız günleri göstersin.
ayberk_ece nasıl oldun canım,sen nezle oldum diye yazmıştın,iyileştin mi? neler içtin? benim de boğazım acıyor ve burnum akıyor bi önerin var mı? kızlar bi de nane çayının zararı olur mu? düşüğe fala sebep olur mu?:106:
ayberk_ece nasıl oldun canım,sen nezle oldum diye yazmıştın,iyileştin mi? neler içtin? benim de boğazım acıyor ve burnum akıyor bi önerin var mı? kızlar bi de nane çayının zararı olur mu? düşüğe fala sebep olur mu?:106:
canım iyileştim çok şükür hatta normalde bu kadar çabuk iyileşmezdim en az bi hafta sürerdi benim grip olayı bu sefer 3gün falan sürdü sana önerim;havuç,portakal,elma ve limonu katı meyve sıkacağında sık ve suyunu iç çok iyi geldi bana olmadı sadece limon ve portakalı sık iç
evet ya Allah bana sabır versin hala onların lafını sözünü çekiyorum
inşallah canım , geçmiş olsunhepsi de mevcut bendesağol canım bunu denesem iyi olur.mide bulantım kaç gündür yok,rahatım derken bugün bu çıktı ortaya,inşallah çabuk atlatırım
ayy onlara ne oluyor pardon evlı barklı kadınsın ne karısıyolar sana daha neler ya annen degıl baban degılll kımın haddıne dusmus ılgınccc
canım benim ben de 19unda gideceğim bence geç değil, tam kalp atışları kulağımızı sağır edecek kadar çıkacağı bi gün bence:)))daha önce gidersek net duyamayabiliriz..
hoşgeldin aramıza..
kızlarrr bu arada gecmısı okumak ımkansız gbı bırseyy benım ıcın hızınıza yetısılmıyorrr
kızlarrr bu arada gecmısı okumak ımkansız gbı bırseyy benım ıcın hızınıza yetısılmıyorrr