2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
mrb canımm yok tatlım bulunmadım ben ankaradayım..
evet canım bende öle düşündügüm için hani görünmedi bakalım der die..
bakalımm genede giderim bii öle derse baktırmam alttan

mşllh anacımm manken gibi kızsınn
:18::18:bennn şeyy benn:18::18::18:1.68 boy
72 kiloben evlendigimde 60dım 2 yıl öncesine kadar bende 64düm
kv küsünce rahatlıktan aldım kiloları

seninde boyun varmis canim ama senin 2 tanede cocugun var yine iyisin sende masalllah

seninde boyun varmis canim ama senin 2 tanede cocugun var yine iyisin sende masalllah
evet canım zaten onlardanda kaldıı napalımm saglıklı olalımda veririz inşş
canımın içi ben çıkıyorum eşim geldi seni çokkk öptüm bezelyeme iyi bak annesi Rabbim korusun sizleri
yarın görüşüz şekerimm

gorusuruz canim sende kendine iyi bak hatta kendinize iyi bakinn opuyorumm

cnm benim öncelikle hosgeldn, dediğin hiç belli olmaz Rabbim ömür verdiyse sağ salim doğar. Hiç belli olmuyo biliyo musun? İlk 3 ay tehlikelidir aman dikkat et düşer derler... Onu da rabbim bilir,benim ilk bebeğmde 3 ay turp gibiydim dr. Cok saglıklısınız hersy yolunda demisti ama sonra kanama basladı,1bucuk ay durmadan kanamam oldu,en sonunda düşük yaptm,tam 4,5aylıkken,cok büyümüstü ama nasip iste belki 1,5 ay daha dayanabilseydi,dogup yasama ihtimali bile vardı.ama yiyecek ekmegi yokmus,ama biarkadasımda benimle hamileydi.ilk bastan beri düsük ihtimali vardı,kız kendine hic dikkat etmedi,şımdı masallah dunya tatlısı bi kızı var... Cok takmamak lazım...

canım hakkında ve bebişin hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah, Allah yanında olsun hep inşallah

kizlaar burnuma sigara kokusu geliyo cam fln heryer kapali banami oyle geliyo acaba

Yarın öyle yapicam canım.zaten iki tanesini gece yatarken yutuyorum.gunduz bir tane yutuyorum yarında geç yutarım bisey olmaz.

sz bu progestanı ağız yoluylamı alıyorsunuz..? ağız yoluyla alınırsa miyde bulantısı baş dönmesi ve uyku yapar benim dr umm vajinadan verdi 2 gün kullandım allerji yaptı ellerimde ayaklarımda şiddetli kaşıntı oldu crinone jel verdi şimdi onu kullanıyorrum ..progestanı drum ağızdan alınmmasına çok karrşı hatta ağız yoluyla tavsiye eden dr larrrda çok kızıyo yan etkilerri çokmmuş

Evet canım hap bizim protestan.yaaa bide bana yardım edin faranjitim azdı oksurmekden ölücem.oksurdukce kasıklarım ağrıyor.usuttum sanırım bugün sınava git gel.yarin da var.napcam ben yardım edin lütfen.

slm kizlar gecmisi okuyamadim yarin oluycam artik bugun kocacimla gezdik tozduk yeni dogum yapan bi arkadasi ziyaret ettik erken dogum yapmisti 7aylikken massallah nurtopu gibi bi oglusu var rabbim hepimize oyle saglikli bebisler versin bugun kendimi astim ve kokorec yedim sanirim bidaha da yemem iyyyy bugun eltimle konustum kalan ovulasyon testlerimi ona vercem acaba beni yanlis anlar mi diye cok korktum ama yanlis anlamadi ve kabul etti cok mutluyum :) bu arada bugun hic su icmemistim ve dudaklarim kurumaya basladi bi surahi suyu nasil ictim anlatamam surekli wcye gittim ama olsun bide kabizlik sorunum vardi sagolsun kokorec midemi bozunca mecburen bu sorundan da kurtuldum su anda aklima takilan bisey var bilmiyorum sizde de oluyo mu benim kasiklar agridigi zaman daha dogrusu kasik degil resmen rahmimde agri oluyo (nadiren) o agri da sag bacagima vuruyo sanki bacagimdaki damarlar cekiliyo gibi oluyo bi 20-30saniye falan suruyo agrilar sizde de oluyo mu merak ettim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…