- 9 Temmuz 2012
- 6.478
- 409
suanda bezelyeyiz teyzesitamam sacin elimde artik
mrb canımmmerhaba selen ya ismin bana ilkokul arkadaşımı çağrıştırdı istanbul ümraniyede bulundunmu hiç:) bu arada alttan bakmak istesede baktırıp baktırmamak senin elinde istemiyosan baktırma bende baktırmıyorum mikrop falan kapar bebiş diye:)
LOOOOOORIMMMMMMMMMMM hayırlı olsun canım nezaman hamişş oldun sen benım haberm yoktu hıcccccccccccc( cok sewındımmm canmmm
evet valla bu ay ugurlu geldi bizlerene kadar cok teyzos olduk bu ay Masallhhh
yok bitanemm ben kiyarmiyim sana hamis hamiss
evet valla bu ay ugurlu geldi bizlere
oyy balım benimmbilirim yapmazsın sen
kesinlikle balimm bu ay bizim ayimizzRabbim korusun miniklerimizi
lorimm mahsuru yoksa kaç kilosun:26:kesinlikle balimm bu ay bizim ayimizzRabbim korusun miniklerimizi
lorimm mahsuru yoksa kaç kilosun:26:
65 kg bebegim boyumda 1.77
senin?
mşllh anacımm manken gibi kızsınn
:18::18:bennn şeyy benn:18::18::18:1.68 boy
72 kiloben evlendigimde 60dım 2 yıl öncesine kadar bende 64düm
kv küsünce rahatlıktan aldım kiloları
evet canım zaten onlardanda kaldıı napalımm saglıklı olalımda veririz inşşseninde boyun varmis canim ama senin 2 tanede cocugun var yine iyisin sende masalllah
evet canım zaten onlardanda kaldıı napalımm saglıklı olalımda veririz inşş
canımın içi ben çıkıyorum eşim geldi seni çokkk öptüm bezelyeme iyi bak annesi Rabbim korusun sizleri
yarın görüşüz şekerimm
Teşekkür ederim cnm. Ama yaşayacak mı o var. Şu ana kadar hiç düşünmemiştim. Dr belkide dış gebeliktir hemen kendini kaptırma dedi. Beta hcg 27.3 bugün. Pazartesi tekrar ölçtürecem bakalım artık hayırlısı.
iyi akşamlar güzel anne adayları pazartesi gününe başka bi doktordan randevu aldım bakalım onda ne olucak ne söylücek eğer yavrum gelişmemişse bnmle değilse alınacak keseama yiyecek ekmeği görecek günü varsa Mevlam ol derse olucak herşeyin herşeyin hayırlısını diliyorum Rabbimden Allah kimseyi evlatla imtihan etmesin sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Yarın öyle yapicam canım.zaten iki tanesini gece yatarken yutuyorum.gunduz bir tane yutuyorum yarında geç yutarım bisey olmaz.
Evet canım hap bizim protestan.yaaa bide bana yardım edin faranjitim azdı oksurmekden ölücem.oksurdukce kasıklarım ağrıyor.usuttum sanırım bugün sınava git gel.yarin da var.napcam ben yardım edin lütfen.sz bu progestanı ağız yoluylamı alıyorsunuz..? ağız yoluyla alınırsa miyde bulantısı baş dönmesi ve uyku yapar benim dr umm vajinadan verdi 2 gün kullandım allerji yaptı ellerimde ayaklarımda şiddetli kaşıntı oldu crinone jel verdi şimdi onu kullanıyorrum ..progestanı drum ağızdan alınmmasına çok karrşı hatta ağız yoluyla tavsiye eden dr larrrda çok kızıyo yan etkilerri çokmmuş
canim bizim topige yazdim bas bas bagirdim yacok sagol hayatim cuma gunu ogrendikk darisi basina insallah