2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
slm kizlar gecmisi okuyamadim yarin oluycam artik bugun kocacimla gezdik tozduk yeni dogum yapan bi arkadasi ziyaret ettik erken dogum yapmisti 7aylikken massallah nurtopu gibi bi oglusu var rabbim hepimize oyle saglikli bebisler versin bugun kendimi astim ve kokorec yedim sanirim bidaha da yemem iyyyy :KK25: bugun eltimle konustum kalan ovulasyon testlerimi ona vercem acaba beni yanlis anlar mi diye cok korktum ama yanlis anlamadi ve kabul etti cok mutluyum :) bu arada bugun hic su icmemistim ve dudaklarim kurumaya basladi bi surahi suyu nasil ictim anlatamam surekli wcye gittim ama olsun bide kabizlik sorunum vardi sagolsun kokorec midemi bozunca mecburen bu sorundan da kurtuldum :KK9: su anda aklima takilan bisey var bilmiyorum sizde de oluyo mu benim kasiklar agridigi zaman daha dogrusu kasik degil resmen rahmimde agri oluyo (nadiren) o agri da sag bacagima vuruyo sanki bacagimdaki damarlar cekiliyo gibi oluyo bi 20-30saniye falan suruyo agrilar sizde de oluyo mu merak ettim?

bende de ağrı var da yalnız ben spor yapıyordum. Tam da göbek hareketlerine geçmiştim ki hamile olduğumu öğrendim. Dolayısıyla kasıklarım spordan mı yoksa tutunmadan mı ağrıyor bilemedim. Ama bugün iki kere alttan sanki şakıyor derler ya öyle ağrı girdi çıktı. Geçmiş olsun.

bende de ağrı var da yalnız ben spor yapıyordum. Tam da göbek hareketlerine geçmiştim ki hamile olduğumu öğrendim. Dolayısıyla kasıklarım spordan mı yoksa tutunmadan mı ağrıyor bilemedim. Ama bugün iki kere alttan sanki şakıyor derler ya öyle ağrı girdi çıktı. Geçmiş olsun.

sagol tatlim bu agrilar bebek yerlesmeye calistigi icin oluyormus bugun gezerken bi agri girdi kaldim oylece yavas yavas gecti sonra, sana da gecmis olsun :KK16:

iyi geceler herkeseee saglikla uyuyup uyanmak dileklerimle yarin gorusmek uzere hoscakalin :)

kimse varmı bilmiyorum ama biraz önce kanverdim yarım saate cıkacak cok heyecanlıyım :)))) inşllh cıkar

slm arkadaşlar dün 2 gün oldu hamile oldğmu ögrendim
deliriodm mutluluktan
çok fena belim kasıklarım agrıo herkeste varmı
birde bebeği normal ultrsnda ne zaman gördünüz yardımcı olurmusunuz
bu görgüsüz anne adayına:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

slm arkadaşlar dün 2 gün oldu hamile oldğmu ögrendim
deliriodm mutluluktan
çok fena belim kasıklarım agrıo herkeste varmı
birde bebeği normal ultrsnda ne zaman gördünüz yardımcı olurmusunuz
bu görgüsüz anne adayına:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

tebrikler:))
1 hafta yada 10 gün sonra görünüyor canım

bende çok tuvalete gidiyorum, gece neredeyse dört kere kalktım, gündüz iş yerinde ha bire tuvalete girip çıkıyorum. allaha şükür mide bulantım başlamadı o yüzden rahatım. senin mide bulantın var mı?

mide bulantım var canım,hele ki sabahtan akşama kadar sürüyor,süründüyor beni.kusacak kadar değil ama rahatsız edici,bişey yemek istemiyorum öyle olunca.Ama iki gündür iyiyim bulantım yok:KK8:

mide bulantım var canım,hele ki sabahtan akşama kadar sürüyor,süründüyor beni.kusacak kadar değil ama rahatsız edici,bişey yemek istemiyorum öyle olunca.Ama iki gündür iyiyim bulantım yok:KK8:

tatlım benimde 4 gün önce başladı öyle çok ağır değil birden ağzım sulanıyor midem dönüyor ama kus:KK49:maya falan varmıyor

Selam kızlar bugün itibariyle aranıza katıldım plansız bi gebelikti ama umarım herşey yolunda gider bu arada sat 13 ocak bugünkü hcg değeri 313,3

X