inş cnm hayırlısını diliyorum Rabbimden O her şeyin en iisini bilenbol bol dua et canim insallah melegin seninle birlikte kalicaktir sen kendini ferah tut
İnsallah hersey yolundadir canım.dualarim seninle.
saol cnm bnm inş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inş cnm hayırlısını diliyorum Rabbimden O her şeyin en iisini bilenbol bol dua et canim insallah melegin seninle birlikte kalicaktir sen kendini ferah tut
İnsallah hersey yolundadir canım.dualarim seninle.
canım ben meryem suresini okuyorum. istersen sen de oku.
benim oldu canm söyle anlatayım pazartesi yerleşme kanamsı geldi pembe gibi perşembe günü adet olmam gerekirdi ama çarşambadan test yaptım silik çıktı perşembe kanama başladı doktora gittim tam adet günümde adet oluyosun dedi ciddiye bile almadı itiraz ettim lütfenden bi test yaptı 248 çıktı progestan verdi 2 gün devam etti öle aman aman bi kanama değil damla damla yada peçeteye gelen sonra durdu ve artık kanamam yok sıkıntı yok ama devamlı yatıyorum 248 den 4 gün sonra tekrar test yaptı 1062 idi değer
Bende protestan kullanıyorum bugün sınavda uyuyacaktım neredeyse.bir de yarını atlatsam rahatlicam.
Yarın öyle yapicam canım.zaten iki tanesini gece yatarken yutuyorum.gunduz bir tane yutuyorum yarında geç yutarım bisey olmaz.sınavdan sonra iç zihnin açık olsun... benim eşimde sınav için merkeze gitti allah yardımcınız olsun...
çok teşekkürler ilgin ve cevabın için.benim değer düşük olduğu için endişe ediorum.gerçi benim hesabıma göre 3 haftalık anack oluyor ama.inşallah bebeğim benimledir.allah hepimizi korusun.
Red2000 seninle gunümüz aynı bende sadece keseyi görebildim sen git bakalım kontrolüne neler göreceksin bana da haber ver biz de ya 14 ya da 15 subatta tekrar gidicez.ilk kontrolum 6 Şubat çarşambaydi.
İnsallah canım haberlerini beklicem.kesen kac mm çıkmıştıben 2 şubatta gitmiştim şekerim keseyi gördüğümüzde.inşallah pazartesi akşamı güzel güzel haberlerimi paylaşırım canım sizinle:)
bende geldim loricimmseni yanlız bırakmayım dedimhosgeldin canim ne kadar cogaldik ekim anneleri olarak hayirli olsun bebisin
iyi akşamlar güzel anne adaylarıı
bende ekim anne adayıyım
Rabbim saglıklı kucagımıza almayı nasip etsinn
hb bitanemm nasılsın yan yana gezelim bari güzel anne adayııselenimm hosgeldinnn
hb bitanemm nasılsın yan yana gezelim bari güzel anne adayıı
ohh yarasın fındıgıma gerçi daha fındık deildirbelki fındıkdır..iyiyimm tatlimmm meyvemi yedim geldimm sen nasilsinn?
bundan sonra ben nereye sen oraya selenimm
ohh yarasın fındıgıma gerçi daha fındık deildirbelki fındıkdır..
ben yemek yiycem canım eşimi bekliyorum acıktım
tamam canım sen sacımdan çek benimyasagımda öle yapıyodu haylotumla sacımda çekip yanlarına alıyolar
teyzesii yesinn onuuoyy kurban olurum onu vereneesuanda bezelyeyiz teyzesi tamam sacin elimde artik
kızlar ben bu hafta içi dr gitsem alttan felan bakmaz dimi korkum o biraz daha beklesemmi:26:
teyzesii yesinn onuuoyy kurban olurum onu verenee
tamam anlaştık ama çok acıtma